Benieuwd wat de kosten van een uitzendkracht zijn? Consultant helpt u!

Heeft u altijd al willen weten wat de exacte kosten zijn wanneer u een uitzendkracht inschakelt? Het is geen eenvoudige klus om dit te weten te komen. Als u dat lastig vindt, is het verstandig een professioneel inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau weet precies hoe met een uitzendbureau een redelijk tarief kan worden afgestemd. Eerst wordt een scan uitgevoerd. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald die ervoor zorgt dat de kosten voor een uitzendkracht omlaag kunnen. Alles wordt vastgelegd in een tenderdocument. Als u het er mee eens bent, kan de contractvorming plaatsvinden en later de implementatie. U kunt rekenen op een voordelig tarief van het uitzendbureau.

Kosten voor uitzendkracht verlagen én kwaliteiten binnen organisatie verhogen

Naast dat bedrijven ernaar streven om uitstekende kwaliteit te leveren aan klanten, willen bedrijven doorgaans zo veel mogelijk de kosten beperken. Dit zijn een aantal doelstellingen die bedrijven zichzelf opleggen. Men wil bijvoorbeeld geen te hoog tarief voor een uitzendbureau betalen als extra uitzendkrachten nodig zijn. Dat moet voordelig worden geregeld zonder hoge kosten aan een uitzendkracht. Een inkoopadviesbureau kan u daarbij helpen. Dit bureau adviseert niet alleen, maar helpt ook betere contracten met uitzendbureaus op te stellen. Resultaat is een flinke besparing enerzijds en een betere organisatie van flexibele arbeid anderzijds.

Structurele besparingen en voordelig tarief dankzij innovatief uitzendbureau

Net als vrijwel ieder ander bedrijf wilt u tegen lage kosten een uitzendkracht inhuren. Hiervoor wordt regelmatig een uitzendbureau ingeschakeld. Het tarief van een uitzendbureau kan laag liggen met het aanbieden van diensten. Toch valt er veel meer uit te halen dan u wellicht denkt. Het is mogelijk om structurele besparingen te realiseren op het gebied van arbeid. Uw budget voor flexibele arbeid kan flink worden ingeperkt. U kunt rekenen op een besparing van ongeveer 4 tot 12 procent. Dat zijn aardig wat kosten per uitzendkracht. Bovendien kan vaak ook worden geholpen processen te optimaliseren en eenvoud en eenduidigheid worden gecreëerd. Dat bespaart ook geld.