Bezoek specialist in zonnescreens nabij Leiden

Met meer dan 20 jaar ervaring weet de specialist in zonnescreens, gevestigd nabij Leiden, wel raad met uw wensen wat betreft zonbescherming in en rondom uw huis. In het aanbod van Sundesign vindt u tal van producten, zoals screens, rolluiken, parasols, terrasschermen, duo schermen en nog veel meer. Of te wel, alle producten om u optimaal te kunnen laten genieten van de zon zonder dat u hier last van heeft. Daarbij komt nog eens dat de service uitstekend is. Zo komen de monteurs graag de zonnescreens in uw woning in Leiden graag monteren en demonteren, kunt u er terecht voor reparatieservice, onderhoudsservice en komen de vakmannen graag langs om te schoonmaken, inspecteren en insmeren.

Onderhoud uw zonnescreens in uw woning in omgeving Leiden goed

Met zonnescreens van een specialist uit de buurt van Leiden beleeft u veel plezier. Vooral met regelmatig, goed onderhoud. Heeft u bijvoorbeeld gepoedercoate zonwering? Dan is het aan te raden om deze minimaal één keer per jaar te wassen en daarna met autowas te behandelen. Heeft u zonwering dat uit blank aluminium bestaat? Dan kunt u deze gewoon met wat water en eventueel wat zachte zeep afnemen. Wrijf de zonnescreens daarna in met parafineolie. Het is belangrijk dat u geen schurende middelen gebruikt. Dit kan uw zonnescreens in de omgeving van Leiden schaden. Ontvangt u nu graag meer onderhoudsadvies? Komt u dan vooral eens langs bij Sundesign. Dé specialist op het gebied van zonwering.

Zonnescreens voor uw veranda in of rondom Leiden

Geen last meer van de zon? Genieten bij goed en slecht weer? Kies dan voor zonnescreens op uw veranda in Leiden. U geniet van een divers aanbod aan zonnescreens van Sundesign nabij Leiden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van Pergola schermen. Op die manier kunt u toch genieten van het lekkere weer zonder dat u last heeft van de felle zon. Dit komt namelijk omdat de schermen schaduwdoeken hebben. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik. Je schuift ze makkelijk open en dicht.