Waar moet je op letten als je een energievergelijker gaat gebruiken

Het zoeken naar een goede energievergelijker op internet is eenvoudig: op de portals voert u zijn postcode en zijn stroomverbruik in. U kunt dit lezen van de laatste jaarlijkse verklaring. En jij zou dat ook moeten doen. Hoe dichter u bij uw gemiddelde jaarverbruik staat, hoe nauwkeuriger het internet naar de goedkoopste aanbieder zoekt

Waar moet je op letten als je een energie contract gaat vergelijken

De contractperiode:

Hoe korter, hoe sneller u aan het einde van het contract kunt veranderen in een nieuwe, dan misschien goedkopere provider.

De opzegtermijn:

Nogmaals, hoe korter de deadline, hoe sneller een nieuwe verandering mogelijk is.

De prijs garantie:

Als het nieuwe tarief een prijsgarantie bevat, beschermt het u tegen prijsverhogingen tijdens de contractperiode.

Automatische verlenging:

Wordt het contract automatisch verlengd als u niet annuleert? Maak dan een notitie van de beëindigingsdatum in uw kalender wanneer het contract is ondertekend, zodat u de tijd van vertrek niet mist!

Welke problemen kunnen zich voordoen in de energievergelijking?

Het uitvoeren van een energievergelijking is snel en gemakkelijk. Desalniettemin zou men een paar dingen moeten weten om de resultaten van de pagina’s correct te kunnen classificeren. Omdat de portals werken met vooraf ingestelde instellingen, waar voorstanders van consumenten kritiek op hebben.

De testers bekritiseren dat overwegend consumentenonvriendelijke aanbiedingen op de voorste plaatsen van de vermogensvergelijking landen – bijvoorbeeld elektriciteitstarieven met vooruitbetaling, pakkettarieven of pakketten, die zich automatisch uitstrekken voor een lange verbindingsduur.

De consument moet klaarwakker zijn en zijn ogen open houden, waarschuwen de voorstanders van de consument. Meestal moet je een vinkje nemen of klikken en onbegrijpelijke uitleg lezen. Bovendien berekenen de portals altijd prijsbesparingen op basis van het dure standaard servicetarief. Wie de elektriciteitsleverancier of het tarief al heeft gewijzigd, bespaart minder.

Bijzonder goedkope elektriciteit heeft vaak een aantal haken en ogen

Om een goede vergelijking te krijgen moet je alert zijn op eventuele kortingen of cadeau’s. Dit geldt bijvoorbeeld voor elektriciteitspakketten, vooruitbetaalde tarieven, stortingen en bonussen. Overweeg in elk geval precies of het elektriciteitstarief echt bij u past. Met het elektriciteitspakket koopt u een vaste hoeveelheid elektriciteit voor een bepaalde periode. Let op: wie meer of minder gebruikt, betaalt er voor.

Verder verborgen achter zogenaamde elektriciteitsdistributeurs, vaak ondoordacht prijsbeleid. Als u wilt overschakelen naar een bijzonder goedkope elektriciteitsleverancier, moet u een beroep doen op dochterondernemingen van de grote elektriciteitsleveranciers en in elk geval voldoende op de hoogte zijn van het bedrijf en contractvoorwaarden.

https://beste-energievergelijker.com

Een laadpaal vinden

In dit artikel geven wij jou tips die je helpen in je zoektocht naar het vinden van de beste laadpaal voor jouw elektrische auto. We geven eerst een overzicht waar je een laadpaal kan laten plaatsen. Vervolgens leggen we kort het verschil uit tussen online en offline laadpalen. Daarna vertellen we je over de hoogte van de investering bij de aanschaf van een nieuwe laadpaal. Op zoek naar deze informatie? Lees dit artikel verder.

Plekken waar je een laadpaal kan plaatsen

Een laadpaal kan je op drie plekken plaatsen: 1) op werk, 2) thuis of 3) op openbare ruimtes. Waar je de laadpaal het beste kan plaatsen hangt af per gebruiker. Het voordeel van een laadpaal thuis is dat je altijd jouw auto kunt opladen. Dus ook in de weekenden! Een voordeel van een laadpaal op kantoor is dat de laadkosten in de meeste gevallen voor de rekening van de werkgever zijn. Dit kan je enkele honderden euro’s besparen!

Type laadpalen

Wanneer je een nieuwe laadpaal koopt en inzicht wilt in het energieverbuik, dan moet je een online laadpaal kopen. Een online laadpaal is gekoppeld aan een dashboard waar je inzicht hebt in het energieverbruik. Vind je dit niet belangrijk? Koop dan een offline laadpaal. Een offline laadpaal is namelijk vaak voordeliger.

Hoogte van de investering

Een laadpaal heb je al voor enkele honderden euro’s, maar er zijn ook laadpalen die duizenden euro’s kosten. De prijs hangt af van de kwaliteit en het merk. Ook speelt de type laadpaal een belangrijke rol (online vs offline laadpalen). Wij hopen dat dit artikel je helpt bij het selecteren van de juiste laadpaal!

http://reithpower.nl/

Groene stroom kopen van de buren.

Groene stroom kopen van de buren

Wat is er nu leuker dan energie ontvangen of leveren van de mensen waar je van houdt? ‘Hee, buurman heeft u nog wat stroom voor mij?’ Nu is dat mogelijk en kun je groene stroom verkopen met ENGIE opgewekt voor elkaar. Hiermee kun je de energie, die jij opwekt en terug levert via het net, daadwerkelijk doorgeven aan de mensen om je heen. Dus als jij regelmatig energie terug levert, kun je binnenkort je familie en vrienden, maar ook je buren voorzien van energie. Zij kunnen namelijk bij ENGIE binnenkort ervoor kiezen om jouw stroom te kopen. Laat zien dat je geeft om de wereld en het milieu en deel jouw schone energie met hen.

 

Hoe kun jij meedoen met dit mooie project?

Voor meer informatie kun je kijken op www.engie-energie.nl. Daar kun je lezen hoe het werkt en kun je je ook gelijk aanmelden voor deze leuke manier om met energie om te gaan. Energie opwekken voor elkaar is eigenlijk heel simpel. Je kunt het binnen twee eenvoudige stappen geregeld hebben. Je moet je eerst aanmelden bij Opgewekt voor Elkaar en vervolgens bij CertiQ. Hoe dat precies moet kun je op de website van ENGIE vinden. Ook de voorwaarden zijn daar in te zien.

 

Weten waar je stroom vandaan komt

Wat is er nu leuker dan weten waar je stroom vandaan komt? Je weet van wie het is en dat het schone energie is. Daardoor weet je zeker dat je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast doe je het samen met de mensen waar je omgeeft en waar je meet leeft. Jij gunt hun toch ook een leefbaar klimaat?

https://www.engie-energie.nl/

WAAROM LED LAMPEN MEER KOSTEN DAN ANDERE VORMEN VAN VERLICHTING?

Conventionele verlichting technologie was niet altijd zo. Aan het begin van de twintigste eeuw, was de vooruitgang niet heel eenvoudig om te accepteren. Het begin van de gloeilamp was een heel erg nieuwe innovatie dat verplichte elektrische kabels aan te brengen aan een gebouw. Hiervoor waren er deskundige en getrainde werknemers nodig om veilig de draad naar het gebouw te trekken, pas daarna kon een elektrische lamp worden aangesloten. Deze moeilijkheden en de kosten van deze “nieuwe” innovatie was niet snel of algemeen aanvaard.

De gloeilampen verkoop is gedaald ten gunste van het gebruik van meer efficiënte verlichting. Voordien was een klant gewend lampen aan the kopen aan een €2 per stuk, nu is het even een “shock ” om te ontdekken dat bij een LED-lamp de kosten tussen de €4 en de €15 ligt.

Naast de voor de hand liggende voordelen van energiebesparing en een zeer lange levensduur, kan de consument niet snel herkennen wat een LED-lamp is.

LED lampen verbruiken tot 90% minder stroom voor dezelfde hoeveelheid licht en is veel koeler, en de levensduur is niet 1-4 jaar, maar in minstens 8-12 jaar.

De vele onderdelen van LED lampen is wat bijdraagt aan de kosten. Er zijn meestal meerdere Led ’ s gemonteerd. Ze vereisen heel zorgvuldig gecontroleerde DC-spanning. Alle van deze controle onderdelen zijn met precisie ingebouwd in de voet van de lamp, zodat de resulterende stuurprogramma’s de 230 volt netspanning kunnen omzetten naar wat de LED-chips kunnen verdragen.

Een LED lamp vervangen is duurder in kostprijs, maar door de energiebesparing en de langere levensduur is de aankoopprijs meestal in minder dan één jaar terug verdient.

Dat betekent ook minder afval naar de vuilstortplaats!

Op het einde van 10-12 jaar levensduur, komt deze “dure” LED uit op een geweldige kostenbesparing! Stel je dat eens voor!

 

http://www.leds-depot.nl/

Veel energie besparen met CV boilers

Wat is een CV Boiler ?

Een Lemet cv boiler is een elektrische boiler waarin een extra verwarmings spiraal in is gemonteerd. Deze extra spiraal kunt u bijvoorbeeld aansluiten op uw zonneboiler maar ook op uw cv installatie. Indien u gebruik maakt van een cv houtkachel kunt u dus het warme water waarmee u uw huis verwarmt ook gebruiken om uw douche / badwater op te warmen waarmee een aanzienlijke besparing mogelijk is op uw energierekening.

Als uw zonneboiler of cv houtkachel het water niet voldoende heeft opgewarmd naar de veilige 60 graden zal het extra ingebouwde elektrische verwarmingselement het water bij verwarmen zodat legionella en andere ziekteverwekkers geen kans krijgen.

Uit voorraad leverbaar in 80 en 100 Liter.

De Lemet cv boilers zijn uit voorraad te leveren in 80 en 100 liter variant. Alle Lemet elektrische boilers zijn compleet met montagebeugel, aansluitsnoer en overdrukventiel. Door het gebruik van een koperen verwarmingselement, magnesium anode en glasgecoate keramische binnenwand bent u verzekerd van een duurzame aankoop.

DsignIT BV is hoofdimporteur voor de Benelux van Lemet elektrische boilers en verkoopt de boilers in de Benelux, Duitsland en GB via o.a. het verkoopkanaal ElektrischeBoiler.EU.  Levering binnen 48 uur (mits voorradig).

http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler