Fairy door; de leukste manier om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Zelfvertrouwen van kinderen op een creatieve manier vergroten, wie wil dat nu niet? Sommige kinderen hebben een extra steuntje in de rug nodig en dat kun jij geven met de fairy door. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Gevoelens makkelijker verwoorden is voor veel kinderen een goede uitlaatklep. Met de fairy doors kunnen zij op een ongedwongen manier de ervaringen van de dag verwerken. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!

Zelfvertrouwen van je kind vergroten: hoe doe je dat?

Met een beetje magie natuurlijk! En die magische wereld is slechts een fairy door verder! Bestel er nu een en kom erachter welke voordelen deze leuke deurtjes voor jouw kind opleveren. Het is namelijk belangrijk dat je inspeelt op de rijke fantasie van je kind, dat je kind lekker kan slapen, dat je kind leert te verwoorden wat hem of haar dwarszit en dat je kind wordt gemotiveerd. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten.