Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Goedkope kachels

Bent u op zoek naar kwalitatieve goedkope kachels? Bij HGB-Trading bent u op het juiste adres. Goedkope kachels vinden is in feite geen kunst. HGB-Trading wil u graag beschermen tegen een miskoop. Wij verkopen relatief goedkope kachels, die voldoen aan alle veiligheidseisen eisen.

 

Bij de duurdere merken weet u dat u goed zit. Zowel het design als afwerking zijn uitstekend en de werking van de kachels staat garant voor een sfeervolle warmtebron. Houtkachels uit het duurdere segment hebben een hoog rendement verbranding en zijn regelbaar. Het gebruiksgemak is prima en u heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van. Nadeel van de bekendere merken is het prijskaartje. Prijzen vanaf €1600 zijn eerder regel dan uitzondering.

 

De laatste jaren is de houtkachel weer in opkomst en dat is gunstig voor u. Door de toenemende vraag is het aanbod van goedkopere merken en modellen gestegen. Niet alleen nieuwe- maar ook de traditionele merken spelen hierop in door eenvoudigere voordelige modellen op de markt te brengen.

 

Goedkope kachels bij HGB-Trading

 

Bij HGB-Trading hebben wij bijvoorbeeld de merken Kratki en Amesti in ons assortiment. Kratki is een Europese firma die sinds 1998 actief is in de productie van onder andere gietijzeren houtkachels maar ook van bio-ethanol haarden. Amesti is een producent uit Chili met al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van kwalitatief goede houtkachels. Deze merken zijn wel stukken goedkoper dan de topmerken, die traditiegetrouw bijna allemaal uit Scandinavië komen. Kwalitatief doen ze weinig onder voor deze merken; het verschil zit hem vooral in de prijs.

 

Bij HGB-Trading hebben we naast de merken Kratki en Amesti nog een aantal andere merken die goede kwaliteit leveren en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 150 soorten vrijstaande houtkachels. Deze modellen hebben allemaal het HR label, wat betekent dat de kachels een hoog rendement opleveren van minimaal 75%. Er gaat maar weinig warmte verloren en de hoeveelheid as die overblijft is gering. U hoeft slechts één keer per maand de aslade te legen, dat is alles.

 

 

 

Gietijzeren houtkachels

 

Houtkachels zijn te verdelen in twee groepen: plaatstalen en gietijzeren. Wat zijn de verschillen? Gietijzeren kachels zijn de kachels die iedereen wel kent uit vroeger tijden. Al vele jaren is gietijzer het materiaal gebleken waarvan prima kachels kunnen worden gemaakt. Een kachel van gietijzer bestaat uit verschillende onderdelen. Gietijzer, zoals de naam al aangeeft, wordt gegoten in mallen en de verschillende delen worden samengesteld. Door deze manier van bewerken is in principe iedere vorm mogelijk en kunnen ook decoratieve elementen worden toegevoegd. Een groot voordeel van gietijzer is dat het geen lasnaden heeft die kwetsbaar kunnen zijn. Voorwaarde is wel dat het gietijzer van hoge kwaliteit moet zijn om te voorkomen dat er scheuren of breuken ontstaan door de warmte. De merken die wij in ons assortiment hebben maken enkel gebruik van hoogwaardig gietijzer.

 

Plaatstalen houtkachels

 

Houtkachels van plaatstaal hebben andere eigenschappen. Doordat ze van plaatstaal zijn gemaakt worden deze kachels gebogen en gevouwen in de juiste vorm. Plaatstaal heeft minder mogelijkheden in de vorm maar geeft wel een strakker en moderner uiterlijk aan uw houtkachel. Lasnaden kunnen een zwak punt zijn bij plaatstalen kachels maar dat verschilt per merk, type en uiteraard de prijs. Over het algemeen geldt: hoe beter het materiaal waarvan de kachel gemaakt is, hoe beter het rendement.

 

Laat u zich goed voorlichten welke merken en types er zijn. Bij HGB-Trading kunnen wij u alles vertellen over kachels. De merken die wij in ons assortiment hebben leveren stuk voor stuk allemaal goedkope kachels en tegelijkertijd kachels van A-kwaliteit.

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels/Aanbiedingen-sale-weken