Bij de specialist kunt u terecht voor alles omtrent scheepsmotoren

Wist u dat u bij een ervaren leverancier van scheepsmotoren terechtkunt voor een enorm veelzijdige dienstverlening? Zo vindt u er veel meer dan alleen scheepsmotoren van de hoogste kwaliteit. Ook bieden ze verschillende diensten om het maximale uit uw scheepsmotor te halen. Bij Olthof kunt u terecht voor de inbouw, revisie en reparatie van uw scheepsmotoren. Al deze diensten worden uitgevoerd door gediplomeerde monteurs met jaren ervaring in de scheepsmotorenbouw. Een nieuwe motor wordt ingebouwd in uw schip, hierbij wordt een geschikte fundatie gelegd voor de nieuwe motor. Bij revisie wordt de levensduur van uw motor verlengt, met soms wel meer dan 10 jaar. Is uw motor stuk, maar nog in goede staat? Kies dan voor een reparatie door een van onze deskundige monteurs. Olthof heeft de meeste onderdelen op voorraad om u snel weer op het water te krijgen.

De specialist in het inbouwen van scheepsmotoren

Wanneer u een nieuwe motor wilt gaan kopen voor uw schip, is het aan te raden om hiervoor naar een erkend distributeur van scheepsmotoren te gaan. Het kopen van een nieuwe motor voor zowel binnenvaart- als zeevaartschepen is een weloverwogen keuze. Ga voor deskundig advies over de beste keuze voor uw schip naar een leverancier als Olthof. Deze specialist is al jaren dé specialist op het gebied van scheepsmotoren en voorziet in zowel de levering als inbouw van de nieuwe motor. Het inbouwen wordt gedaan door ervaren gediplomeerde monteurs die al vele jaren meedraaien in de scheepsvaartbranche. Heeft u al een schip? Deze specialist schakelt u ook in voor de revisie van uw scheepsmotoren. Hierbij wordt de levensduur van uw bestaande scheepsvaartmotor aanzienlijk verlengt en blijft de fundatie intact.

Uw scheepsmotoren weer als nieuw door revisie

Bent u in het bezit van een zeevaart- of binnenvaartschip, maar merkt u dat het schip de laatste tijd wat mankementen te vertonen? Lukt het niet meer om bepaalde snelheden te behalen of om het schip goed op te starten? Kies dan voor een revisie van uw scheepsmotoren door Olthof. Allereerst wordt een endoscopie uitgevoerd in uw scheepsmotoren. Met deze keuring kan men precies zien of, en wat er mis is in de motor van uw schip. Door middel van een uitgebreid rapport krijgt u deskundig advies van de ervaren monteurs van Olthof. Samen met u wordt overlegd of u de revisie wilt voortzetten. Tijdens de revisie worden defecte onderdelen vervangen en wordt de scheepsmotoren weer nieuw leven in geblazen. Uw motor wordt na de revisie direct weer op zijn plek gezet. Hiervoor is geen vervanging van de fundatie nodig.