Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Een speeddate in ’t Stad, zoals je Antwerpen nog niet kende!

Antwerpen heeft veel verborgen kantjes en interessante mensen. Misschien wel te veel om te ontdekken met een dagelijkse volle agenda. Gelukkig is er een nieuw initiatief dat je op korte tijd heel wat verder brengt: speeddating!

“Wie niet waagt, niet wint” is een goede omschrijving voor speeddating in Antwerpen. In de nieuwste datingtrend leer je op korte tijd 7 nieuwe single mannen of vrouwen kennen in een gezellig avondje uit. Door middel van korte gesprekjes, ontmoet je iedereen en krijg je een goede eerste indruk. Was er iemand die boven de rest uitstak? Dan kan je aangeven dat je die persoon nog terug zou willen zien. Heeft de andere ook een goede indruk van jou gekregen? Dan hebben jullie een match en kan je elkaar contacteren voor eventuele latere dates op eigen houtje. Je weet nooit wat jullie toekomst dan nog brengt.

Speeddating is de ideale manier om die avontuurlijke mensen te leren kennen in Antwerpen die je anders misschien nooit zou zien. Er zijn sessies speeddating voor mensen van alle leeftijden van 18 tot 65 jaar. Aarzel niet en kies eens voor een nieuwe ervaring in ’t Stad. Kijk snel wanneer de volgende speeddate in Antwerpen is en zorg dat je erbij bent! We verwelkomen je graag!

Ook in Gent kan je speeddaten

http://www.speeddatinginantwerpen.be