Een mediator in Breda kan uw echtscheiding niet voor u verwerken, maar wel de administratie

Het verdelen van bezittingen tijdens een scheiding kan een moeilijk proces zijn waarbij veel pijnpunten opnieuw worden benadrukt. Een onafhankelijke mediator echtscheiding kan u helpen bij het maken van een eerlijke verdeling waar u beiden mee kunt leven. Een mediator in Breda kan u dan gelukkig helpen door een deel van deze lasten over te nemen. Zo kan een mediator tijdens de echtscheiding zaken als het aanvragen van een hypotheek of het invullen van uw belastingaangifte voor u regelen, en ook het regelen van de echtscheiding bij de rechtbank wordt door een professionele mediator voor u verzorgd. U kunt bij een mediator ook altijd een offerte opvragen zodat u weet met welke kosten u te maken zult krijgen.

Schakel een mediator in Breda in om u door een moeilijke tijd heen te helpen

Een moeilijke tijd, dat is misschien nog wel een understatement. De een noemt het een gapend gat, de ander noemt het een nieuwe start, en een derde noemt het een bevrijding. Een neutrale conflictbemiddelaar zorgt ervoor dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezorgd waar beide partijen zich in kunnen vinden. Een mediator in Breda kan u tijdens dit proces helpen om door de bomen het bos weer te zien, er komt immers behoorlijk wat op u af bij een scheiding. En niet alleen op materieel of rationeel vlak, ook op emotioneel vlak krijgt u het behoorlijk te verduren. Een mediator gaat u helpen om deze turbulente periode door te komen.

Scheiden in Breda, laat u bijstaan door een mediator

Heeft u er samen over nagedacht en is er besloten om een punt achter jullie huwelijk te zetten? Een mediator van Zenon Scheidingsdesk kan u helpen om uw scheiding op een nette en respectvolle manier af te ronden. En dat is nu net wat er tijdens een scheiding vaak niet meer gebeurd. Beide partijen zitten, logisch ook, erg veel in hun eigen emotie en dan kan een onafhankelijke, neutrale mediator de echtscheiding begeleiden en ertoe bijdragen dat u toch als ex-partners met elkaar om de tafel gaat zitten.  Ook wanneer het gesprek wel wordt aangegaan kan een mediator in Breda u helpen bij het bedenken van creatieve oplossingen waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht.