Printers zonder cartridges of inktpatronen

De meeste moderne printers gebruiken cartridges om de toner of inkt op te slaan, die vervolgens wordt gebruikt om te printen. Een nadeel van deze cartridges is dat deze helemaal nieuw moeten worden gefabriceerd, terwijl er eigenlijk alleen nieuwe inkt of toner in hoeft. Epson en Canon hebben hier op ingespeeld door inkjet-printers uit te brengen die geen gebruik maken van traditionele inkt- en tonercartridges.

De nieuwe Epson EcoTank en Canon Pixma G-series printers maken geen gebruik van inktcartridges. In de plaats daarvan beschikken zij over een inkttank die in de printer verwerkt zit. Deze inkttank houdt vloeibare inkt, die wordt gebruikt bij het afdrukken. Wanneer de inkt op is, kan je deze eenvoudig bijvullen met bijbehorende inktflesjes. Deze inktflesjes bevatten veel inkt, in het geval van de Epson T6641 zo’n 70ml en bij de Canon GI-490 ongeveer 135ml. Als je dit vergelijkt met een inktpatroon die normaal in een vergelijkbare printer zou gaan, is dit een veelvoud daarvan. Zo bevat een Canon PGI-580XXL, een van Canon’s meest gebruikte cartridges, slechts 25,7ml inkt. Daarnaast zijn de inktflesjes ook nog ongeveer 75% goedkoper wanneer je gebruikt maakt van huismerk inktflesjes.

Er kleeft echter één nadeel aan deze printers momenteel, en dat is de aanschafprijs. De nieuwe printers met inkttanks zijn een stuk prijziger dan vergelijkbare modellen met normale inktcartridges. Fabrikanten zullen namelijk bij deze printers aanzienlijk minder verdienen met de verkoop van inkt, aangezien deze zo veel goedkoper is. Aangezien ze toch ergens de marge vandaan moeten halen, zijn de printers een stuk duurder. Wanneer je weinig print, zal een dergelijke printer dus misschien geen goede keuze zijn. Je moet namelijk het verschil in aanschafprijs terug kunnen verdienen met de besparing op inktcartridges. Wanneer je wel veel print, bijvoorbeeld als (klein)-zakelijke gebruiker, dan kan het erg voordelig zijn om aan de slag te gaan met printen met inkttanks.

 

https://www.go4inkt.nl

Kun je Sonos speakers ook gebruiken met alle muziekdiensten van dit moment?

Onze hoop was dat de Sonos One een Rosetta Stone-apparaat zou zijn, dat al onze muziekdiensten, audiosystemen en smart-home-apparaten kan integreren, maar het is er nog niet. Er zijn beperkingen aan wat uitvoerbaar is – sommige zijn tijdelijk en sommige lijken wat neteliger (zie meer discussie hieronder) – maar over het algemeen is het een grote verbetering. De kern is dat als alles eenmaal is gekoppeld, je de Sonos One kunt vragen om muziek af te spelen of een slimme lamp uit te schakelen, net zoals je een slimme luidspreker zou vragen.

Je kunt Alexa tegenwoordig ook makkelijk gebruiken op de Sonos

Met een recente firmware-update kan elk Alexa-apparaat op uw systeem (zoals een Dot of een Echo) ook een muziekstream naar een ander Sonos– of Alexa-apparaat op uw systeem initiëren, of het nu gaat om een ​​individuele luidspreker of een groep. Met ons testsysteem, dat bestond uit een Sonos One, een Echo, een Echo Dot en drie Sonos Play: 1 units, kon ik de Dot boven gebruiken om een ​​Pandora-afspeellijst in de woonkamer te bestellen Play: 1, terwijl mijn vrouw geluisterd naar NPR op de Sonos One in de keuken.

Stream in elke kamer door gebruik te maken van Alexa

Je kunt Alexa op elk gewenst moment vertellen om een ​​stream in een specifieke kamer te pauzeren. Alexa is ook een handige smart-home controller, dus we konden de Sonos One gebruiken om een ​​slimme thermostaat aan te passen en zonder problemen lichten aan te zetten. Het gebruik van spraak op deze manier is even wennen, maar het is echt krachtig en handig als je het eenmaal onder de knie hebt. De Sonos One is echter nog steeds een work in progress. Het is niet naadloos en we liepen tegen een muur aan wanneer we probeerden groepen luidsprekers te maken met Echo- en Sonos-apparaten (kort antwoord: dat kan niet). We hadden ook een aantal technische haperingen op basis van naamgeving en wat rare app-gedrag (dit alles wordt hieronder besproken).

https://electronicagadgets.nl/wifi-speakers/

Hoe werkt de schermbescherming van je smartphone tegenwoordig?

Onze smartphones zijn gadgets waar we niet meer zonder kunnen, sommigen onder ons letterlijk. Het is geen wonder dat we onze dag zonder deze dingen niet kunnen voorstellen. Maar wat als er iets gebeurt met je dierbare en zijn display? Hoe kun je het gebruiken? Tegenwoordig wil je je Samsung Galaxy S9 wel beschermen en als je een dure iPhone X hebt aangeschaft wil je natuurlijk ook dat het scherm goed blijft.

We hebben ons hetzelfde afgevraagd, dus hebben we besloten om de markt voor screenprotectors te verkennen en te proberen erachter te komen of dit iets is dat je nodig hebt en hoe het je kan helpen. Blijf kijken om erachter te komen. 

WAT IS SCHERMBESCHERMER voor je smartphone?

Meestal wordt de schermbeschermer rechtstreeks op het display van uw telefoon aangebracht en biedt deze een extra beschermlaag. Je kunt het als een airbag voor je scherm bekijken. Om het correct toe te passen, moet u uw display reinigen en de schermbeschermer ertegen drukken. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat alle luchtbellen naar buiten knijpen, omdat ze de beschermende capaciteit van de schermbeschermer kunnen verminderen.

De centrale rol van de schermbeschermer is om krassen en stoten te absorberen in plaats van uw display. Als het kapot gaat, vervang je het snel voor een paar dollar. Hoe dan ook, het kost je veel minder om de schermbeschermer te vervangen dan wanneer je de hele display van je smartphone zou moeten vervangen.

Is Gorilla Glass echt sterk genoeg om je scherm te beschermen tegen vallen?

De meeste telefoons hebben tegenwoordig al sterke schermen die bestand zijn tegen externe beschadigingen, althans volgens een telefoonspecificatie. Soms is het Corning Gorilla Glass ; soms is het saffierglas of een andere vorm van speciaal bewerkt glas. Maar we zijn allemaal getuige geweest van ongelukken waarbij dergelijke displays volledig werden verbrijzeld met stoten en stoten die ze niet konden nemen.

Dus, het is logisch om je af te vragen of een dergelijke bescherming genoeg is? Het geven van het juiste antwoord op deze vraag is moeilijk. Zelfs als het Gorilla-glas (en soortgelijke geharde glazen) behoorlijk duurzaam is en u van hoge kwaliteit voorziet, is het niet krasbestendig. Met de tijd, vooral als u een consument bent die uw telefoon in een zak met sleutelhangers of in een tas met allerlei spullen neemt, kan hij snel krassen krijgen van al uw spullen.

Wat zijn de nadelen?

Glasbescherming VERANDERT DE GEBRUIKERSERVARING van uw telefoon ENIGSZINS . Als je kiest voor betrouwbaardere oplossingen (die niet altijd de duurste zijn), zul je minder een verschil voelen, maar het zal nog steeds niet hetzelfde zijn als tijdens het gebruik van de blote weergave.

Een ander nadeel van het hebben van een schermbeschermer is het feit dat UW SCHERM VETTIGER WORDT EN MEER VLEKKEN van VINGERAFDRUKKEN HEEFT dan voorheen. Schermbeschermers hebben meestal niet dezelfde anti-vlekfuncties die schermen hebben, en daarom zal alles dat uw telefoon aanraakt een stempel drukken.

https://gsm-stuntprijzen.nl/

Waar moet je op letten als je een nieuwe wasmachine aanschaft

Wanneer u in een nieuwe wasmachine investeert, is er veel meer in het spel dan hoe goed het wordt gereinigd. Eerst moet u het type machine bekijken dat u wilt: een traditionele toplader, een toplader zonder roerwerk of een frontlader. Budget is natuurlijk een ander probleem (een machine op ware grootte kan overal tussen de $ 400 en meer dan $ 1.700 kosten). En welke speciale reinigingsfuncties kunnen u erg behulpzaam zijn? U kunt als volgt het gangpad van het apparaat benaderen dat is gewapend met een duidelijk gezichtspunt. Denk ook goed na of je voor een Siemens wasmachine wil gaan of een ander merk wil kopen

