Deskundig advies over de juiste infrarood camera

Heeft u een infrarood camera nodig, maar weet u niet precies welke? Vraag deskundig advies aan de specialisten van LHM Instrumentation. Zij weten ook alles van een warmtebeeldcamera en drukkalibrator. Voor een specifieke meting of kalibratie heeft u een instrument nodig dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie. Ook op vragen over een drukkalibrator voor explosiegevaarlijke omgevingen krijgt u een deskundig antwoord.

Infrarood camera, warmtebeeldcamera en drukkalibrator huren

Kies bij LHM Instrumentation uit een uitgebreide collectie van apparaten voor controleren, kalibreren en meten. U vindt er ongetwijfeld wat u zoekt. Mocht u een infrarood camera, warmtebeeldcamera of drukkalibrator slechts sporadisch nodig hebben, dan kunt u deze apparatuur ook huren. Zodoende hoeft u niet de volledige aanschafkosten te betalen voor het instrument dat u nodig heeft. Dat geld kunt u vast en zeker ergens anders beter voor gebruiken. Wilt u in een korte tijd de warmteverliezen van een gebouw kunnen zien? Dan is een warmtebeeldcamera ideaal. Deze kunt u net als een infrarood camera en een drukkalibrator tegen een aantrekkelijke prijs huren bij een specialist met een uitstekende service.

Reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator

Voor de beste resultaten moeten meetinstrumenten regelmatig worden gecontroleerd. Daarvoor komt u naar een specialist. Voor de reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera en drukkalibrator kunt u uitstekend terecht bij LHM Instrumentation. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. De reparatie of het onderhoud van een infrarood camera, drukkalibrator of warmtebeeldcamera wordt doorgaans uitgevoerd in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.