Bloemen laten bezorgen voor Moederdag, dat is geen enkel probleem!

Bloemen voor Moederdag geven is een mooi gebaar, om uw moeder te bedanken voor alle dingen waar ze het hele jaar voor klaar staat. Dan is het belangrijk om wel een mooi boeket uit te zoeken. Kiest u dan voor rozen, tulpen of misschien een gemengd boeket? Door een kwalitatieve leverancier in te schakelen om uw bloemen te bezorgen op Moederdag kan het allemaal. Op de website van Topbloemen bijvoorbeeld, kunt u een keuze maken uit een uitgebreid assortiment aan prachtige boeketten bloemen in elke kleur die u maar wenst. Hieruit maakt u eenvoudig een keuze voor een boeket met de favoriete bloemen van uw moeder. Zo kunt u een Moederdag boeket versturen dat uitsluitend bestaat uit rozen of tulpen, maar ook een gemengd pakket.

Laat bloemen bezorgen met Moederdag en zet uw moeder extra in het zonnetje

Een moeder is voor veel personen in Nederland de belangrijkste vrouw in zijn of haar leven. Dan is het wel belangrijk om deze op gepaste wijze te bedanken voor alles wat ze voor u doet. Zet u uw moeder dit jaar extra in het zonnetje door een mooi Moederdag boeket te versturen? Uw moeder is immers de meest belangrijke vrouw in uw leven. Op deze speciale dag verdient iedere moeder het dan ook om eens extra verwend te worden, wat u doet door een mooi Moederdag cadeau te bezorgen. Hoe kan dat nu beter dan met een prachtige bos bloemen? Iedere moeder houdt immers van een mooi boeket met vrolijk gekleurde en heerlijk ruikende bloemen. Door een specialist als Topbloemen in te schakelen om uw bloemen te bezorgen met Moederdag tovert u gegarandeerd een lach op het gezicht van uw moeder.

Een prachtig Moederdag boeket met verse bloemen laat u versturen door de specialist

Bloemen laten bezorgen op Moederdag is een van de zaken die u vaak ziet die specifieke dag. Het is dan wel belangrijk om een juist boeket te geven aan uw moeder. Kies dan ook voor de bloemen die ze mooi vindt. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk dat de bloemen van goede kwaliteit zijn, maar ook dat ze vers zijn. Verse bloemen, nog volop in bloei, zijn immers het mooist. U bent gegarandeerd van de meest prachtige bloemen als u een specialist als Topbloemen inschakelt om uw Moederdag cadeau te bezorgen. Zij werken namelijk samen met een groot netwerk aan topbloemisten door heel Nederland, waardoor uw Moederdag boeket dat u laat versturen altijd van een kwalitatieve bloemist uit de buurt komt.

In enkele eenvoudige stappen bloemen laten bezorgen in Harlingen of elders in Friesland

U kunt in enkele eenvoudige stappen bloemen laten bezorgen in Harlingen of elders in Friesland. Het bestellen is in korte tijd gebeurd. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bloemen laten bezorgen in Drachten of Harlingen door Topbloemen. Zakelijke klanten kunnen hier profiteren van maatwerk. Zo kunnen grote bestellingen tegen een extra aantrekkelijk tarief verkregen worden. U kunt Topbloemen bloemen overal laten bezorgen in Nederland, van Harlingen en Drachten tot aan de rest van Friesland en Nederland. Per zakelijke afnemer kunnen meerdere gebruikers de bestelling plaatsen en wordt er op maandbasis een verzamelfactuur opgesteld. Het is zelfs mogelijk om een abonnement af te sluiten tegen een scherp tarief. Ook kan het bedrijfslogo op een leuk kaartje worden geplaatst.

Bloemen laten bezorgen in Drachten of Harlingen: extra zekerheid met Thuiswinkel Waarborg

Door bloemen te laten bezorgen in Drachten of Harlingen door Topbloemen geniet u extra zekerheid doordat ze het Thuiswinkel Waarborg certificaat dragen. Dit biedt extra zekerheid voor de consument. U bent dus verzekerd dat de bloemen en boeketten geheel naar wens worden geleverd. De Thuiswinkel Waarborg stelt dat Topbloemen zich houdt aan de wet- en regelgeving, maar ook de opgestelde gedragscodes van de vereniging volgt. Een aantal zaken die hieronder vallen zijn de plicht om te melden met wie de consument zaken doet, maar ook het oplossen van geschillen en klachten. Belangrijk is ook het afgeven van duidelijke garanties en voorwaarden. Elk jaar ondergaat het aan een hercertificering. U bent er dus zeker van dat Topbloemen elk jaar aan de voorwaarden voldoet.

Bloemen laten bezorgen in Drachten of Harlingen: levering in het buitenland

U kunt bloemen niet alleen laten bezorgen in Harlingen, Drachten, de rest van Friesland of Nederland, maar ook in het buitenland. Dit kan bij Topbloemen. Bloemen kunnen verstuurd worden naar adressen in meer dan 70 landen! U kunt dus de hele wereld bereiken met een prachtig boeket. Of u nu een boeket naar Afrika, Azië of Zuid-Amerika wilt verzenden, via Topbloemen is het mogelijk. Bij Topbloemen blijft het ook nog eens betaalbaar. Geen dure verzendkosten dus. Niet alleen in Friesland, zoals Drachten of Harlingen, werken wij met lokale bloemisten, maar ook in de andere landen waar wij leveren. Op deze manier kunnen we de versheid garanderen.

https://topbloemen.nl/

Een vrijblijvende prijsopgave voor een assieraad

U kunt een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor een assieraad. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Voor het maken van een assieraad staat een langere levertijd dan normaal. Op deze manier kan de opdrachtnemer iets bijzonders van uw aandenken maken en krijgt het sieraad de aandacht die het verdient. Een assieraad wordt helemaal op maat voor u gemaakt. Volgens uw wensen en voorkeuren. Er wordt eerst een ontwerp gemaakt. Wanneer deze is goedgekeurd wordt er een prijsopgave gemaakt. Wanneer hier een akkoord op komt wordt het sieraard in productie genomen. Zo weet u zeker dat het sieraad voldoet aan uw verwachtingen en precies zo wordt als u wenst. Er kan vaak een keuze worden gemaakt uit diverse hoogwaardige materialen waaronder roségoud en witgoud.

Laat het maken van een assieraad over aan een specialist

Veel partijen bieden online een assieraad aan. Dit sieraad geeft u de mogelijkheid om overleden geliefden op een bijzondere manier te herdenken. Let op: schaft u een as sieraad online aan dan is het goed om te weten dat u de as door een specialist in het sieraad moet laten verwerken. Doorgaans is de aanbieder van het sieraad een logische keuze. Soms geven begrafenisondernemers of crematiecentra aan dit ook voor u te kunnen verzorgen. Ze zijn echter geen specialist op dit vakgebied en staan niet garant voor een perfect eindresultaat. Kies daarom voor de expertise van een ervaren partij.

In een assieraad kan het as zowel zichtbaar als niet zichtbaar worden verwerkt

Een as sieraad kan online worden besteld. Vaak is het mogelijk om bij deze sieraden later nog zelf de as thuis toe te voegen. Deze sieraden zijn voorzien van een vulschroefje. Deze kan worden losgeschroefd en vervolgens weer stevig worden dichtgedraaid. Wilt u dit liever niet zelf doen? Tegen een gerichte meerprijs kan de sierradenleverancier dit voor u verzorgen. As kan zowel zichtbaar als niet zichtbaar in een as sieraad verwerkt worden. De keuze is gevarieerd en dat is wel zo prettig. As kan ook in andere voorwerpen verwerkt worden dan sieraden. Laat u informeren.

