Eurprivacy.nl
Image default
Tweewielers

Brommer bestellen

Een brommer bestellen bij een online winkel kan je veel geld besparen. Je hebt bij online bestellen ook meer keuze en je kunt op je gemak alle types en mogelijkheden met elkaar vergelijken. Zorg dat je rekening houdt met de volgende zaken voordat je de pinpas tevoorschijn haalt:

 

Bromfiets / bromscooter

Een bromfiets mag maximaal 45 km/u rijden en moet binnen de bebouwde kom rijden op dezelfde weg als de auto’s. Je mag niet op het fietspad rijden tenzij dat wordt aangegeven. Als je bij een gevaarlijk kruispunt komt, of bij een provinciale weg wordt je naar het fietspad geleid.

 

Snorfiets / snorscooter

Een snorfiets mag maximaal 25 km/u rijden en je bent verplicht op het fietspad te rijden wanneer dat mogelijk is. Als je binnen de bebouwde kom rijdt op een weg waar geen fietspad is rijd je op de normale weg, net als fietsen dus.

 

Brommer bestellen, helm kopen

Bij een bromfiets is een helm verplicht. Je kunt kiezen uit een jethelm die open is bij de kin, een systeemhelm die je open kunt klappen en een integraalhelm die je hele hoofd omsluit. Bij een snorfiets hoef je geen helm te dragen, al kan het geen kwaad om een helm aan te schaffen als je toch een brommer wilt bestellen. In de winter is een helm lekker warm, en in de zomer houdt het insecten tegen.

 

Elektrische brommer bestellen

Je ziet steeds meer elektrische brommers op de weg rijden. Daar zitten veel voordelen aan. Een elektrische brommer is een stuk stiller, beter voor het milieu en zuiniger in het gebruik. De aanschafkosten liggen weliswaar hoger maar de onderhoudskosten liggen vaak lager. En je kunt een elektrische brommer thuis opladen.

 

Brommers voor specialisten

Je kunt ook speciale brommers bestellen. Bijvoorbeeld een brommer met een tweetakt motor, daar moet je zelf de olie en benzine in de motor doen. Deze meer eenvoudige motoren geven meer power en trekken sneller op. De meeste brommers zijn automatisch, er zijn ook nog brommers te koop met handmatige koppeling. Dit soorten brommers zijn meer geschikt voor de ervaren brommer liefhebbers, de woon- werkverkeer rijders kunnen beter kiezen voor een viertakt brommer met automatische koppeling.

 

Je moet bij een brommer bestellen niet vergeten een kenteken te registreren, een verzekering af te sluiten en bij voorkeur een stevig slot aan te schaffen. Dat kun je tijdens het brommer bestellen allemaal online regelen. Dan kun je zonder zorgen de baan op!

https://www.fastfuriousscooters.nl/brommer/