Een interim manager gespecialiseerd in Lean Green Belt, ware uitkomst voor uw bedrijf

Lean Green Belt is een veelgebruikte methode om het supply chain management binnen een bedrijf zo goed mogelijk te optimaliseren. Het inschakelen van een specialist op dit gebied, zorgt ervoor dat uw supply chain management eens goed onder de loep wordt genomen. Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.

Verschillende opleidingen voor verbeteren supply chain management, waaronder Lean Green Belt

Het is tegenwoordig erg in trek om een opleiding op het gebied van Lean management te volgen, zo bijvoorbeeld Lean Green Belt. Na deze opleiding kunt u dan ook een certificaat behalen waarmee u uw waarde maar ook die van uw bedrijf enorm verhoogt. Lean Green Belt is het basisniveau van het Lean certificaat. In de Lean Green Belt opleiding leert u dan ook over de fundamentele concepten en technieken van Lean management. Heeft u het Lean Green Belt examen gehaald, dan kunt u doorstromen naar de opleiding Lean Black Belt. Dit niveau omvat geavanceerdere tools en technieken, aangevuld met menselijke vaardigheden. Na het behalen van het Lean Black Belt examen, kunt u doorstromen naar het hoogste niveau van Lean management: Lean Champion. In deze opleiding wordt u opgeleid tot hoogste manager op het gebied van Lean.

Door een examen kunt u ook gecertificeerd worden in Lean Green Belt management

Volgt u één van de Lean management opleidingen, bijvoorbeeld Lean Green Belt, dan kunt u deze afsluiten door een examen te maken. Hiermee kunt u internationaal aantonen dat u beschikt over de nodige vaardigheden en kennis op het gebied van de Lean methode. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.