http://www.memoriesieraden.nl/

Ballonnen en feestartikelen speciaal voor jongens of meisjes

Er zijn ballonnen voor iedereen verkrijgbaar! Wat voor feestje u ook geeft. Of uw opa of uw zoontje nu een feestje viert, uw nichtje of uw tante, kies altijd voor leuke, vrolijke en toepasselijke ballonnen en feestartikelen! Voor kinderfeestjes kunt u daarbij denken aan Disney feestartikelen of Planes feestartikelen. Voor jubilea of een verjaardag van ouders of grootouders zijn er stijlvolle feestartikelen om de ruimte mee aan te kleden. Maar of u nu een feestje viert voor iemand van 11 of voor iemand van 81; ballonnen kunnen altijd. Kies voor vrolijke gekleurde ballonnen of voor doorknoopballonnen. Met doorknoopballonnen kunt u bijvoorbeeld een mooie entreeboog maken, zodat iedereen weet waar ze moeten zijn om mee te feesten!

Ballonnen en feestartikelen in prinsessenthema

Viert uw dochtertje haar verjaardag, en wilt u haar graag verrassen met een leuk kinderfeestje? Kies dan voor een kinderfeestje in prinsessenthema. Hierbij hebben alle feestartikelen en ballonnen een roze uiterlijk met een prinses erop. Laat alle kinderen in prinsessenkleding komen en het feestje is compleet! U kunt ook speciale Disney feestartikelen bestellen, met de mooie Disney prinsessen erop. Gekleurde ballonnen of doorknoopballonnen, in het roze, maken het helemaal af. Bent u juist op zoek naar feestartikelen voor een jongensfeestje? Kies dan bijvoorbeeld voor Planes feestartikelen om het feestje leuk aan te kleden. De kinderen zullen dan een feestje hebben om nooit meer te vergeten!

Een ruim assortiment aan ballonnen en feestartikelen

Viert u binnenkort een feestje? Dan moet u daar de nodige spullen natuurlijk voor in huis halen. Om de boel goed te kunnen versieren kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende soorten ballonnen en andere feestartikelen. Maar waar vindt u die? Bij Daily Style vindt u een ruim assortiment aan diverse soorten ballonnen en feestartikelen. Voor wie u ook een feestje geeft. Een kinderfeestje fleurt bijvoorbeeld helemaal op met Disney feestartikelen, met bijvoorbeeld prinsessen. Viert een stoere jongen zijn verjaardag? Denk dan bijvoorbeeld aan Planes feestartikelen. Maak het af met gekleurde ballonnen en doorknoopballonnen om bijvoorbeeld een feestelijke entree te maken, en het feest kan beginnen!

https://www.dailystyle.nl/

Voor wie en wat wilt u bloemen laten bezorgen in Doetinchem?

Wie wilt u verrassen door bloemen te laten bezorgen in Doetinchem, Ede of Nijmegen? Wat is de reden hiervoor? Bij Topbloemen vindt u voor elke gelegenheid een geschikt boeket! Bij Topbloemen heeft u een ruime keuze en vindt u altijd wel een geschikt bloemetje of boeket. Uw collega in het zonnetje zetten, een vriend of vriendin succes wensen of een familielid beterschap wensen? Dit zijn leuke aanleidingen om bloemen te laten bezorgen in Doetinchem, Ede, Nijmegen of de rest van Nederland. Bij Topbloemen kunt u het eenvoudig online bestellen. U hoeft dus niet in winkels op zoek te gaan. Het wordt ook nog eens thuisbezorgd of op elke gewenste locatie.

