Diverse industriële vloeren, bijvoorbeeld ESD vloeren, verkrijgbaar bij de specialist

Gekleurde vloeren, vloeren met prints of vloeren met een natuurlijke uitstraling; de keuze in industriële vloeren is enorm. Industriële vloeren zijn namelijk in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt daardoor kiezen voor een look die u vindt passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo kunt u kiezen voor ESD vloeren in heel veel verschillende kleuren, met een betonlook, een marmeruitstraling of een siergrindprint. Klanten kunnen bij een specialist op het gebied van industriële vloeren kiezen voor een coating die zij stijlvol vinden. Wist u overigens dat deze moderne industriële vloeren ook geschikt zijn voor particulieren? Een industriële vloer met beton- of marmerlook, een troffelvloer of grondtapijt is een heel geschikte en stijlvolle vloerafwerking in iedere woning.

 

ESD vloeren laten aanleggen door een specialist op het gebied van industriële vloeren

Begin zelf niet aan de aanleg van ESD vloeren, mits u precies weet hoe deze vloeren aangelegd moeten worden. Hier gaat namelijk een heel specifieke werkwijze aan vooraf. Daarom is het verstandig om voor het aanleggen van ESD vloeren een specialist op het gebied van industriële vloeren te benaderen. Zo’n bedrijf heeft ruime kennis en ervaring met het aanleggen van industriële vloeren en weet dus precies waar voorafgaand, tijdens en na het leggen op gelet moet worden. Een industriële vloer moet immers aan een groot aantal eisen ten aanzien van hygiëne, efficiëntie en duurzaamheid voldoen en u wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw industriële vloer aan deze eisen voldoet.

 

Industriële vloeren, waaronder ESD vloeren, die voldoen aan de gestelde eisen

Wanneer u industriële vloeren laat aanleggen, bijvoorbeeld ESD vloeren, mag u kwaliteit verwachten. Bij het vaardigen van deze vloeren moet namelijk worden voldaan aan een groot aantal eisen, bijvoorbeeld ten aanzien van duurzaamheid, hygiëne en efficiëntie. Industriële vloeren moeten van hoge kwaliteit zijn, slijt- en stootvast, elastisch, antistatisch en bestand tegen chemicaliën zijn. Bovendien dienen ze ook te voldoen aan de HACCP richtlijnen. De bovenstaande eisen zijn algemene eisen die aan alle industriële vloeren, denk ook aan ESD vloeren, gesteld worden. Afhankelijk van de sector waarin de vloeren worden gelegd, gelden er ook nog aanvullende eisen. Bovendien kan een klant ook zelf wensen ten aanzien van zijn of haar ESD vloeren of industriële vloeren hebben. Een specialist kan hier vaak gehoor aan geven.

http://www.game-kunststofvloeren.nl/