Eurprivacy

Gezonde huid met een eco douchekop

Welness met de eco douchekop

De eco douchekoppen van douchekoppen.eu zijn uitgevoerd met speciale binnenkant die ervoor zorgt dat er zuurstof rijk water uit de douchekop komt. Dit is zeer gezond voor de huid. Daarnaast is het een eco douchekop die tot wel 40 procent bespaard op uw water rekening. En omdat u minder warm water nodig heeft bespaard u ook nog op uw gas of stroom rekening.

In het handvat van de eco douchekop zit een klein gaatje vanwaar de lucht meegezogen wordt door de snelheid van het water. Het water komt in een versnelling door de speciale binnenwand van de eco douchekop. In die water versnelling wordt het water verrijkt met de zuurstof en komt onder hoge druk uit de spuitmond van de eco douchekop. Dit zuurstofrijke water geeft een welness gevoel en doet wat waterstraal betreft zeker niet onder voor een traditionele water verspillende douchekop. De eco douchekop is in vier types leverbaar. Alle versies hebben een 5 standen knop waar met de druk van de uitgaande water straal in kan stellen. De douchekoppen zijn licht van gewicht en dus ook heel geschikt voor kinderen of ouderen.

Het slagvaste industriéle ABS zorgt voor een lange levensduur van de kop. De buitenkant is behandeld met een chrome laag en heeft enkele groene details. Uw water en stroom verspillende douchekop is zelf eenvoudig te vervangen door de eco douchekop. U kunt de bestaande slang behouden en hoeft alleen de kop om te wisselen. Voor hotels en pensions is er een speciale hang uitvoering en hier zijn besparingen tot wel meer dan duizend euro zeker mogelijk.

Voordelen van de eco douchekoppen:

  • Goedkoop in aanschaf;
  • Bespaar tot wel 40% op uw water en energie rekening;
  • Lange levensduur;
  • Eenmalige aanschaf en jaren lang besparen;
  • Heerlijke waterstraal met welness gevoel;
  • Zuurstofrijk water voor gezonde huid.
http://www.douchekoppen.eu