Bloemen laten bezorgen in Doetinchem of Nijmegen: extra zekerheid met Thuiswinkel Waarborg

Door bloemen te laten bezorgen in Doetinchem of Nijmegen door Topbloemen geniet u extra zekerheid doordat ze het Thuiswinkel Waarborg certificaat dragen. Dit biedt extra zekerheid voor de consument. U bent dus verzekerd dat de bloemen en boeketten geheel naar wens worden geleverd. De Thuiswinkel Waarborg stelt dat Topbloemen zich houdt aan de wet- en regelgeving, maar ook de opgestelde gedragscodes van de vereniging volgt. Een aantal zaken die hieronder vallen zijn de plicht om te melden met wie de consument zaken doet, maar ook het oplossen van geschillen en klachten. Belangrijk is ook het afgeven van duidelijke garanties en voorwaarden. Elk jaar ondergaat het aan een hercertificering. U bent er dus zeker van dat Topbloemen elk jaar aan de voorwaarden voldoet.

Bloemen laten bezorgen in Doetinchem of Nijmegen: een unieke bloemenbon

Als u bloemen wilt laten bezorgen in Ede, Doetinchem of Nijmegen, dan heeft u bij Topbloemen de grootste keuze van heel Nederland. U kunt hier eenvoudig bloemen bestellen die bij uw smaak passen en voor elke gelegenheid een boeket vinden. Weet u toch niet goed wat u wilt geven? Dan kunt u bij Topbloemen ook een unieke bloemenbon cadeau doen. Deze is bij meer dan 1500 bloemenwinkels in Nederland te besteden. Er is altijd wel een bloemist in de buurt waar u deze bon kunt gebruiken. Ideaal als cadeau voor een ander, maar ook fijn voor uzelf.

https://topbloemen.nl/

Prinsessenfeestje of prinsessenfeestje thuis: ideaal met kleine kids

De kinderen in de gaten houden tijden het vieren van een prinsessenfeestje zodat u zeker weet dat alles goed gaat: dat kan gemakkelijk als u kiest voor het vieren van een prinsessenfeestje thuis. In de themakist van Ziezow vindt u alles wat u nodig heeft om een prinsessenfeest te organiseren. Denk aan kleding, juwelen, een draaiboek en originele prinsessenspelletjes. Met de bijgeleverde accessoires tovert u uw huis in een handomdraai om in een waar paleis. De dag kan geheel naar wens worden ingevuld. De bijgeleverde spelletjes en activiteiten zijn afgestemd op meiden in de leeftijd 5,6 en 7 jaar oud maar ook voor kleine prinsesjes vanaf 4 jaar is er in de themakist van Ziezow genoeg te vinden.

Kant-en-klaar prinsessenfeestje thuis: gegarandeerd een fantastisch prinsessenfeestje

Kiest u voor het vieren van een prinsessenfeestje met Ziezow dan wordt het prinsessenfeestje kant-en-klaar geleverd in een kist. Deze wordt voor € 6,90 thuisbezorgd door TNT. Hierin zit alles wat u nodig heeft voor leuke activiteiten geschikt voor zowel binnen als buiten. Verkleedkleding is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast vindt u in de kist een compleet uitgewerkte speurtocht en kunt u online alvast een draaiboek samenstellen met daarop de planning van de dag. Ziezow laat samen met u niets aan het toeval over en staat garant voor een onvergetelijk prinsessenfeestje!

Prinsessenfeestje thuis vieren: een prinsessenfeest voor meiden én jongens

Een prinsessenfeestje: dat is de droom van menig kleine meid. Op een prinsessenfeestje nodigt ze al haar vriendinnetjes uit, maar ook vriendjes kunnen mee feest vieren. Nu is een prinsessenthema niet het jongensonderwerp bij uitstek. Daar houdt Ziezow rekening mee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een themakist met het thema prinsessenfeestje te laten bezorgen, voorzien van kleding voor jongens. Een ridder of piraat vindt prima zijn weg tussen de prinsesjes: zo biedt Ziezow voor ieder wat wils en kan er indien gewenst flexibel worden ingespeeld op persoonlijke wensen en voorkeuren.

 

https://www.ziezow.nl/

Valentijnsdag 2015 wanneer, originele cadeau’s en hoe ontstaan?

Hoe is Valentijnsdag onstaan?!

Roze rozen, chocolade in hartjesvormen, kaarten en romantische uitstapjes. Zaterdag 14 februari 2015 staat in het teken van hartstocht. Valentijnsdag is voor velen hét moment om de liefde te verklaren. Of dit nu de eerste toenadering is, of een bezegeling van een jarenlange relatie, Valentijnsdag maakt net die extra kriebels in mensen los. Niet alleen bij geliefden, of potentiële partners, ook bij vriendschappen en familie staat deze dag in het teken van dat beetje extra affectie. Valentijnsdag wordt al jaren gevierd als het feest van de romantische liefde, maar wist je dat de oorsprong gehuld is in mysteries? Er zijn namelijk verschillende theorieën over de geschiedenis van Valentijnsdag.

De eerste theorie over het onstaan van Valentijnsdag: Claudius II 

De eerste mogelijke oorsprong van Valentijnsdag neemt ons mee naar de 3e eeuw na Christus, de tijd van de christelijke priester Sint Valentijn uit Rome. Volgens de overlevering bestond er in die tijd een keizerlijke wet die het soldaten verbood om te trouwen omdat men geloofde dat vrijgezellen eerder bereid waren te sterven op het slagveld. Valentijn was echter van mening dat liefde alles overwon en hij zou in het geheim toch soldaten hebben gehuwd. Keizer Claudius II (268-270) ontdekte dit en hij liet Sint Valentijn op 14 februari 269 soldaten executeren. Zo werd Valentijn een martelaar voor de liefde, in plaats van de brenger van de liefde zoals hij nu wordt afgebeeld. De kans is echter groot dat dit verhaal er pas later is bij verzonnen, want het enige bekende biografische feit van Valentijn is zijn sterfdatum.

De tweede theorie over de oorsprong van Valentijnsdag: Lupercalia

Een andere mogelijke oorsprong van Valentijnsdag is het Romeinse feest Lupercalia, dat eveneens plaatsvond op 14 februari. Dit festival werd gehouden ter ere van Lupercus, de god van de schaapherders, en Lupa, de wolvin die Romulus en Remus opvoedde. Het feest begon, volgens een beschrijving van de Griekse historiograaf Plutarchus, met de rituele slachting van een hond en twee geiten. De geitenhuiden werden vervolgens verwerkt tot een aantal riemen. Deze riemen werden gebruikt voor een aantal jonge mannen, die naakt door de straten van Rome renden. Ze gebruikten de riemen om uit te halen naar de toegesnelde en zeer enthousiaste vrouwen. Iedere vrouw die geraakt werd zou namelijk zwanger worden, of, indien ze dat al was, een goede bevalling hebben. De enige romantische connectie tussen dat feest en de huidige Valentijnsdag is de datum. Historici vermoeden daarom ook hier dat het verband tussen Valentijnsdag en de Lupercalia een later verzinsel is.

De derde en laatstje theorie over de oorsprong van Valentijnsdag: Chaucer

Bij bovenstaande theorieën voert het vermoeden dat het een verzinsel is de boventoon. De deze theorie lijkt de beste omschrijving te geven van de werkelijke geschiedenis van Valentijnsdag. De eerste echte historische vermelding van Valentijnsdag is afkomstig van de veertiende-eeuwse schrijver  Geoffrey Chaucer. Hij schreef in zijn ‘Parlement of Foules’ (1382) de volgende zin: “Want dit was op Sint Valentijns dag, als elke vogel zijn maatje komt kiezen”. Aanvankelijk werd aangenomen dat Chaucer hiermee verwees naar 14 februari, maar de meeste vogels in Engeland paren niet zo vroeg in het jaar. Het is dan ook waarschijnlijker dat hij verwees naar 2 mei, de heilige dag van Sint Valentijn van Genoa, of dat hij de traditie volledig verzonnen had. Desalniettemin vonden de termen ‘Valentijn’ en ‘Valentijnsdag’ sindsdien al snel intrede in de romantische literatuur. Zo zong het personage Ophelia in het toneelstuk Hamlet (1600-1601) van Shakespeare:

