Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

ervaring met Cube Array powerbank

De powerbank is een handig apparaatje voor mensen die veel reizen zoals ik. Vaak zit ik in de bus naar mijn werk en kom ik er achter dat ik mijn telefoon niet opgeladen heb; nu heb ik altijd mijn powerbank in mijn tas en is mijn telefoon opgeladen wanneer ik op mijn werk kom. Ook van de zomer gaat hij erg goed van pas komen denk ik aangezien ik al aardig wat festivals gepland heb staan, en daar is het altijd een heel gedoe om je telefoon op te laden! De powerbank is niet zwaar en heeft een fijn formaat waardoor hij altijd in mijn handtas past. Ik heb wel even getwijfeld in het begin door de prijs die ik best hoog vond, maar ik heb er absoluut geen spijt van aangezien ik mijn telefoon toch echt nodig heb en niet meer zonder dit apparaatje kan. Voor degenen die ook vaak hopeloos opzoek zijn naar een stopcontact wanneer ze op reis of op een festival zijn bijvoorbeeld raad ik de powerbank echt aan.

http://www.cubearray.com