Waar moet je op letten als je een energievergelijker gaat gebruiken

Het zoeken naar een goede energievergelijker op internet is eenvoudig: op de portals voert u zijn postcode en zijn stroomverbruik in. U kunt dit lezen van de laatste jaarlijkse verklaring. En jij zou dat ook moeten doen. Hoe dichter u bij uw gemiddelde jaarverbruik staat, hoe nauwkeuriger het internet naar de goedkoopste aanbieder zoekt

Waar moet je op letten als je een energie contract gaat vergelijken

De contractperiode:

Hoe korter, hoe sneller u aan het einde van het contract kunt veranderen in een nieuwe, dan misschien goedkopere provider.

De opzegtermijn:

Nogmaals, hoe korter de deadline, hoe sneller een nieuwe verandering mogelijk is.

De prijs garantie:

Als het nieuwe tarief een prijsgarantie bevat, beschermt het u tegen prijsverhogingen tijdens de contractperiode.

Automatische verlenging:

Wordt het contract automatisch verlengd als u niet annuleert? Maak dan een notitie van de beëindigingsdatum in uw kalender wanneer het contract is ondertekend, zodat u de tijd van vertrek niet mist!

Welke problemen kunnen zich voordoen in de energievergelijking?

Het uitvoeren van een energievergelijking is snel en gemakkelijk. Desalniettemin zou men een paar dingen moeten weten om de resultaten van de pagina’s correct te kunnen classificeren. Omdat de portals werken met vooraf ingestelde instellingen, waar voorstanders van consumenten kritiek op hebben.

De testers bekritiseren dat overwegend consumentenonvriendelijke aanbiedingen op de voorste plaatsen van de vermogensvergelijking landen – bijvoorbeeld elektriciteitstarieven met vooruitbetaling, pakkettarieven of pakketten, die zich automatisch uitstrekken voor een lange verbindingsduur.

De consument moet klaarwakker zijn en zijn ogen open houden, waarschuwen de voorstanders van de consument. Meestal moet je een vinkje nemen of klikken en onbegrijpelijke uitleg lezen. Bovendien berekenen de portals altijd prijsbesparingen op basis van het dure standaard servicetarief. Wie de elektriciteitsleverancier of het tarief al heeft gewijzigd, bespaart minder.

Bijzonder goedkope elektriciteit heeft vaak een aantal haken en ogen

Om een goede vergelijking te krijgen moet je alert zijn op eventuele kortingen of cadeau’s. Dit geldt bijvoorbeeld voor elektriciteitspakketten, vooruitbetaalde tarieven, stortingen en bonussen. Overweeg in elk geval precies of het elektriciteitstarief echt bij u past. Met het elektriciteitspakket koopt u een vaste hoeveelheid elektriciteit voor een bepaalde periode. Let op: wie meer of minder gebruikt, betaalt er voor.

Verder verborgen achter zogenaamde elektriciteitsdistributeurs, vaak ondoordacht prijsbeleid. Als u wilt overschakelen naar een bijzonder goedkope elektriciteitsleverancier, moet u een beroep doen op dochterondernemingen van de grote elektriciteitsleveranciers en in elk geval voldoende op de hoogte zijn van het bedrijf en contractvoorwaarden.

https://beste-energievergelijker.com

Een laadpaal vinden

In dit artikel geven wij jou tips die je helpen in je zoektocht naar het vinden van de beste laadpaal voor jouw elektrische auto. We geven eerst een overzicht waar je een laadpaal kan laten plaatsen. Vervolgens leggen we kort het verschil uit tussen online en offline laadpalen. Daarna vertellen we je over de hoogte van de investering bij de aanschaf van een nieuwe laadpaal. Op zoek naar deze informatie? Lees dit artikel verder.

Plekken waar je een laadpaal kan plaatsen

Een laadpaal kan je op drie plekken plaatsen: 1) op werk, 2) thuis of 3) op openbare ruimtes. Waar je de laadpaal het beste kan plaatsen hangt af per gebruiker. Het voordeel van een laadpaal thuis is dat je altijd jouw auto kunt opladen. Dus ook in de weekenden! Een voordeel van een laadpaal op kantoor is dat de laadkosten in de meeste gevallen voor de rekening van de werkgever zijn. Dit kan je enkele honderden euro’s besparen!

Type laadpalen

Wanneer je een nieuwe laadpaal koopt en inzicht wilt in het energieverbuik, dan moet je een online laadpaal kopen. Een online laadpaal is gekoppeld aan een dashboard waar je inzicht hebt in het energieverbruik. Vind je dit niet belangrijk? Koop dan een offline laadpaal. Een offline laadpaal is namelijk vaak voordeliger.

Hoogte van de investering

Een laadpaal heb je al voor enkele honderden euro’s, maar er zijn ook laadpalen die duizenden euro’s kosten. De prijs hangt af van de kwaliteit en het merk. Ook speelt de type laadpaal een belangrijke rol (online vs offline laadpalen). Wij hopen dat dit artikel je helpt bij het selecteren van de juiste laadpaal!

http://reithpower.nl/

Ga voor een warmtepomp van een specialist in Limburg

Met een systeem door een specialist als warmtepompleverancier weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Een warmtepomp biedt u zoveel mogelijkheden. Zo kan een warmtepomp in Limburg en Maastricht in combinatie met vloerverwarming toegepast worden. Maar ook met radiatoren en dynamische convectoren gaat een warmtepomp prima samen. Wilt u sanitair warm water combineren met een warmtepomp? Ook dat is geen probleem. Een warmtepomp is geschikt voor zowel een woning als een onderneming. Bij Colson kunnen de specialisten u alles vertellen over de voordelen van een warmtepomp ten opzichte van andere verwarmingsbronnen. Komt u vooral eens langs in de showroom van deze specialist op het gebied van koeltechnieken en airconditioning.

Van horeca- apparatuur tot een warmtepomp in Limburg en Maastricht

Voor in horecagelegenheden als uw interieur kan een specialist het juiste systeem bieden. Misschien weet u al dat er een breed aanbod aan systemen op de markt verkrijgbaar is. Of u nu op zoek bent naar een afzuigkap, een koelkast, sapautomaat of een warmtepomp in Limburg en Maastricht. Bij Colson vindt u een breed assortiment aan koeltechnieken, airconditioning, luchtbehandelingen en horeca-apparatuur. Voor zowel de particulier als voor bedrijven heeft deze specialist de beste apparatuur om uw woning, kantoor, restaurant of werkruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Scherpe prijzen, een snelle levering en montage door een vakman. Daar bent u van verzekerd wanneer u voor deze specialist kiest. Ook voor deskundig advies kunt u Colson inschakelen. De enthousiaste medewerkers staan klaar om u correct en zo snel mogelijk te ondersteunen.

Een kapotte warmtepomp in omgeving Limburg en Maastricht? De specialist repareert het voor u

Het kan wel eens voorkomen; een warmtepomp is kapot of werkt niet meer zoals het hoort. Gelukkig kunt u de specialist op het gebied van warmtepompen ook inschakelen als installateur en reparateur. Schakelt u deze professionele reparateur in? Dan weet u zeker dat de warmtepomp zo snel mogelijk gemaakt wordt op een professionele manier. Schakelt u een specialist zoals Colson in als installateur? Dan zorgt deze professional ervoor dat bij de levering van de warmtepomp uw warmtepomp direct geïnstalleerd wordt zodat deze direct werkt en u gelijk gebruik kunt maken van de vele voordelen van een warmtepomp. Benieuwd naar alle voordelen? Komt u dan eens langs in de showroom van Colson.

Schemerschakelaars voor verlichting in huis

Welke schakelaar kan je het beste kopen?

Wanneer je op zoek bent naar schakelaars voor in huis, dan wil je allicht werken met het beste merk. Dat doe je door de merken met elkaar te compareren. Op internet zijn legio vergelijkingen te vinden, maar wat is hiervan een goede samenvatting? Welke schemerschakelaar kun je correct gebruiken, hebben een goede deugdelijkheid, maar daarnaast een fijne gebruikersvriendelijkheid? Welke schemerschakelaar moet ik daarom hebben? Voor de thuisklusser en doe-het-zelver is het van waarde om te weten welke schemerschakelaar hij correct kan gebruiken in huis. Derhalve hieronder bondig belicht waar je bij een schakelaar op moet letten.

