Eurprivacy

Botox

Iets in je huid spuiten tegen rimpels. Een rare gewoonte, maar veel mensen doen het. Er zijn veel behandelingen waarin artsen gespecialiseerd zijn om producten in je huid te spuiten om deze rimpels weg te werken, maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? Wanneer kom je in aanmerking voor een behandeling en over welke prijzen spreken we? Hoe lang blijft het spul actief?

Artsen gaan tegenwoordig de rimpels te lijf door middel van behandelingen met injecties. Handig. We zien er jaren jonger uit en we zitten beter in ons vel, dus hebben we meer zelfvertrouwen. Je genen kunnen nagenoeg perfect zijn, maar wanneer we ouder worden treden er hoe dan ook veranderingen in ons lichaam op. Er kunnen rimpels ontstaan en plooien op het gezicht. Het volume onderhuids neemt af net zoals bij je botstructuur en je vetweefsel. Dit komt neer op een minder goed ondersteunde huid. Je huid wordt kwalitatief minder goed. Je huid droogt snel uit en het vernieuwingsproces van je cellen loopt een stuk trager. Dit komt vooral door het verminderde hyaluronzuur. Dit is de stof die uiteindelijk voor het volume van de huid verantwoordelijk is. Dit spul zit ook in je lippen, en ja ook daar neemt het volume af.

Statische rimpels en plooien ontstaan door het verlies van huidvolume en lagere kwaliteit van je huid. De rimpels zijn oppervlakkig. Je staat nu aan het begin van het verouderingsproces, maar dit wordt groter naarmate je ouder wordt. Dynamische rimpels ontstaan door een verandering in de activiteit van je spieren. Dit heeft minder te maken met het verouderingsproces, alhoewel dit niet zo hoeft te zijn.

Gezichtsveroudering komt vrijwel bij iedereen voor. Botox kan een grote betekenis hebben om de symptomen minder goed zichtbaar te maken bij iedereen. Een rimpelbehandeling met injectables is een voorbeeld van de vele behandelingen. In Botox Nijmegen zijn veel goede klinieken te vinden die dit soort behandelingen uitvoeren.

http://injectableklinieken.nl