Een koffiemachine op het werk? In deze blog leest u er alles over

Koffie brengt mensen samen. De koffiemachine is de plek waar collega’s onder het genot van een goede kop koffie elkaar ontmoeten, de laatste stand van zaken bespreken of zelfs een korte meeting houden. Het heeft een positieve invloed op de arbeidsvreugde en het teamgevoel wanneer werknemers op verschillende momenten tijdens de werkdag samen een goede kop koffie kunnen drinken. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees dan snel verder.

Koffiesoorten, welke zijn er allemaal?

Wanneer de koffie op de werkvloer niet voldoet aan de wensen van werknemers, zijn ze al snel geneigd om buiten de deur een kop koffie te halen. Hierdoor is er onderling minder interactie en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer en productiviteit op kantoor. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij.

* Espresso.
* Cappuccino. 
* Latte macchiato. 
* Café lungo.
* Café corretto.

Koffieapparaat op kantoor

Door cafeïne bent u alerter. U krijgt er meer energie van en u kunt zich beter concentreren. De geur van koffie alleen al werkt inspirerend voor een groot deel van de werknemers. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken met koffie- en theeconcepten. Wij hebben voor u koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine bij ons huren. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of fresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Voor iedere kantoorsituatie is er namelijk een oplossing!

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Bovendien blijven medewerkers praten over slechte koffie totdat er verandering in komt. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk apparaat de perfecte match is? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/