 

To-morrow is Saint Valentine’s day,
All in the morning betime,
And I a maid at your window,
To be your Valentine.

http://www.tuincentrumoverzicht.nl/actueel/2598/valentijnsdag-2015

Nieuw: Koop je Steam gift card online

Koop je Steam gift card online

Met de steam gift card kun je online vele dingen kopen
Denk hierbij aan spellen of software, maar ook je steam gift portemonnee opladen met extra geld is een optie. Feitelijk is het een gewone cadeaukaart, waar je online aankopen mee kunt doen.

Het online aankopen van een steam gift card is heel eenvoudig.
Er zijn verschillende betaalmethodes en tussen die betaalmethodes zit er altijd wel eentje bij waar jij je prettig bij voelt. Alle betaalmethodes zijn veilig. Keuze is er te maken uit:

* iDeal
* Bitcoin
* Mister Cash

iDeal

Een iDeal betaling gaat via de bankrekening en wordt direct van die bankrekening afgeschreven. Binnen enkele minuten, na aankoop van de cadeaukaart ontvang je via email een code, die te activeren valt. Deze code kun je uiteraard ook cadeau geven aan iemand.

Bitcoin

Bitcoin wordt gezien als een internet munteenheid. Viraal geld. Wanneer je beschikt over Bitcins is de cadeaukaart met deze betaalmethode aan te schaffen. Ook hierbij ontvang je de activeringscode via email direct.

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruikt van een echte betaalkaart. Deze kaart kan on- maar ook offline gebruikt worden. De kaart is gekoppeld aan een (Belgische) rekening. Na gebruik van deze methode wordt het bedrag dus van de rekening afgeschreven. 

Hoe de aankoop ook wordt gedaan de voordelen van de Steam gift card blijven eender. De cadeaukaart kan jezelf gebruiken, maar ook als cadeau weggeven. Veel aankopen vinden tegenwoordig immers plaats op het wereld wijde web en er is niets zo fijn als de aankoop direct te kunnen doen.

De kaarten zijn er in verschillende prijsklasse, namelijk:

* Tien Euro
* Twintig Euro
* Vijftig Euro

Wanneer je besluit een Steam kaart te kopen voor vijftig Euro en je ontvangt de activeringscode in je account. Afhankelijk van de aankopen die je maken wilt, wordt het bedrag van dat account afgeschreven. Het bedrag hoeft dus niet in één keer opgemaakt te worden. De gegevens worden veilig opgeborgen in het account, zodat altijd terug te zien is, hoeveel tegoed er nog is. Er is ook altijd te achterhalen wat er al gekocht is.

Al met al een veilige en prettige manier van aankopen doen. Voor jezelf, maar ook voor iemand anders, want als je besluit het als een cadeau weg te geven dan is dit een zeer originele manier. 

http://123steamgiftcard.nl/

Playstation betalen zonder creditcard

Via het PlayStation Network, vaak simpelweg PSN genoemd, kun je met je Playstation 3, 4, PSP of Vita allerlei extra mogelijkheden voor de verschillende consoles gebruiken. Een van deze mogelijkheden is het aanschaffen van games in de PlayStation Store. Dit is natuurlijk gemakkelijk aangezien je de games daar direct kan downloaden. Ook bieden ze in de store games van eerdere versies van de consoles aan, onder de categorie geëmuleerde games, zodat je je favoriete klassiekers ook op de nieuwe consoles opnieuw kunt ervaren.
Voor het betalen van producten en diensten op PSN heb je echter tegoed op je PSN-account nodig en dat is niet altijd even simpel.

