Wat zijn de Beste Boeken van 2018?

Het is natuurlijk lastig om te bepalen wat de beste boeken van 2018 zijn. Iedereen heeft inmiddels een andere mening. Een goede indicator voor goede boeken is de populariteit. Dit kunnen we meten aan de hand van de meest verkochte boeken van 2018. We gebruiken hiervoor data van bol.com, Bruna en Boeken-top-10.nl.Hieronder een aantal van de best verkochten boeken van 2018.

Sapiens, Yuval Noah Harrari

Een geschiedenis van de mensheid, gebaseerd op wetenschappelijke feiten, maar ook op theoretische veronderstellingen. Zelf hebben wij dit fantastische boek ook gelezen. Als kritische noot kunnen we stellen dat Harrari het theoretische gedeelte en dus onzekere gedeelte van de wetenschappelijke bevindingen wel heel objectief brengt. Verder kunnen we stellen dat de theorieën wel erg plausibel zijn en een zeer interessant inzicht geven in wie we zijn en zelfs wie we als mensen waarschijnlijk gaan worden.

Mythos, Stephen Fry

De Mythen van de Homerus opnieuw verteld. Stephen Fry laat zien hoe de Griekse mythologie werkt. Geen losse helden verhalen, eerder het ontstaan van de wereld en de goden volgens de oude Griekse mythologie. Het verhaal begint dus met Gaea, waar ons woord galaxy vandaan komt, maar ook geografie. Gaea, de oermoeder en Ourounos, de lucht. Hun kinderen, de titanen, waaronder Kronos en Rhea. Wie op hun beurt weer de ouders zijn van Zeus, Hades en Hera. Een fantastische vertelling welke ook als luisterboek zeer aan te bevelen is, vertelt door Stephen fry zelf.

Wees Onzichtbaar, Murat Isik

Zoals Shantaram van Roberts een ode is aan Mumbai ( als je deze niet gelezen hebt, dit is een echte aanrader) is dit een ode aan de Amsterdamse Bijlmer. Tegelijkertijd gaat het verhaal over een jongen uit een Turks – Nederlands gezin die vecht tegen de tirannie van zijn vader. Het boek schetst een beeld dat denk ik anders is dan de meeste mensen van Turkse Nederlanders hebben. Zo is de vader van de jongen bijvoorbeeld niet Islamitisch, maar Communistisch. Zoals Karl Marx, de bedenker van het communisme schreef: “Religie is opium voor het volk” Een islamiet is de vader van de hoofdpersoon dus allerminst.

De Acht Bergen, Paolo Cognetti

Dit boek heeft wel een specifiek doelgroep: mannen. In het bijzonder mannen die van natuur houden en van reizen. Het verhaal wordt op een fantastische wijze verteld. Een tikkeltje melancholisch is het wel. Het was bij De Wereld Draait Door al het boek van de maand in september 2017. In 2018 haalt het de top 10 van meest verkochte boeken.

Wat is er nog meer?

Natuurlijk is dit slechts een greep uit de meest verkochten boeken van 2018. Je vindt er nog veel meer op bijvoorbeeld bol.com of boeken-top-10.nl. Je kunt hier zelfs een overzicht vinden van de 100 best verkochte boeken. Als je van lezen houdt en dit ook met enige regelmaat doet, zal je vast en zeker een aantal van deze boeken al hebben geleen. “Choose what is right for you”. We hopen dat deze lijsten je helpen bij de keuze van een nieuw boek.

https://boeken-top-10.nl

Drukkerij nabij Eindhoven drukt foto’s op canvas, hout en posters

Wist u dat u een professionele drukkerij nabij Eindhoven kunt inschakelen voor diverse leuke fotoproducten? Foto’s brengen vaak mooi herinneringen met zich mee. De mooiste herinneringen wilt u natuurlijk op een bijzondere manier bewaren. Een drukkerij nabij Eindhoven weet zich daar wel raad mee. Deze drukkerij biedt namelijk de mogelijkheid om fotoproducten te laten maken. U kunt hierbij denken aan producten aan een foto op canvas, op hout of op een poster. Deze fotoproducten kunt u vervolgens een mooi plekje op uw muur geven. Zo wordt u steeds herinnerd aan dat ene bijzondere moment, waar u met fijne gevoelens aan terugdenkt. Bezoek zeker een professionele drukkerij nabij Eindhoven voor het laten produceren van fotoproducten. U weet dan zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt.

Relatiegeschenken en promotiemateriaal laten drukken bij drukkerij nabij Eindhoven

Voor professioneel geproduceerd drukwerk gaat u natuurlijk naar een specialist. Dan weet u zeker dat u voldoende kwaliteit geniet. Als ondernemer wilt u natuurlijk met trots uw merk of bedrijf kunnen promoten. Hiervoor kunt u terecht bij bijvoorbeeld een deskundige drukkerij nabij Eindhoven. Hier kunt u niet alleen flyers en brochures laten drukken, maar ook merchandiseproducten als handdoeken en badjassen, pennen, stickers, tassen en kalenders. Leuk om aan uw potentiële klanten uit te delen. Nu we toch over uitdelen hebben, ook relatiegeschenken kunt u vakkundig laten bedrukken en aan uw relaties geven. Een goed idee voor als u hen wil bedanken of een gelukkig nieuw jaar wilt wensen.

Drukkerij nabij Eindhoven voor producten in eigen huisstijl

Wist u dat u allerlei producten kunt voorzien van uw huisstijl? Dat is natuurlijk hartstikke leuk voor uw klanten, want die kunt u voorzien van leuke geschenken. Een eigen huisstijl hebben is essentieel voor ieder bedrijf. Daarmee wordt u als merk of als bedrijf herkend en daar werft u uiteindelijk bekendheid mee. Maar welke producten kunt met een eigen huisstijl laten voorzien? Heel veel! Denk bijvoorbeeld aan briefpapier, enveloppen, memoblokken, mappen, pennen, visitekaartjes, onderleggers en nog veel meer. Voor het laten maken van producten in een eigen huisstijl gaat u het best naar een professionele drukkerij, zoals een drukkerij nabij Eindhoven. U weet dan zeker dat u de beste kwaliteit geleverd krijgt. Een drukkerij nabij Eindhoven kan producten met een professionele uitstraling produceren en dat is natuurlijk wat u wilt.

Een mooi afgewerkt jaarboek laten maken

Door een jaarboek te laten maken heb he altijd jouw mooiste herinneringen in een mooi jasje in de kast staan. Het is natuurlijk wel leuk om hier van tijd tot tijd eens in te kijken. Veel bedrijven bieden de mogelijkheid aan om een jubileumboek of een jaarboek bij hun te laten produceren of maken. Echter heeft niet ieder bedrijf een goede achtergrond, wij raden het dan ook zeker aan om een professional te zoeken die ervoor zorgt dat zij rekening houdt met jouw wensen en behoeften. In Breda is een bedrijf gevestigd genaamd Het Uitgeefhuis, zij zorgen met een persoonlijke aanpak dat iedere uitgave tot een succes wordt gemaakt. Van het drukken en maken van een almanak, tot het publiceren van een jaarboek of jubileumboek.

Laat als studievereniging een almanak drukken

Veel studie- en studentenverenigingen laten een almanak drukken bij een professionele drukkerij om zo de mooie herinneringen van dat jaar permanent te maken. Bij het maken van een almanak is het belangrijk dat ze luisteren naar je wensen en behoeftes op het gebied van het maken van de almanak van jouw studievereniging. Misschien wil je wel specifieke kleuren toegevoegd hebben aan de kaft, een professioneel bedrijf gaat dan geen obstakel uit de pad. In Breda is er een bedrijf genaamd Het Uitgeefhuis dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het maken en drukken van bijvoorbeeld een jubileumboek of jaarboek. Zij denken graag mee met jouw wensen en werken vlot en netjes, zo zorgen ze ervoor dat ze jouw almanak drukken of maken op een hoogstaand niveau.

Maak het gedenkwaardig, laat een almanak maken

Een alamanak laten drukken is een mooie manier om herinneringen voor altijd dichtbij te hebben. Zo kun je er later in je leven nog eens doorheen bladeren en deze oude herinneringen ophalen. Zodoende ben je verzekerd van kwaliteit en heb je een herinneringsboek die duurzaam is en jarenlang mooi blijft. Wanneer je ervoor zorgt dat je studiejaar gedenkwaardig wordt wil je natuurlijk ook een bepaald product wat ervoor zorgt dat je altijd herinnerd wordt aan je leuke studententijd. Zodoende heb je een tastbare emotie op papier! Maar niet alleen voor het laten maken of drukken van een almanak kan je terecht bij de professional op het gebied van drukken. Een jaarboek of jubileumboek kunnen zij ook op creatieve manier maken, zo heb je een onderscheidend aandenken voor je reünie of voor bijvoorbeeld het 25-jarig bestaan van jouw vereniging!

Specialist in jaarboeken biedt goede prijs-kwaliteitsverhouding

Jaarboeken bieden de mogelijkheid al je herinneringen op te slaan in één boek. Foto’s laten printen of fotoboeken laten drukken is vaak erg duur. Toch is het wel leuk om je aandenkens later nog eens terug te kunnen kijken. Het maken van een jaarboek biedt dan ook een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een jaarboek van groep 8, of van het laatste jaar van de middelbare school. En dat hoeft niet eens heel duur te zijn! Bij een specialist met al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van jaarboeken, ben je er zeker van dat je een piekfijn eindproduct ontvangt. Omdat zij gespecialiseerd zijn in het maken van producten die voor altijd bewaard worden, wordt een goed product ontwikkeld met een professionele uitstraling. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van kwaliteitsverschillen. Indien gewenst kan bijvoorbeeld worden gekozen voor extra dik papier. Maximale kwaliteit voor de scherpste prijs; daar staat de specialist voor.

 

Jarenlange ervaring en goede service bij een specialist op het gebied van jaarboeken

Wil jij een leuk aandenken maken voor het laatste jaar van de basisschool of middelbare school, maar weet je niet precies hoe je dat moet doen? Een specialist op het gebied van jaarboeken weet op basis van jarenlange ervaring precies wat ervoor nodig is om jouw jaarboek tot een mooi eindproduct te maken. Daarom houdt de specialist een oogje in het zeil tijdens het gehele productieproces. De specialist stelt een begroting op, maakt een planning, zorgt dat de deadlines die je hebt gesteld worden gehaald en zorgt dat het jaarboek precies wordt zoals jij het wenst. En of dat nu een jaarboek is voor school, bijvoorbeeld voor groep 8, of voor een bedrijf; de specialist hecht altijd veel waarde aan goede begeleiding en goede service.

 

Zelf online een jaarboek maken met behulp van een online editor

Je kunt je jaarboeken volledig bij een specialist laten maken. Maar als je het leuk vindt om zelf creatief bezig te zijn, dan kun je natuurlijk ook zelf een jaarboek in elkaar knutselen. Bijvoorbeeld voor groep 8 of voor het laatste jaar van de middelbare school? Een specialist heeft hiervoor een eigen YPSA online editor ontwikkeld. Deze online editor werkt volledig via een online account en is anders dan gewone editors, die je vaak ziet als je gewone fotoboeken wilt ontwerpen. De YPSA online editor is namelijk speciaal gemaakt voor jaarboeken. Afbeeldingen, cliparts, teksten en tekstkaders zijn hierdoor een stuk scherper dan bij andere programma’s. Zo plaats en bewerk je zelf gemakkelijke foto’s, kun je teksten plaatsen en bewerken en speel je met kleuren en achtergronden. Het programma is zo innovatief dat foutjes door het systeem aan je worden gemeld, zodat je ze gemakkelijk kunt verbeteren.

Boek drukken

Is een boek drukken tegenwoordig en is het mogelijk om in kleine oplages te drukken? Deze vragen en meer gaan we beantwoorden vandaag in deze artikel.

Prijs

Laten we eerst beginnen met de betaalbaarheid van boeken drukken. In Nederland zijn er tegenwoordig veel bedrijven dat boeken kunnen drukken. Dit heeft te maken met het feit dat het opzetten van een drukkerij goedkoper is geworden. Een ondernemer kan de printers met weinig personeel bedienen en de printers kunnen veel meer boeken drukken dan vroeger mogelijk was. Door de snelheid en minder kosten aan personeel is boeken drukken dus een stuk goedkoper geworden. Het is nu dan ook betaalbaar voor de gewone consument.

Een kleine oplage

Een consument zal niet vaak voor een oplage van duizenden boeken kiezen. Consumenten dat boeken drukken willen meestal een stuk of tien. Als ze hun eigen boek willen uitgeven zullen ze ook eerst voor een kleine oplage van 50 of 100 boeken gaan. Boeken drukken in een kleine oplage is tegenwoordig dan ook mogelijk en het is helemaal niet duur. Je kunt al een kleine oplage van 10 boeken laten drukken voor rond de honderd euro. Er zijn nog bedrijven dat het goedkoper kunnen doen. Hiervoor moet je gewoon even goed online zoeken.