Een draadloze brandstofniveau sensor, temperatuursensor en volg systeem: wat houdt het in?

Op het gebied van controle tijdens het transporteren van goederen, heeft de specialist drie systemen ontwikkeld. Een draadloze brandstofniveau sensor, een draadloze temperatuursensor en een draadloos volg systeem. Wilt u uw transport inzichtelijk maken, zodat u altijd op de hoogte bent van de locatie en de staat van uw ladingen? Dan kunt u met die systemen een hele hoop informatie over uw ladingen verzamelen, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

 

Een draadloze temperatuursensor: uw bewijs voor vervoer onder de juiste condities

Garanties over het juist vervoeren van goederen zijn zeer moeilijk te geven als u zelf niet continu op de hoogte bent van de locatie en de staat van die goederen. Met een draadloze temperatuursensor, brandstofniveau sensor of volg systeem ontwikkeld door de specialist, is dat verleden tijd! Omdat u met een draadloze temperatuursensor te allen tijde het temperatuurverloop in de gaten kunt houden, kunt u aantonen dat goederen onder juiste condities zijn vervoerd. Bereikt uw lading een temperatuur die te hoog of te laag is? Dan krijgt u daar automatisch bericht van, zodat u dit zo snel mogelijk kunt oplossen. Wilt u daarnaast het brandstofniveau of uw transport altijd in de gaten kunnen houden? Dan kunt u bij de specialist ook terecht voor een brandstofniveau sensor of een volg systeem voor uw transport.

 

Beveilig uw koeltrailers met een brandstofniveau sensor

Diefstal van brandstof komt helaas steeds vaker voor, zeker in de transportsector. Heeft u een transportbedrijf, dan is het van groot belang u daartegen te wapenen. Bijvoorbeeld met een brandstofniveau sensor. Deze sensor is speciaal ontwikkeld voor koelopleggers die de brandstof continu blijven meten. Daalt het brandstofniveau te snel, dan krijgt u meteen een melding door de sensor en kunt u op onderzoek uit. Wilt u uw ladingen ook beter in de gaten houden als het gaat om temperatuur? Dan kunt u ook kiezen voor de draadloze temperatuursensor. En wilt u uw ladingen altijd kunnen volgen? Dan is er het volg systeem ontwikkeld. Met een draadloze temperatuursensor en het volg systeem weet u zeker dat uw lading op de juiste manier wordt vervoerd én het op de juiste plaats aankomt.