Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Bubbelbad bij u thuis

U heeft naar alle waarschijnlijkheid al weleens vertoeft in een bubbelbad. En dan hebben we het niet over het matje voor in de badkuip waar bubbeltjes uit komen, nee we hebben het dan over een bad voorzien van massaerende jets en diverse zitplekken. Als u tijdens een dagje wellness of tijdens een vakantie in een drgelijk bad heeft gezeten dan weet u dat een buiten bubbelbad een uniek product is om tot rust te komen, te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Sunspa Benelux is dé bubbelbad specialist in de Benelux en maakt het mogelijk om ook thuis te kunnen genieten van dit weldoenende product.

Al jarenlang is Sunspa Benelux gespecialiseerd in buiten bubbelbaden en Jacuzzi’s. Met de grootste voorraad bubbelbaden, verschillende vestigingen in de Benelux en een eigen service team, heeft Sunspa al ruim 8000 klanten mogen voorzien van een bubbelbad in de tuin. Sunspa onderscheidt zich met haar buiten bubbelbad modellen ten opzichte van  andere aanbieders door de kwaliteit van de baden. Alle onderdelen van onze baden zijn namelijk vervaardigd uit de beste onderdelen en materialen, afkomstig van gerenommeerde topmerken met een jarenlange staat van dienst. Daarnaast garandeert Sunspa altijd een betere deal dan bij de concurrent!

Een buiten bubbelbad lijkt, gezien de vaak koude weersomstandigheden in Nederland en België, niet erg praktisch om het gehele jaar door te gebruiken. Echter is een buiten bubbelbad ofwel buitenspa een echt buiten product dat niet gebonden is aan een bepaald seizoen van het jaar. U kunt dus zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter heerlijk genieten van de ontspannende en weldadige werking van een buiten bubbelbad in de tuin. Warm water wordt daarnaast al duizenden jaren gebruikt om de spierpijn te laten verdwijnen en blijft nog steeds nuttig bij de behandeling van pijn in de rug, of andere spiergroepen. Bubbelbaden zijn dus ook nog eens goed voor de gezondheid.

https://www.sunspabenelux.nl