De voor- en nadelen van open space offices

Kantoren zijn van oudsher ingericht als een soort van ‘hokjeskantoor’. Afdelingen zijn hier netjes opgedeeld in diverse afgesloten ruimtes. Binnen deze afdelingen kunnen ook weer afgescheiden ruimtes bestaan, waarin medewerkers hun eigen werkruimte hebben. Deze klassieke wijze van kantoorindeling is tegenwoordig niet meer de norm. Open space offices, ook wel landschapskantoren zijn tegenwoordig de norm. Kantoren zijn één grote ruimte geworden, waar alle medewerkers samenzitten. Dit heeft zowel voordelen als nadelen.

Voordelen voor de medewerkers

Het grote voordeel van een open space office is dat barrières tussen medewerkers wegvallen. Ondanks dat er functies van diverse niveaus in één ruimte bij elkaar zitten, zal dit niet tot uiting komen in afgesloten kantoren, zoals een directiekantoor en een apart kantoor voor het afdelingshoofd. Door het ontbreken van barrières zal er een veel opener communicatiestructuur kunnen ontstaan en het is veel gemakkelijker om even snel met elkaar te overleggen. Dit helpt juist om te voorkomen dat er een zogenaamde ‘vergadercultuur’ in een bedrijf ontstaat. Medewerkers en teams zijn met een open kantoor veel beter op de hoogte van elkaars werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Dit is goed voor de onderlinge samenwerking. Ook voor de onderlinge band tussen collega’s is de open ruimte bevorderlijk. Veel eerder zullen collega’s bij elkaar informeren over hun privésituatie en dit zorgt voor een veel fijnere werksfeer.

Voordelen van de inrichting

In landschapskantoren wordt definitief afgerekend met de hokkerige en bedompte indeling die in veel kantoren aanwezig was. Een grote ruimte geeft veel meer vrijheid met het indelen van het kantoor. Een belangrijk voordeel is dat er optimale ruimte is om volop van daglicht te profiteren. Daglicht kan diep het gebouw binnenkomen en dit is goed voor de gezondheid van de medewerkers en de productiviteit. Op plekken waar nog onvoldoende daglicht binnenkomt kan stijlvolle verlichting opgehangen worden, zoals inbouw LED panelen in het plafond. Als dit niet mogelijk is, dan kan er van opbouw LED panelen gebruik gemaakt worden. Een open ingericht kantoor zal het welzijn van de medewerkers ten goede komen.

Nadelen van open space offices

Uiteraard zijn er ook nadelen te verzinnen voor een open space office. De meest gehoorde klacht gaat over de akoestiek. Een open ruimte zorgt ervoor dat collega’s last kunnen hebben van onderlinge gesprekken en afgaande telefoons. Dit kan de concentratie verstoren. De afleiding in een open ruimte is dan ook groot, niet alleen akoestisch, maar ook visueel. Als enkele collega’s gezellig aan het kletsen zijn, is het verleidelijk om er even bij te staan en dit verstoort weer de werkzaamheden. Daarnaast kan de open ruimte ervoor zorgen dat collega’s zich ‘bespied’ voelen. Ongemerkt zullen collega’s altijd gesprekken en telefoontjes meekrijgen en dit is niet voor iedereen wenselijk. Wanneer u een open kantoor overweegt, is het belangrijk om de voordelen goed tegen de nadelen op te wegen.

De kroeg

Je kent vast wel die ene plek waar je als minderjarige toch je biertje geserveerd kreeg: de plaatselijke kroeg. Zeker voor mensen die in een klein dorp zijn opgegroeid was dit zeer waarschijnlijk het enige plekje waar zij konden feesten zonder dat ze weggestuurd werden. Op de barkrukken zaten norse oude mannen, en vaak ergens weggestopt in een hoekje zat de plaatselijke jeugd van het dorp te drinken van een illegaal biertje. Deze kinderen dachten altijd dat de eigenaar geen idee had, maar niets was minder waar. Kinderen die nog niet mogen drinken zijn er namelijk met een blinddoek om nog uit te pikken. Vaak zitten er één of twee personen bij met een uiterlijk wat niet verdacht is qua leeftijd, maar drinken doen kinderen nooit echt alleen. Dit gebeurd altijd in groepen vrienden, en in deze groepen vrienden zitten er altijd wel een paar tussen die de puberteit nog niet volledig doorlopen hebben. Zo hebben zij nog een piepstem, gedragen ze zich als basisschool kinderen of zien zij er simpelweg nog kinderlijk uit. Dit zorgt er voor dat de kroegbazen vaak makkelijk in kunnen schatten of iemand oud genoeg is om te drinken of niet. Als kind ben je nog onwetend, en denk je dat deze eigenaren helemaal niks doorhebben. Dit is echter niet het geval: wanneer je als minderjarige een biertje krijgt van een kroegbaas heeft deze hier voor een reden. Zo denkt hij misschien dat er niet vervelend gedaan wordt door de beschonken kinderen. Dit is vaak alleen niet het geval. Voor jonge mensen is drinken nog relatief nieuw, en kan het dronken of aangeschoten gevoel nog wel eens een ervaren worden als overweldigend. Dit zorgt er soms voor dat mensen baldadig worden, bijvoorbeeld wanneer zij mooie schilderijen van de muur trekken in een dronken bui.

https://www.nouvez.nl/

Schoenenwinkels

In de schoenenwinkel heeft menig mens een hoop tijd doorgebracht. In deze winkels staan vaak allerlei soorten schoenen uitgestald. Je kunt er terecht voor je nette outfit voor de aankomende kerst, welke je aan kunt vullen met een paar mooie schoenen voor onder het nette pak wat je aan moet bij je schoonouders. Maar in dezelfde winkel kun je vaak ook sloffen aanschaffen voor de luie zondag op de bank. Om deze reden is de schoenenwinkel ontzettend handig, maar is het wel verstandig om zo vaak schoenen te kopen? Het kost erg veel geld om telkens een nieuw paar schoenen te kopen, dus is er geen andere manier om er voor te zorgen dat je niet om de zoveel maanden terug moet naar de schoenenwinkel voor een nieuw paar? Die is er zeker! Je kunt met behulp van verschillende producten de levensduur van je schoenen verlengen, om zo er zeker van te zijn dat je geen godsvermogen uit geeft over het tijdspad van een jaar in schoenenwinkels. Eén van deze producten is angelus leerverf. Dit soort verf is speciaal ontwikkeld voor producten waar leer in verwerkt zit: iets wat vaak in schoenen zit gestopt. Deze verf verzorgt het leer, geeft het een nieuwe impuls en boven alles: het zorgt er voor dat je schoenen er als een ander model uit gaan zien. Zo bespaar je met witte schoenverf een hoop geld. Witte schoenen worden vaak als verloren beschouwd wanneer zij eenmaal vies zijn geworden, alleen dit is helemaal nergens voor nodig. Je kunt met een goed schoonmaakdoekje en wat leerverf heel simpel de schoenen schoonmaken. Als je aan de slag gaat met leer verven, zorg er dan voor dat je hier de tijd voor uittrekt. Het verven is immers definitief, en wanneer je de verf verkeerd aanbrengt kun je de schoenen alsnog weggooien: vermijd dit!

https://www.leerverfshop.nl/

Emmers met deksel van 1 liter bestellen?

Op zoek naar een emmer met deksel 1 liter?

Verpakkingswebwinkel.nl is specialist op het gebied van kunststofverpakkingen. Wanneer u op zoek bent naar een emmer met deksel 1 liter, dan bent u hier aan het juiste adres. Doordat de emmers relatief klein zijn, kunt u ze ook gebruiken als grote pot. De emmer met deksel 1 liter is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Niet zo vreemd, aangezien de emmers geproduceerd worden onder de hoogste kwaliteitsnormen. Doordat de emmers een gladde binnenkant hebben, zijn ze in een handomdraai schoon te maken. Een zeer gebruiksvriendelijke emmer dus.

Emmer met deksel 1 liter

Een emmer van 1 liter heeft een hoogte van 12,86 centimeter. Aan de onderkant heeft het een doorsnede van 10,80 centimeter en aan de bovenkant is de doorsnede 13,30 centimeter. De emmer is onder dus smaller dan boven. De emmers zijn gemaakt van kunststof, zijn wit en hebben geen hengsel. Voor dat laatste is gekozen, zodat u de emmer ook als pot kunt gebruiken. Doordat de emmers volledig afsluitbaar zijn en voorzien zijn van een stevige sluitclip, zijn ze ideaal te vervoeren. Gebruik de emmers voor de opslag van zowel food als non-food producten. Dankzij de deksels kunt u de emmers heel gemakkelijk op elkaar zetten. Standaard ontvangt u per emmer één deksel. Mocht u meer deksels nodig hebben, dan is dat uiteraard mogelijk.

Kleine of grote bestellingen

Hoe groot of hoe klein uw bestelling ook is, bij Verpakkingswebwinkel kunt u uw gewenste producten direct bestellen. Echter is het wel zo dat hoe meer emmers met deksel u bestelt, hoe minder u betaalt per emmer. Bestelt u één emmer? Dan zijn de kosten 90 cent. Wanneer u 50 stuks bestelt, betaalt u 68 cent per emmer en wanneer u er 100 koopt, kost een emmer slechts 64 cent per stuk.

Wil je Engelse documenten laten vertalen?

 

Engels is, na het Chinees, een van de meest gesproken talen ter wereld. Hoewel de meeste mensen wel Engels kunnen kan een vertaalbureau Engels soms nog best van pas komen. Waarom zul je denken? Dat komt omdat er meerdere varianten van Engels bestaan. Doordat er verschillen in zitten kan een vertaling soms net anders uitpakken. In de meeste gevallen wordt er van uit of naar het Brits-Engels of Amerikaans-Engels vertaald. Maar doe je dit net verkeerd of weet je de verschillen niet tussen de twee varianten, dan kan een tekst fout oplopen. Een vertaalbureau Engels kan uitkomst bieden.

Engels vertalers

Veel verschillende internationale organisaties gebruiken bij voorkeur de Engelse taal. Ookal spreken veel mensen redelijk tot goed de Engelse taal, toch mag niet iedereen zichzelf een (goede) vertaler Engels noemen. Een vertaalbureau Engels heeft native vertalers waardoor ze precies weten hoe een vertaling van Engels naar Nederlands of andersom moet zijn. Want het moet niet alleen qua woordkeuze en grammaticaal kloppen, zinnen moet ook nog goedlopende zinnen zijn. Zoiets kan best lastig zijn voor iemand die de taal niet volledig beheerst. Bij het vertaalbureau Engels hebben ze daarom  de beste vertalers aangesteld.

Een beëdigde vertaling bij het vertaalbureau Engels

Ook kun je bij het vertaalbureau Engels een beëdigde vertaling aanvragen, deze wordt verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen. Hoe werkt dit dan? Je stuurt netzo als normaal de documenten naar het vertaalbureau Engels. Daarna wordt de vertaling voor jou door vertaalbureau Engels in orde gemaakt. Hierna wordt de vertaling voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van de documenten gehecht aan de vertaling. Zo is de vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.Het patroon van het hergebruiken van de mobiele telefoonfrequentie | Ista Nederland

Hoewel de oorspronkelijke celtorens een gelijkmatig, omnidirectioneel signaal creëerden, zich in het centrum van de cellen bevonden en omnidirectioneel waren, kan een cellulaire kaart opnieuw worden getekend met de cellulaire telefoontorens op de hoeken van de zeshoeken waar drie cellen samenkomen. Elke toren heeft drie sets van richtantennes, gericht in drie verschillende richtingen met 120 graden voor elke cel (in totaal 360 graden) en het ontvangen/uitzenden in drie verschillende cellen met verschillende frequenties. Dit levert minimaal drie kanalen en drie torens per cel op en verhoogt de kans op het ontvangen van een bruikbaar signaal uit ten minste één richting aanzienlijk.

Ista Nederland neemt energiebeheer uit handen voor VVE beheerders en eigenaren van panden. Ista Nederland is een groot bedrijf dat onder andere werkzaam is in nederland. Bekijk dit artikel van Ista Nederland voor meer informatie. Ista Nederland is een groot bedrijf dat de energie van kantoren beheert. 

De getallen in de illustratie zijn kanaalnummers, die elke 3 cellen herhalen. Grote cellen kunnen worden onderverdeeld in kleinere cellen voor gebieden met een groot volume.

Mobiele telefoonbedrijven gebruiken dit richtingsignaal ook om de ontvangst langs snelwegen en binnen gebouwen zoals stadions en arena’s te verbeteren.

Broadcast-berichten en paging
Vrijwel elk cellulair systeem heeft een soort uitzendmechanisme. Dit kan direct worden gebruikt voor het verspreiden van informatie naar meerdere mobiele telefoons. Meestal, bijvoorbeeld in mobiele telefoniesystemen, is het belangrijkste gebruik van omroepinformatie het opzetten van kanalen voor één-op-één communicatie tussen de mobiele transceiver en het basisstation. Dit wordt paging genoemd. De drie verschillende pagingprocedures die over het algemeen worden toegepast zijn sequentieel, parallel en selectief paging.

Ista Nederland neemt energiebeheer uit handen voor VVE beheerders en eigenaren van panden. Ista Nederland is een groot bedrijf dat onder andere werkzaam is in nederland. Bekijk dit artikel van Ista Nederland voor meer informatie. Ista Nederland is een groot bedrijf dat de energie van kantoren beheert. Bekijk de website van Ista nederland voor meer informatie.

De details van het pagingproces variëren enigszins van netwerk tot netwerk, maar normaal gesproken kennen we een beperkt aantal cellen waar de telefoon zich bevindt (deze groep cellen wordt een Location Area in het GSM- of UMTS-systeem genoemd, of Routing Area als het om een datapakketsessie gaat; in LTE worden cellen gegroepeerd in Tracking Area’s). Paging vindt plaats door het zenden van het uitzendbericht naar al deze cellen. Paging-berichten kunnen worden gebruikt voor informatieoverdracht. Dit gebeurt in pagers, in CDMA-systemen voor het versturen van SMS-berichten en in het UMTS-systeem waar het een lage downlink-latentie in pakket-gebaseerde verbindingen mogelijk maakt.

Beweging van cel naar cel en overdracht van cel naar cel
In een primitief taxisysteem, toen de taxi van een eerste toren naar een tweede toren verhuisde, schakelde de taxichauffeur naar behoefte handmatig over van de ene naar de andere frequentie. Als de communicatie werd onderbroken door verlies van een sein, vroeg de taxichauffeur de exploitant van het basisstation om het bericht op een andere frequentie te herhalen.

Ista Nederland neemt energiebeheer uit handen voor VVE beheerders en eigenaren van panden. Ista Nederland is een groot bedrijf dat onder andere werkzaam is in nederland. Bekijk dit artikel van Ista Nederland voor meer informatie. Ista Nederland is een groot bedrijf dat de energie van kantoren beheert. Bekijk de website van Ista nederland voor meer informatie.

In een cellulair systeem, waarbij de gedistribueerde mobiele zendontvangers zich tijdens een continue communicatie van cel naar cel verplaatsen, wordt het overschakelen van de ene celfrequentie naar een andere celfrequentie elektronisch en zonder onderbreking en zonder een operator van het basisstation of handmatige omschakeling uitgevoerd. Dit wordt de overdracht of handoff genoemd. Typisch, wordt er automatisch een nieuw kanaal geselecteerd voor de mobiele eenheid op het nieuwe basisstation dat de mobiele eenheid zal bedienen. De mobiele eenheid schakelt dan automatisch over van het huidige kanaal naar het nieuwe kanaal en de communicatie gaat verder.

De exacte details van de verhuizing van het mobiele systeem van het ene basisstation naar het andere verschillen aanzienlijk van systeem tot systeem (zie het voorbeeld hieronder voor hoe een mobiel telefoonnetwerk de overdracht beheert).

Moderne mobiele telefoonnetwerken maken gebruik van cellen omdat radiofrequenties een beperkte, gedeelde bron zijn. Mobiele telefoons en mobiele telefoons veranderen van frequentie onder computerbesturing en gebruiken zenders met een laag vermogen, zodat het meestal beperkte aantal radiofrequenties tegelijkertijd kan worden gebruikt door veel bellers met minder interferentie.

Een mobiel netwerk wordt door de mobiele telefoonoperator gebruikt om zowel dekking als capaciteit voor hun abonnees te bereiken. Grote geografische gebieden zijn opgesplitst in kleinere cellen om zichtnavigatie te vermijden en om een groot aantal actieve telefoons in dat gebied te ondersteunen. Alle cellocaties zijn verbonden met telefooncentrales (of switches), die op hun beurt weer verbinding maken met het openbare telefoonnetwerk.

In steden kan elke cellocatie een bereik hebben van ongeveer 1⁄2 mijl (0,80 km), terwijl in landelijke gebieden het bereik kan oplopen tot 5 mijl (8,0 km). Het is mogelijk dat een gebruiker in een open ruimte signalen ontvangt van een cel op 40 km afstand.

Aangezien bijna alle mobiele telefoons gebruik maken van mobiele telefoons, is het mogelijk dat een gebruiker signalen ontvangt van een mobiele telefoon op 40 km afstand.

https://www.youtube.com/channel/UC4omOlrRPf2TX1yiOa15PVQ

Verhuizen Arnhem zorgt dat verhuizen leuk en makkelijk wordt

 

Verhuizen is altijd weer spannend en brengt veel zorgen met zich mee. Sommige mensen bezwijken dan onder de stress en dit is te merken aan de resultaten die zij behalen op het werk of op school. Dit moet niet wat verhuizen kan zo leuk zijn. Het is een bijzondere periode en het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. Verhuizen Arnhem kan je helpen om van deze periode helemaal te kunnen genieten zodat jij met een goed gevoel aan dit nieuwe hoofdstuk uit je leven begint en jij je zelfs tijdens de verhuizing op het werk en op school kunt focussen en dit niet je resultaten zal aantasten. Verhuizen is een spannende en moeilijke periode, het is belangrijk dat je het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt om zo min mogelijk stress voor jezelf te veroorzaken.

 

Waar kan Verhuizen Arnhem u mee helpen?

Verhuizen is altijd weer lastig en brengt veel gedoe met zich mee, veel dingen waar je aan moet denken en wat stress kan opleveren. Verhuizen Arnhem helpt je met alle verhuizingen in en rondom Arnhem om zo snel en goed mogelijk te kunnen genieten van je nieuwe onderkomen en om je spullen zo snel en netjes mogelijk te vervoeren, zodat ze niet kapot gaan. Het is veel werk en moeite een verhuizing en daarom is het inhuren van Verhuizen Arnhem een goed idee om je te helpen bij het verhuizen, want je maakt jezelf het hiermee veel makkelijker het maakt je hoofd rustiger en je wordt zekerder van jezelf door de specialisten die naast je staan. Bij zulke spannende ervaringen is het belangrijk om het hoofd koel te houden en er gewoon van te gaan genieten dat kan met Verhuizen Arnhem. En dat is zeker lastig om te doen tijdens een verhuizing wat zoveel stress met zich meebrengt maar Verhuizen Arnhem zal altijd het hoofd koel houden. Vraag een offerte aan bij ANverhuizers.nl.Hoe beits ik een houten vloer?