Hoe installeer je een simpele schemerschakelaar?

Een normale schemerschakelaar wordt gekoppeld met zowel de energie toevoer en de lichtbron aan de hand van twee draden. Dit zijn meestal de rode en blauwe kabel vanaf de stroomtoevoer tot de schemerschakelaar, vanaf de schakelaar tot de verlichting zijn dit doorgaans de zwarte en blauwe kabel. Ingeval deze aan hun eigen kleur verbonden worden, heb je in wezen al een schakelaar aangebracht. Dit is uiteraard geen ongemakkelijk karweitje. Je kunt een kwalitatieve schakelaar dus herkennen aan het gemak om deze te installeren. Als je in het pakje direct ziet dat er meer dan 4 kabels zijn, dan kun je er vanuit gaan dat het makkelijker kan. Kijk dan dus met name bij een andere schemerschakelaar dan deze.

Welke merken schakelaars zijn er?

Er zijn verscheidene soorten schakelaars die allemaal ondergebracht zijn bij verscheidene merken. Schneider Merten is bijvoorbeeld een merk dat vooral specifieke schakelaars zoals op schemerschakelaars verkoopt. GIRA is een merk dat zich richt op beveiliging van je huis en verkoopt in het kader daarvan schemerschakelaars. Klemko richt zich onder andere op schemerschakelaars. Ehmann verkoopt onder andere schuifschakelaars voor bij lampen. Al met al zijn er derhalve allerlei verscheidene merken, die allen andere soorten schakelaars verkopen. Derhalve hebben zij allen hun eigen prijs, desalniettemin je kunt er vanuit gaan dat hoe hoger de koopprijs, hoe beter de kwaliteit. Overigens is het uiteraard daarbij slim om te kijken naar het gemak om de schakelaar te bevestigen.

https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal/schemerschakelaar

Vervang Vroegtijdig uw cv-ketel

Vreet uw verwarmingsketel veel energie? Dreigt hij uit te vallen en wilt u niet in de kou zitten? Laat staan een koude straal in uw douche? Dan bent u mogelijk toe aan een nieuwe cv-ketel. Weet u dat u met lang wachten risico loopt? Door slijting is er een verhoogd gevaar op rookgaslekkages of het ontstaan van koolmonoxide. En wat dacht u van uw energiekosten? Nieuwe HR-ketels zijn vele malen efficiënter dan de oude ketels. Gezamenlijk met de nieuwe generatie circulatiepompen kunt u tot wel 75% besparen op uw energiekosten. Zo verdient uw investering zichzelf binnen enkele jaren terug. Welke verwarmingsketel past bij u? De juiste cv-ketel hangt af van de hoeveelheid warmte en warm water dat geleverd moet worden. De capaciteit die benodigd is wordt bepaald door het soort huis en het formaat en de toegepaste isolatie. Een oud vrijstaand huis verliest bijvoorbeeld meer warmte dan een rijwoning. Een richtlijn voor het benodigde vermogen: Inhoud woning Vereiste capaciteit 250 tot 425m3 18kW 425 tot 625m3 24kW 625 tot 900m3 30kW 900 tot 1.075m3 45kW Warm water gebruik Tweede punt is het watergebruik dat u wenst. Hoe groot is uw huishouden en hoeveel warm water wordt er gebruikt door u en uw huisgenoten? Zo komt u tot een passende CWklasse. CW staat voor ‘Comfort Waarde’. Dit wordt uitgedrukt door middel van een CW-label op een schaal van 1 t/m 6. Dit CW-label is gebaseerd op de volgende kenmerken: Het aantal liters warm water per minuut Het gelijktijdige gebruik van warm water op verschillende plaatsen Het minimale benodigde warmwatergebruik De wachttijd tussen het openen van de warme waterkraan en het moment dat er warm water uit de kraan stroomt Hoe meer warm water toepassingen er in uw verblijf zijn en hoe frequenter er op verschillende plaatsen tegelijkertijd warm water is gewild, hoe hoger de Comfort Waarde van de cv-installatie moet zijn. Wat betekent een HR verwarmingsketel? HR staat voor Hoog Rendement; een techniek waarbij extra warmte wordt onttrokken uit de rookgassen die ontstaan bij verbranding van gas.

