Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

De Powerbank: een droom die uitkomt

Wie kent niet dat probleem. De alarmerende piep van een leegstromende accu tijdens een telefoongesprek in de trein op weg naar huis. Accu’s die makkelijk een week meegaan behoren al lang tot de verleden tijd. We leven in een tijd van snelle technologische ontwikkelingen. Smartphones en tablets met veel mogelijkheden. Zoveel mogelijkheden dat ze in veel gevallen de taak van een computer of laptop kunnen overnemen. Helaas zijn de hoge prestaties van deze technische wonderen onlosmakelijk verbonden met snel leegstromende accu’s. Gelukkig zorgt een ander technisch wonder nu voor een oplossing: de Powerbank

Altijd en overal je apparaten opladen met de Powerbank

Voor vele is het een droom: altijd en op elke locatie je belangrijkste apparaten op kunnen laden. Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze droom komt uit dankzij de Powerbank! Met de powerbank heb je namelijk altijd stroom bij de hand en hoef je niet op zoek naar een stopcontact om accu’s bij te vullen.

De werking van een Powerbank

De Powerbank laat zich het beste omschrijven als een batterij die het vernuft bezit om  stroom op te slaan. Zodoende kun je een vooraard stroom meenemen en je mobiele device eraan koppelen als de accu daar om vraagt. Je kunt de Powerbank opladen door een USB kabel in je computer of laptop te stoppen en aan de andere kant van de kabel jouw Powerbank te verbinden. Na een paar uur opladen kun je alle apparaten voorzien van een 5V aansluiting op elk gewenst moment en waar je ook bent stroom toedienen. Enkele voorbeelden van mobiele devices met een 5V aansluiting zijn: tablets, smartphones, mp3-spelers, navigatiesystemen en fotocamera’s.

http://www.cubearray.com/koop-nog-geen-powerbank-voordat-je-dit-leest