Eurprivacy.nl
Image default
Winkelen

Dokterstas

Dokterstassen, functioneel en modieus

Die grote donkere tas van vroeger….
De dokterstas heeft net als alle andere typen tassen een evolutie doorgemaakt. U herinnert zich misschien nog wel dat vroeger als de huisarts thuis kwam, hij altijd een grote zwarte of donkerbruine tas bij zich had, waar hij de stethoscoop uit haalde. Die tijden zijn natuurlijk reeds lang voorbij. Als nu de dokter bij u thuis komt, kan hij net zo goed een zij zijn en die grote donkere dokterstas bestaat nog wel, maar hij kan ook een veel vrolijker kleur hebben.

De functionele dokterstas
Wat door de jaren heen niet aan de tassen is veranderd, is dat zij van veel vakken zijn voorzien en een grote scharnierende opening bezitten. Logisch, de tas moet functioneel zijn want er moet natuurlijk genoeg meegenomen kunnen worden. Behalve de gebruikelijke instrumenten, moet er tegenwoordig natuurlijk ook ruimte zijn voor een laptop of notebook. Steeds vaker wordt de dokterstas ook voorzien van een schouderband, zodat hij eventueel gemakkelijk als schoudertas te gebruiken is en u de handen vrij heeft.

De modieuze dokterstassen
De tassen zijn vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit. Dokterstassen moeten natuurlijk jaren lang mee kunnen. Ze hebben veel te lijden en daar moeten ze tegen kunnen. Ze zijn veelal met de hand gemaakt van een hoge kwaliteit leder en bijzonder stevig en netjes afgewerkt.

De dokterstas van tegenwoordig is niet alleen van goede kwaliteit, maar ook modieus. Zowel de dames- als herentassen zijn te verkrijgen in stijlvolle en functionele ontwerpen, afgewerkt in modieuze kleuren. Dit maakt dat de moderne dokterstassen ook bij casual gelegenheden zeker niet misstaan!

https://www.marington.nl/tassen/dokterstassen/