https://www.installatievakwinkel.nl/verwarming/cv-ketels

Schakelmateriaal kopen

Van een dimmer en een magneetschakelaar tot en met draadloze wandzenders en snoerschakelaars – stuk voor stuk praktisch schakelmateriaal waarmee u goed uit de voeten kunt in huis. Schakelmateriaal kopen vormt de sleutel tot een optimale afwerking in huis. Het staat netjes en minstens zo belangrijk: het schakelmateriaal is zo te kiezen dat het perfect past bij de inrichting van uw huis. Belangrijk, want zo komt er eenheid in uw interieur. En dan tellen de kleinste details, dus ook het soort schakelmateriaal. Schakelmateriaal kopen is de finishing touch voor uw huis!

Schakelmateriaal kopen kan best nog eens lastig zijn. Want kiest u voor een dimmer, of juist een elektronische schakelaar? Is een drie-tanden schakelaar handig of juist een installatieschakelaar? Welke schakelaar u ook kiest, er is een ruim aanbod te vinden in basiselementen, afdekking of centraalplaten en afdekramen. Met een basis look, maar ook met een moderne of strakke look. Het is maar net wat bij uw inrichting past. Bij een witte inrichting staat witgekleurd schakelmateriaal mooi, terwijl schakelmateriaal kopen voor een ruimte met vooral zwarte elementen uit zal draaien op zwartgekleurd schakelmateriaal. Kies uit kwalitatief hoogwaardige producten van merken zoals Jung, Peha, Gira, Berker en Busch-Jaeger.

Heeft u eenmaal gekozen, dan kunt u zelf aan de slag gaan met het installeren van het materiaal. Het is niet ingewikkeld. Monteer een basis elelement zoals een wantcontactdoos, daarna de afdekking of centraalplaat in de vorm van bijvoorbeeld een bewegingsschakelaar en eindig met een sierrand om het geheel compleet te maken. Het spreekt voor zich dat het voornamelijk bij dit laatste item belangrijk is dat u deze in een stijl kiest die u mooi vindt en die bij u past. Zo wordt met schakelmateriaal kopen ook aan de kleinste details in huis gedacht!

Voor het kopen van schakelmateriaal kunt u eens kijken op de installatievakwinkel.nl. Zij zijn specialist in alles omtrent installatie en dus ook schakelmateriaal. Een betrouwbare en scherp geprijsde vakwinkel!

Groene stroom kopen van de buren.

Groene stroom kopen van de buren

Wat is er nu leuker dan energie ontvangen of leveren van de mensen waar je van houdt? ‘Hee, buurman heeft u nog wat stroom voor mij?’ Nu is dat mogelijk en kun je groene stroom verkopen met ENGIE opgewekt voor elkaar. Hiermee kun je de energie, die jij opwekt en terug levert via het net, daadwerkelijk doorgeven aan de mensen om je heen. Dus als jij regelmatig energie terug levert, kun je binnenkort je familie en vrienden, maar ook je buren voorzien van energie. Zij kunnen namelijk bij ENGIE binnenkort ervoor kiezen om jouw stroom te kopen. Laat zien dat je geeft om de wereld en het milieu en deel jouw schone energie met hen.

 

Hoe kun jij meedoen met dit mooie project?

Voor meer informatie kun je kijken op www.engie-energie.nl. Daar kun je lezen hoe het werkt en kun je je ook gelijk aanmelden voor deze leuke manier om met energie om te gaan. Energie opwekken voor elkaar is eigenlijk heel simpel. Je kunt het binnen twee eenvoudige stappen geregeld hebben. Je moet je eerst aanmelden bij Opgewekt voor Elkaar en vervolgens bij CertiQ. Hoe dat precies moet kun je op de website van ENGIE vinden. Ook de voorwaarden zijn daar in te zien.

