De waarheid over paranormale vermogens

Er zijn veel misvattingen over paranormaal zijn. Sommige mensen stereotyperen paranormale vermogens als vreemd, gek of gewoon wild, zonder enig echt intuïtief begrip van WAT paranormaal lezen betekent.

Hier is de waarheid.

Iedereen heeft intuïtie. Wij allemaal. Sommigen van ons vertrouwen eenvoudig op onze intuïtie MORESO dan op ons intellect, om beslissingen te nemen.

Sommigen van ons laten ons hart ons leiden net zoveel als we ons hoofd doen.

Het grappige is dat je dit in je lichaam kunt VOELEN als je een keuze maakt. Of, wanneer u een oordeel velt over een persoon, een plaats of een situatie.

Voel je dat in je hoofd? Of voel je dat in je hart of “darm”, een tintelend of intuïtief begrip of zelfs een UITZONDERLIJKE kennis van een bepaalde situatie die conventionele manieren van kiezen tart?

Natuurlijk gaat echt omhelzen van de magie, betekenis en magnifieke mysterie van paranormale “krachten” GOED voorbij de alledaagse details hierboven, en kan allerlei verbazingwekkende ervaringen omarmen die het menselijke domein overstijgen. Spirituele ervaringen zoals het voelen van een eenheid met alle dingen, gewaarzijn, kijken op afstand, zien en voelen van verschijningen en zelfs beschermengelen, of zelfs met ongelooflijke, levensveranderende gebeurtenissen zoals een BDE (bijna-doodervaring) kunnen een diepgaand effect hebben op hoe je de wereld daarna.

In mijn eigen leven, omdat ik de eerste 30 jaar sceptisch en agnostisch was geweest voor ALLE dingen spiritueel, had ik extra paranormale ervaringen nodig om me te openen voor de wilde en wondere wereld die wacht. Ik had wat een “crisisverschijning” werd genoemd, waarin een geest iemand die letterlijk onverwacht op dat moment doodging, midden in de nacht en vrij letterlijk 2000 mijl verderop, me afscheid leek te gaan nemen.

Het was een glasheldere ervaring die me letterlijk op meer dan een manier wakker maakte omdat er eenvoudig geen verklaring, geen hallucinatie en geen alternatieve sceptische positie was die die ervaring op een verstandige manier kon veranderen of verklaren.

Deze ervaring veranderde mijn leven permanent, en wat ik geloofde was mogelijk, en heeft sindsdien mijn leven geïnfuseerd met een gevoel van PASSIE en doel en verwondering over de wereld om me heen.

Nu wetend, door persoonlijke ervaring dat het leven op een echte manier na de dood voortduurt, en dat we allemaal toegang hebben tot deze wereld als, echt het grootste geschenk is dat ik heb gekregen.

De eerste stap is simpelweg het mysterie omarmen. In plaats van te denken dat je alle antwoorden hebt, zoals ik ooit deed, open je je geest voor de kracht en de mogelijkheid van alles wat we niet weten. Stel vervolgens een uitnodiging in, zelfs als het alleen maar in uw gedachten zit, omdat u het transcendente in uw leven laat verschijnen.

Het is verbazingwekkend hoe als je dat doet het universum samenzweert om je alle bewijzen te geven die je moet geloven, en dan een beetje extra om op te starten!

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Ballonartiest Pieter van Engen zorgt voor hilariteit

Hij mag zeker niet ontbreken op het kinderfeestje van jouw zoon of dochter, ballonartiest (klik hier voor de website) Pieter. Pieter is een kunstenaar pur sang. Hij weet al ruim 12 jaar hoe hij zijn publiek, van jong tot oud, kan vermaken met zijn creaties van ballonnen.  Het jongste publiek heeft echt zijn hart gestolen. Al treedt hij met veel passie en plezier op voor elk publiek en weet hij de zaal te overspoelen met veel gezelligheid. Hij is als ballonartiest voor een heel groot gebied inzetbaar als het om entertainment gaat. Van kinderfeestje tot bedrijfsevenement. Elke show heeft weer andere mogelijkheden waardoor deze naadloos zijn aan te passen aan je persoonlijke wensen. Hierdoor zal elk feest of evenement een unieke happening zijn.

Ballonartiest Pieter is onvergetelijk

Geen enkel publiek zal deze ballonartiest niet snel vergeten! Zijn shows met al zijn exclusieve balloncreaties zijn een lust voor het oog. Ongeacht de leeftijd.  

Vertel hem je droomfiguur en hij maakt het van een ballon. Dit is werkelijk ongekend. Je mond valt ervan open. Met meer dan 1500 optredens in binnen- en buitenland, weet hij als geen ander zijn publiek te vermaken. Hij weet zijn publiek niet alleen als ballonartiest te vermaken, hij maakt ondertussen ook nog grapjes en geeft een ware goochelshow weg! Kortom, met ballonartiest Pieter van Engen wordt jouw bedrijfsevenement, feest, braderie, jubileum, trouwdag, communiefeest een waar spektakel dat je je de rest van je leven zult herinneren.

Ballonartiest Pieter voor je kinderfeestje

Met zijn twee uur durende programma, speciaal voor de (aller)kleinste gasten, weet ballonartiest Pieter zijn jonge publiek te boeien van begin tot eind. Jong en oud(er) kijken met ademloze bewondering naar al zijn speciale balloncreaties. Creaties die hij uiteraard verdeeld onder de aanwezige kinderen in zijn publiek. Van dino tot prinses. Hij laat dromen tot leven komen in zijn unieke ballonnen shows.

Ballonartiest Pieter doet aan teambuilding

Ja, je leest het goed, ballonartiest Pieter kun je als werkgever ook inhuren om je team een boost te geven. Hoe goed ben je als team? Ballonartiest Pieter van Engen weet als geen ander diverse interessante uitdagingen voor je op te zetten. Zodat de teamspirit bij velen weer boven komt. Niet alleen de winnaarsmentaliteit komt zo bovendrijven, maar ook word je uitgedaagd tot een succesvolle samenwerking als team. En dat alles met puur hilarisch vermaak.

Neem gerust contact op met ballonartiest Pieter via zijn website www.ballonnenman.com om jouw wensen met hem door te nemen en te bespreken welke mogelijkheden hij voor je heeft voor jouw evenement, feestje of bedrijf.