Als je een kleine wasruimte hebt (of gewoon een washoek)

grote wasmachines kunnen 24 tot 30-inch inches breed zijn (en sommige machines hebben grote, voorgevormde fronten die de breedte vergroten), dus begin met het pakken van je tape maatregel. Noteer de afmetingen van uw ruimte, maar controleer ook of de wasmachine op de weg naar de kamer door de gangen en deuropeningen past. En houd rekening met andere beperkende factoren, zoals een deur van een wasmachine die elke keer dat u hem opent in de muur zal bonzen. Als je te maken hebt met een superdunne ruimte, is een voorlader die bij de droger wordt geplaatst waarschijnlijk de beste keuze.

Als uw wasruimte zich niet in de kelder bevindt

Zorg er eerst voor dat de vloer goed is versterkt voor het gewicht van de machines. Misschien wilt u een stiller model met functies die trillingen en geluid verminderen tijdens de centrifugeercyclus, zodat het niet storend is voor uw dagelijks leven. En denk na over spatten voor een “mode” -kleur, want het is waarschijnlijk dat uw machine vaker door gasten wordt gezien dan wanneer deze beneden verborgen zijn.

Als de wasmachine veel te doen heeft:

de afmetingen van de kuip zijn het belangrijkst en deze kunnen variëren van ongeveer 2,45 kubieke voet tot 5,6 kubieke voet. U vindt de grootste capaciteit op een voorlader of in een toplader zonder de centrale roerder. En denk aan toeters en bellen zoals programmeerbare instellingen (zodat oudere kinderen gemakkelijk hun was kunnen doen) of een voetstuk dat je rug beschermt tegen eindeloos bukken.

 

https://witgoedland.net/wasmachine/

Hoe belangrijk is een officiële Microsoft Windows 10 licentie?

Wil jij goed op je computer kunnen werken? Dan is het aan te raden om een officiële Microsoft Windows 10 licentie aan te schaffen. Windows 10 is in de ogen van veel mensen het beste systeem van dit moment. Het systeem wordt de komende tijd nog ondersteund met beveiligingsupdates. Je hoeft zo dus niet bang te zijn dat er kwetsbaarheden in het systeem zitten. Bovendien is Windows 10 een besturingssysteem dat erg eenvoudig is om door te krijgen. Zelfs een leek op het gebied van computers zal het systeem al snel doorhebben.

Kiest altijd voor een officiële Microsoft Windows 10 licentie

Als je Windows 10 koopt, dan is het wel belangrijk dat je ook echt een officiële Microsoft Windows 10 licentie aanschaft. Je wilt natuurlijk niet per ongeluk een illegale versie van Windows kopen. Om dit te voorkomen kun je het beste voor een betrouwbare aanbieder zoals gamekeydiscounter.nl kiezen. Dit is overigens ook een van de goedkoopste aanbieders. Door dergelijke websites wordt het voor iedereen mogelijk om Windows voor een normaal bedrag aan te schaffen. Dit terwijl Windows in de winkel vrij veel geld kan kosten. Je kunt absoluut geld besparen op de aanschaf van Windows! Controleer alleen wel goed of je echt een officiële licentie koopt!

Bosch vaatwasser reparatie Amsterdam

Bosch vaatwasser reparatie Amsterdam is een betrouwbaar adres voor de reparatie aan al uw witgoed apparatuur

Niets is erger dan het uitladen van uw vaatwasser en het moeten drogen met een theedoek voordat u het opbergt. Wanneer een vaatwasser de vaat niet droogt, denken we bijna meteen dat er iets mis is met de eigenlijke machine, maar dat is misschien niet het geval. Hoewel het probleem soms met de werkelijke onderdelen van uw vaatwasser is, zoals het verwarmingselement, is het probleem waarschijnlijker gerelateerd aan hoe u uw apparaat gebruikt.

Tips van Bosch vaatwasser reparatie Amsterdam

Oplossingen voor als uw vaatwasser geen vaat droogt

Als uw vaatwasser nieuw is, hebt u glansspoelmiddel nodig! Als u zojuist uw vaatwasser hebt gekocht en de vaat aan het einde van de cyclus niet droog is, is het probleem waarschijnlijk gerelateerd aan het ontbreken van glansspoelmiddel in uw machine. Glansspoelmiddel moet gedurende ten minste 30-45 cycli worden gebruikt om de binnenkant van de tank te vullen om het drogen te verbeteren. Zorg ervoor dat u glansspoelmiddel aan uw machine toevoegt en houd het reservoir voor glansspoelmiddel vol.

Als de vaat nog nat is hierna, kunt u enkele trucjes gebruiken om de droogefficiëntie van uw vaatwasser te verbeteren (waardoor u serviceafspraak kunt voorkomen).

Houd het spoelglansmiddelreservoir gevuld

Vooral als u nooit glansspoelmiddel in uw apparaat hebt gebruikt, kan de fix zo gemakkelijk zijn als het toevoegen van een glansspoelmiddel in uw vaatwasser. De meeste glansspoelmiddelen worden geadverteerd als een reinigingsmiddel waardoor uw vaat glanzender wordt, maar ze helpen ook veel bij het droogproces. Wanneer het wordt afgegeven in uw vaatwasser, maakt een spoelhulpmiddel de afwasmiddelen waterafstotend, waardoor het water effectiever verdampt.

Wat zit er in je vaatwasser?

Scheid uw glaswerk en uw plastic schalen en was ze in verschillende ladingen. Glas houdt de warmte goed vast, waardoor het veel effectiever droogt. Kunststof daarentegen is niet zo goed in het vasthouden van warmte. Daarom ziet u bij het uitladen van deze gerechten kleine waterdruppels. Een ander goed idee om droge vaat te garanderen, is de vaatwasser correct te laden. Kommen en bekers moeten naar beneden gericht zijn om niet te vullen met vies afwaswater.

De reinigingstijd aanpassen

Nieuwe modellen van vaatwassers hebben sensoren ingebouwd die aangeven hoe schoon vaatwerk is, en passen de schoonmaaktijden aan. Schonere vaat krijgt een kortere reinigingstijd bij een lagere temperatuur, wat vervolgens leidt tot minder effectieve droging. Er zijn ook “milieuvriendelijke” instellingen die wastijden versnellen, dus houdt rekening met de instellingen van uw vaatwasser. Een goed ding om te onthouden voor een van deze factoren is hoe vuiler de vaat, hoe beter. Spoel de vaat niet af voordat u ze inlaadt; schrap overtollig voedsel gewoon in de prullenbak en laad de vaat in.

Is de watertemperatuur voldoende warm? Een andere reden waarom uw vaatwasser geen vaat droogt, kan te maken hebben met het water in uw machine. Het is belangrijk om het water op de juiste temperatuur te krijgen zodat het uiteindelijk kan verdampen. Een belangrijke tip voor het winterseizoen is om warm water te laten lopen voordat u uw vaatwasser in werking stelt. Dit kan helpen het water sneller te verwarmen, zodat de temperatuur heet genoeg kan worden om te verdampen en vaat te drogen.

Bosch vaatwasser reparatie Amsterdam is de expert voor reparatie van al uw witgoed apparatuur

Als u deze oplossingen hebt geprobeerd, maar toch problemen ondervindt met het niet goed drogen van uw vaatwasser, neemt u contact op met vaatwasser reparatie Amsterdam voor snelle afwasmachineservice. Wij zijn de experts in Amsterdam en omstreken op het gebied van reparatie en onderhoud van de vaatwasser.

https://witgoed-reparatie.net

Voor een mooi bedrag een HP laptop kopen

Werkt uw huidige laptop niet meer naar behoren? En levert dit veel irritaties op? Dan is het tijd om een nieuwe laptop aan te schaffen. In uw zoektocht naar een laptop, gaat u voor de beste kwaliteit voor een voordelige prijs. Dat is ook logisch. Gelukkig vind u bij Electrocorner exact wat u zoekt en is uw zoektocht zo voltooid. Bij de specialist vindt u HP laptops voor voordelige prijzen. Welke HP laptop wilt u kopen? U heeft bij Electrocorner keuze uit een ruim assortiment aan HP laptops en andere elektronica. Waarvoor u ook kiest, u bent zeker van uitzonderlijke kwaliteit en een lange levensduur. Geniet een lange tijd door een HP laptop te kopen bij de specialist.

Bekijk het ruime assortiment van HP laptops

Bent u van plan om een HP laptop te kopen? Bekijk dan het ruime assortiment HP laptops van Electrocorner. Op de website is het eenvoudig om de laptop van uw keuze te vinden. Zo filtert u op schermgrootte, touchscreen, resolutie, processortype, intern geheugen, hard disk en besturingssysteem. Heeft u een bepaald bedrag te besteden? Dan filtert u gewoon op prijs en ziet u alle HP laptops die in uw prijsklasse vallen. Heeft u de HP laptop gevonden die u graag wilt kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig online, waarna de laptop de volgende werkdag bij u thuis geleverd wordt. Uiteraard ontvang u ook deskundig advies van de specialist.

Al de benodigdheden voor een HP laptop online kopen

Voor het kopen van een HP laptop schakelt u een specialist in. Bij Electrocorner heeft u keuze uit een divers aanbod aan HP laptops. Maar bij een laptop komen vaak ook andere benodigdheden kijken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een printer, waarmee u documenten of foto’s afdrukt. Ook kan een extra monitor met scherp beeld veel voordelen opleveren. Bij Electrocorner vindt u het allemaal. U vindt hier een geschikte laptop en maakt het compleet door ook de andere benodigdheden aan te schaffen. Extra voordeel is dat u geniet van een snelle levering, waardoor u al snel gebruikmaakt van uw nieuwe aankopen.

Reken altijd op een industriële laptop van de beste kwaliteit bij een specialist

Wist u dat het verstandig is om langs een specialist te gaan wanneer u een industriële laptop of tablet wilt aanschaffen? Zo weet u zeker dat het voldoet aan de internationale criteria zoals de MIL-STD 810G, IP-ratings (IP54 en IP65) en de MIL-STD 461E/F. Waar u ook bent, u kunt altijd rekenen op de hoogwaardige kwaliteit van een industriële laptop of tablet. Zelfs wanneer u zich in de meest zware omstandigheden bevindt. Zo kunt u altijd en overal uw werk uitstekend uitvoeren met Fieldworks Direct B.V. Ideaal wanneer u veel onderweg bent of elke keer op een andere locatie werkzaam bent. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Een industriële laptop of tablet beschikbaar in verschillende soorten en maten

Op het moment vindt u een uitgebreid assortiment bij Fieldworks Direct B.V. Denk hierbij aan verschillende soorten laptops en tablets. Daarnaast zijn er ook apparaten zoals Embedded Computers, Single Board Computers, Digital Signage Systemen en Netwerk Systemen. Welk product past bij uw sector en wilt u aanschaffen? Weet u niet precies welke industriële laptop of tablet het meest geschikt is voor uw werkveld? Neem gerust contact op met de specialist. Het team is zeer creatief, flexibel, betrokken en weet u wensen te vertalen naar een product dat hier volledig aan voldoet. Benieuwd? De klantenservice is elke werkdag van 08:30 tot 17:30 uur beschikbaar.

Een industriële laptop voor defensie, brandweer en de bouw

Als u werkzaam bent in de bouwsector, is het verstandig om een industriële laptop of tablet aan te schaffen. Waarom dit verstandig is? Deze laptops en tablets werken zelfs uitstekend onder de zwaarste omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan schokken, water, stof en ander soort vuil. De industriële laptop en tablet beschikt over de nieuwste technologieën waardoor u altijd kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Maar waar kunt u deze speciale laptops nu het beste kopen? Bij Fieldworks Direct B.V. natuurlijk! Zij behoren tot een van de belangrijkste leveranciers van volledig en semi-robuuste notebooks, tablets en voertuig PC-systemen. Het gehele assortiment vindt u online.

Geen boetes meer? Kies een analoge tachograaf

Bent u voor uw beroep bestuurder van een vrachtwagen, bus of zelfs binnenvaartschip? Dan is het belangrijk dat u goed verantwoording aflegt over uw rusttijden. Dit is belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van mede (water)weggebruikers. Het bijhouden van uw werktijden doet u doormiddel van een analoge tachograaf. Met een analoge tachograaf houdt u precies bij hoeveel u stilstaat door middel van schijven. Met deze schijven kunt u verantwoording afleggen wanneer hiernaar gevraagd wordt, zodat u boetes voorkomt. Bij een specialist als Tacho Webshop schaft u eenvoudig een nieuwe tachograaf aan, maar hier bent u ook aan het juiste adres voor het repareren van de tachograaf als deze stuk gaat.

Dit is waarom u kiest voor een analoge tachograaf

Is er bij uw oudere voertuig nog geen digitale tachograaf verplicht? Kies dan voor een analoge tachograaf van Tacho Webshop. Deze specialist heeft alles op het gebied van tachografen, waardoor u altijd een geschikte vindt voor uw voertuig. Of u nu een vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of binnenvaartschipper bent, met een analoge tachograaf van deze specialist, weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. De tachografen zijn erg gemakkelijk in gebruik en Tacho Webshop geeft u graag advies over het correct gebruiken van deze apparaten. Is uw huidige analoge tachograaf stuk gegaan en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Ontvang de beste service als u uw analoge tachograaf laat repareren

Het repareren van een analoge tachograaf moet snel, goed en deskundig gebeuren. U wilt er immers zo lang mogelijk mee vooruit kunnen, zonder dat u uw tachograaf lang moet missen. Ga daarom naar een specialist als Tacho Webshop. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de verschillende tachografen, weet u zeker dat die van u zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ze garanderen u zelfs reparatie binnen één week. Zelfs als blijkt dat de analoge tachograaf niet meer te repareren is, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Zij voorzien u graag van een nieuwe digitale of analoge tachograaf, zodat u weer onbezorgd uw bus, binnenvaartschip of vrachtwagen kunt besturen.

Eenvoudig en snel online een laptop of tablet kopen

Vandaag de dag worden meer en meer werkzaamheden online en digitaal uitgevoerd. Een vaste computer zorgt er wel voor dat men gebonden is aan één plek. Dit gebruikt men nog vaak op kantoor. Toch zijn diverse bedrijven overgestapt op andere middelen. Zo is er een groot voordeel wanneer u een nieuwe laptop gaat kopen. Op die manier bent u in staat om overal uw werk te doen. Bij Electrocorner.nl heeft u de keuze uit verschillende HP laptops. Een andere optie is de aanschaf van een tablet. Ook hiervoor kunt u terecht bij een onlinespecialist als Elektrocorner.nl. Deze webshop voorziet u van de informatie die u nodig heeft bij uw nieuwe aankoop.

Goedkope HP laptops vindt u bij deze webshop

Als u op zoek bent naar een nieuwe laptop of tablet, bent u hoogstwaarschijnlijk geneigd om deze te kopen in een winkel. Heeft u er wel eens over nagedacht dat u dit ook online kunt doen? Elektronica.nl heeft bijvoorbeeld een groot assortiment aan HP laptops. Hierbij is de prijs een stuk lager dan dat deze in de winkel is. Wat is de reden dat u een laptop wilt kopen? Gaat u hier bijvoorbeeld intensief op werken of gebruikt u hem enkel om mails op te beantwoorden? Het is verstandig om hier voorafgaand aan uw aankoop goed over na te denken. Elektrocorner.nl helpt u graag bij het maken van uw keuze. Deze specialist heeft namelijk laptops die passen bij verschillende gebruikers.

Bij het kopen van HP laptops moet u op een aantal zaken letten

Bij het zoeken naar een nieuwe laptop is het niet gek dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Electrocorner.nl denkt graag met u mee. In deze webshop vindt u een groot aanbod van goedkope HP laptops. Maar welke laptop moet u kopen? Hiervoor gebruikt u de speciale ‘shop by’ filter. Deze sorteert alle computers op grond van specifieke wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een laptop met een groot scherm, dan geeft u dat in de filter aan. Vervolgens ziet u direct welke computer aan uw eisen voldoet en wat deze kost. Electrocorner.nl heeft een hoop interessante aanbiedingen speciaal voor u!