 

Weten waar je stroom vandaan komt

Wat is er nu leuker dan weten waar je stroom vandaan komt? Je weet van wie het is en dat het schone energie is. Daardoor weet je zeker dat je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast doe je het samen met de mensen waar je omgeeft en waar je meet leeft. Jij gunt hun toch ook een leefbaar klimaat?

https://www.engie-energie.nl/

WAAROM LED LAMPEN MEER KOSTEN DAN ANDERE VORMEN VAN VERLICHTING?

Conventionele verlichting technologie was niet altijd zo. Aan het begin van de twintigste eeuw, was de vooruitgang niet heel eenvoudig om te accepteren. Het begin van de gloeilamp was een heel erg nieuwe innovatie dat verplichte elektrische kabels aan te brengen aan een gebouw. Hiervoor waren er deskundige en getrainde werknemers nodig om veilig de draad naar het gebouw te trekken, pas daarna kon een elektrische lamp worden aangesloten. Deze moeilijkheden en de kosten van deze “nieuwe” innovatie was niet snel of algemeen aanvaard.

De gloeilampen verkoop is gedaald ten gunste van het gebruik van meer efficiënte verlichting. Voordien was een klant gewend lampen aan the kopen aan een €2 per stuk, nu is het even een “shock ” om te ontdekken dat bij een LED-lamp de kosten tussen de €4 en de €15 ligt.

Naast de voor de hand liggende voordelen van energiebesparing en een zeer lange levensduur, kan de consument niet snel herkennen wat een LED-lamp is.

LED lampen verbruiken tot 90% minder stroom voor dezelfde hoeveelheid licht en is veel koeler, en de levensduur is niet 1-4 jaar, maar in minstens 8-12 jaar.

De vele onderdelen van LED lampen is wat bijdraagt aan de kosten. Er zijn meestal meerdere Led ’ s gemonteerd. Ze vereisen heel zorgvuldig gecontroleerde DC-spanning. Alle van deze controle onderdelen zijn met precisie ingebouwd in de voet van de lamp, zodat de resulterende stuurprogramma’s de 230 volt netspanning kunnen omzetten naar wat de LED-chips kunnen verdragen.

Een LED lamp vervangen is duurder in kostprijs, maar door de energiebesparing en de langere levensduur is de aankoopprijs meestal in minder dan één jaar terug verdient.

Dat betekent ook minder afval naar de vuilstortplaats!

Op het einde van 10-12 jaar levensduur, komt deze “dure” LED uit op een geweldige kostenbesparing! Stel je dat eens voor!

 

http://www.leds-depot.nl/

Veel energie besparen met CV boilers

Wat is een CV Boiler ?

Een Lemet cv boiler is een elektrische boiler waarin een extra verwarmings spiraal in is gemonteerd. Deze extra spiraal kunt u bijvoorbeeld aansluiten op uw zonneboiler maar ook op uw cv installatie. Indien u gebruik maakt van een cv houtkachel kunt u dus het warme water waarmee u uw huis verwarmt ook gebruiken om uw douche / badwater op te warmen waarmee een aanzienlijke besparing mogelijk is op uw energierekening.

Als uw zonneboiler of cv houtkachel het water niet voldoende heeft opgewarmd naar de veilige 60 graden zal het extra ingebouwde elektrische verwarmingselement het water bij verwarmen zodat legionella en andere ziekteverwekkers geen kans krijgen.

Uit voorraad leverbaar in 80 en 100 Liter.

De Lemet cv boilers zijn uit voorraad te leveren in 80 en 100 liter variant. Alle Lemet elektrische boilers zijn compleet met montagebeugel, aansluitsnoer en overdrukventiel. Door het gebruik van een koperen verwarmingselement, magnesium anode en glasgecoate keramische binnenwand bent u verzekerd van een duurzame aankoop.

DsignIT BV is hoofdimporteur voor de Benelux van Lemet elektrische boilers en verkoopt de boilers in de Benelux, Duitsland en GB via o.a. het verkoopkanaal ElektrischeBoiler.EU.  Levering binnen 48 uur (mits voorradig).

http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler