Beleef altijd wat nieuws in een restaurant in Oss

Iedere dag van de week kun je terecht bij een restaurant in Oss voor de lekkerste kopjes koffie, de heerlijkste lunches en hoogstaande diners. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties. Je kunt nu eenvoudig een tafel online reserveren.

Specialisten maken uw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Het echte vakmanschap in de restaurantwereld vind je bij De Nieuwe Wereld in Oss. Dit restaurant werkt uitsluitend met personeel dat passie heeft voor het vak en dit proeft u terug. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Geniet van unieke menu’s bij een restaurant in Oss

Bij De Nieuwe Wereld kun je elke dag terecht voor een heerlijk speciaal menu. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Benefit Days’ van maandag tot en met vrijdag? Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’.