Tegoed krijgen

Tegoed op een PSN-account zetten is het makkelijkst gedaan met behulp van een creditcard, maar niet iedereen kan of wil die gebruiken op het internet. Hoewel er ook prepaid creditcards bestaan, brengen deze wel extra kosten met zich mee, waardoor je vaak duurder uit bent. 
Gelukkig heeft Sony voor de mensen zonder creditcard een gift card op de markt gebracht. Je kunt deze gift cards kopen en het bedrag van kaart dan overzetten naar je PSN-account met behulp van de unieke PSN code die op de kaart staat.

Het gaat om de code 

Je kunt de PSN gift cards bij veel winkels en games stores kopen, maar helaas moet je dan de deur uit. Ook zijn ze te bestellen bij verschillende online retailers waar je kan betalen met iDeal zodat je kosteloos gebruik maakt van de veilige en vertrouwde omgeving van de internetapplicaties van je eigen bank. Maar je moet dan wel wachten tot de kaart thuisbezorgd is.
Maar eigenlijk heb je de gift card zelf niet nodig, het gaat tenslotte om de unieke PSN code die erop staat. Gelukkig bestaan er ook online winkels die dit al snel door hadden en hun winkel zo hebben opgezet dat je na betaling de PSN code die je nodig hebt direct op je scherm verschijnt of via e-mail toegestuurd wordt. 
En natuurlijk kun je ook bij deze internetwinkels naast een reeks andere opties veilig en gemakkelijk met iDeal betalen, een creditcard is niet nodig. Je hoeft de deur niet uit, hebt geen wachttijd en kunt je code direct gebruiken zodat je tegoed hebt op je PSN-account.

http://123psncard.nl/

Play Store betalen met een Google Play gift card

Google Play gift card in Nederland!

 

In het buitenland wordt er al veel gebruik van gemaakt, maar in Nederland is het helaas nog steeds niet officieel te koop: de Google Play gift card. Gelukkig is er inmiddels een bedrijf dat deze cadeaukaart tegen een kleine extra vergoeding aanbiedt, waardoor we ook in Nederland producten kunnen bestellen in de Play Store zonder hiervoor een creditcard te gebruiken!

De Google Play gift card
De Google Play gift card is dé oplossing voor mensen die graag apps, muziek en andere content kopen via de Play Store van Google, maar die hier liever geen creditcard voor gebruiken. 

Deze (cadeau)kaart is veilig; je hoeft geen gegevens van de creditcard door te geven, dus kan er ook niemand mee aan de haal gaan. In plaats daarvan betaal je deze gift card via iDeal. De gegevens van de betaling worden in het geval van iDeal nergens opgeslagen en dus kan niemand misbruik maken van jouw betaalgegevens.

Met het saldo op de Google Play gift card geldt: op is op. Zodra het saldo op de kaart op is, is het niet meer mogelijk om nieuwe producten in de Play Store te kopen. Pas nadat je een nieuwe kaart hebt betaald via iDeal is dit weer mogelijk. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat er opeens een enorm bedrag van de creditcard wordt afgeschreven omdat iemand per ongeluk een betaalde app heeft geïnstalleerd. 

Hoe werkt de Google Play gift card?
Via een website die de Google Play gift card verkoopt schaf je de speciale code aan. Je betaalt deze aanschaf via iDeal. De aanbieder van de kaart vraagt een kleine vergoeding voor de code; je betaalt per keer €2,50 extra voor deze service. Koop dus liever in één keer voor een groter bedrag dan meerdere keren een kleinere kaart, je bent dan per saldo goedkoper uit! 

Na de aankoop ontvang je jouw code. Wissel deze Google Play code in op je Google account. Vervolgens kun je het saldo van de Google Play code gebruiken om apps, muziek en andere content te kopen in de Google Play Store.

Het is dus makkelijk, veilig en snel. Dus: waar wacht je nog op? 

https://www.igiftcards.nl/google-play-store-giftcard.php