Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Dubbelwandige kachelpijp

Door de hoge gasprijzen wordt het steeds aantrekkelijker voor particulieren en bedrijven om te zoeken naar alternatieve manieren om ruimtes warm te houden. Daardoor ziet u nu een terugkomst van de aloude houtkachel. Hout is immers overal goedkoop te verkrijgen en heeft bij verbranding minder CO2 uitstoot. De nieuwe houtkachels en de afvoer van rook en dampen moeten echter tegenwoordig voldoen aan hogere veiligheidseisen. Een dubbelwandige kachelpijp van HGB-Trading voldoet aan al die eisen en geeft u de zekerheid die nodig is.

 

Nostalgisch maar wel veilig

 

Een houtkachel geeft een lekker nostalgisch tintje aan een woning of een bedrijfsruimte. De houtkachel kan zelfs aangesloten worden op de centrale verwarming en zo het hele gebouw warm stoken. U wilt echter niet zoals vroeger lekker nostalgisch in de rook zitten. Bovendien wilt u natuurlijk elk mogelijk gevaar tot het minimum beperken. De specialisten van HGB-Trading onderschrijven dit en verkopen daarom alleen maar kachelpijpen van het merk Warmfire. Zij voldoen aan de allerlaatste en allerhoogste veiligheidseisen.

 

Kwaliteit en veiligheid

 

Een dubbelwandige kachelpijp van Warmfire scoort als beste bij testen, zowel qua temperatuurbestendigheid als duurzaamheid. U heeft de garantie dat deze kachelpijp voldoet aan alle belangrijke veiligheidskeurmerken zoals het CE-markering, de EN-norm en de NEN-norm. De dubbelwandige kachelpijp is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo is de binnenkant gemaakt van RVS 361 L, een soort roestvrij staal die zo glad is dat corrosie er geen vat op kan krijgen. Op die manier kunt u extra lang van uw kachelpijp genieten. U krijgt dan ook zonder blikken of blozen 25 jaar garantie op een kachelpijp van Warmfire.

 

Enkelwandige versus dubbelwandige kachelpijp

 

Het enige voordeel van een enkelwandige kachelpijp is dat deze iets goedkoper is. Dit voordeel geldt alleen vanaf de uitgang van de kachel tot aan de muur of het plafond. Vanaf dat punt bent u verplicht om een dubbelwandig rookkanaal te installeren. Een dubbelwandige kachelpijp geeft extra veiligheid. De pijp wordt aan de buitenkant een stuk minder heet, zodat u de kachelpijp niet per se hoeft te beschermen tegen kleine kinderhandjes.

 

Hoogwaardige isolatielaag

 

De isolerende laag in de dubbelwandige kachelpijp van Warmfire is ook van de beste kwaliteit. De dubbelwandige rookkanalen, die we bij HGB-Trading verkopen, doorstaan zelfs een schoorsteenbrand. Dat komt door de hoogwaardige keramische isolatiedeken. Deze is veel beter bestand tegen langdurige hitte dan de gebruikelijke steenwol isolatie.

 

Dubbelwandige kachelpijp voor scherpe prijs

 

Misschien klinken al die veiligheid en hoogwaardigheid u duur in de oren, voor een dubbelwandige kachelpijp van HGB-Trading betaalt u geen euro teveel. Als u binnen drie maanden elders een goedkopere dubbelwandige kachelpijp kunt kopen, die aan dezelfde veiligheidseisen voldoet, dan betalen we u de meerkosten terug.

 

Hoogwaardige service

 

Doorlopend werken we bij HGB-Trading aan verbetering van de producten en de diensten. Wij innoveren waar mogelijk en zo krijgt u altijd de beste kwaliteit voor uw geld. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan u graag terzijde met advies.  Als u de dubbelwandige kachelpijp door ons wilt laten monteren, staan onze ervaren vakmensen voor u klaar. Door voortdurende bijscholing zijn ze op de hoogte van de allerlaatste veiligheidsmaatregelen en technische mogelijkheden. Vanaf de kop van Noord Holland tot in de regio Utrecht komen we bij u thuis monteren. Zo bent u altijd verzekerd van de beste service.

 

Wilt u vrijblijvend deskundig advies, neem dan contact met ons op. Gaat uw voorkeur uit naar een bezoek aan onze fysieke winkel, bezoek dan onze showroom in Velserbroek. Onze medewerkers zullen u graag te woord staan.

http://www.hgb-trading.nl/rookkanaal-kachelpijp/rvs-dubbelwandig