Een houten vloer is een extreem mooie vloer mits de vloer goed bewerkt is. Onbewerkt hout verliest snel haar schoonheid, dit komt doordat onbewerkt hout erg snel vies wordt. Deze viezigheid kan een grauwe look aan de vloer geven, waardoor het hout niet echt gezellig meer oogt. Een oplossing hiervoor is het beitsen van de vloer. Hiermee kun je de look en levensduur van de houten vloer verbeteren.

Voor je begint is het van belang om te bedenken met wat voor soort beits je de vloer wilt gaan bewerken. Let hierbij op het gewenste resultaat wat betreft glas. Er zijn verschillende soorten beits, met elk zijn eigen glans of matheid. Nadat je het soort beits hebt vastgesteld, kun je daadwerkelijk aan de vloer beginnen. Controleer de vloer eerst op eventuele uitstekende spijkers of schroeven, en werk deze indien aanwezig zorgvuldig weg. Achtergebleven gaten kunnen opgevuld worden met kneedbaar hout, een soort plamuur maar dat voor houtproducten. Over oneffenheden hoe je je geen zorgen te maken, dit hoort immers bij een houten vloer. Na het verwijderen van oneffenheden kun je de vloer gaan schuren. Dit is van belang om dat de lak dan gladder zal zijn. Bij een niet geschuurde vloer zal de lak niet mooi hechten op het hout.

Nu alles geprepareerd is, kun je de houtbeits aan gaan brengen. Bedenk voordat je daadwerkelijk de vloeistof aanbrengt welke kant je op lakt. Dit maakt het een stuk makkelijker, omdat je geen dubbele lagen zult hebben. Bij het aanbrengen kun je voor de hoekjes en randjes het beste een kwast gebruiken, dit maakt het een stuk makkelijker om alles egaal te krijgen. Na dat je de eerste laag aangebracht hebt, is het van belang om een tijdje te wachten zodat alles goed kunt drogen, voordat je de tweede laag aanbrengt. Een tweede laag aanbrengen maakt het hout donkerder.

 

https://www.eurprivacy.nl/

Fantastisch schoonmaakbedrijf in Hilversum

Wanneer u denkt aan een schoonmaakbedrijf in Hilversum, denkt u al gauw aan grote werkzaamheden. Niets is minder waar. De schoonmakers van Polman Schoonmaak kunnen namelijk ook schoonmaken bij particulieren thuis. Ik wist dat eerder nooit, maar ben blij dat ik het nu wel weet. Nu heb ik namelijk een dag per week een schoonmaker thuis in Hilversum, in de buurt van Utrecht.

Allerlei schoonmaakwerkzaamheden

Hij voert allerlei schoonmaakwerkzaamheden voor me uit waar ik normaal nooit aan toe kom. Zo lapt hij de ramen en reinigt de meubels. Maar ook het oude tapijt in de eetkamer. Daarnaast reinigt hij ook de gevel eens per half jaar de gevel. Brrrr, ik ben blij dat ik dat niet meer zelf hoef te doen. Ik vind dat altijd zo hoog. Daarnaast heb ik ook nog eens hoogtevrees. De schoonmaker van Polman Schoonmaak blijkbaar niet.

Maar ook in Amersfoort en Zeist

De schoonmakers van dit schoonmaakbedrijf in Hilversum zijn daarnaast ook werkzaam in de omgeving van Hilversum. Ook in Amersfoort en Zeist, om precies te zijn. Het is dus helemaal geen probleem wanneer u niet in Hilversum woont. Echt niet. Ze komen graag naar u toe om u allerlei schoonmaakwerkzaamheden uit handen te nemen.

https://www.polmanschoonmaak.nl

Kunst kerstboom? Super handig!

De kerstdagen zijn een van de leukste feestdagen volgens de meesten. Veelal gezelligheid met familie en vrienden. Heerlijk eten. Leuke cadeautjes. En zo maar door. Toch zitten er ook wel veel benodigdheden aan vast. Boodschappen doen, het huis versieren, koken. Natuurlijk is het allemaal hartstikke waard. Maar zou u ook wel willen dat het iets makkelijker kon. Want het toch wel een hoop klusjes. De kerstboom kopen en in huis brengen is bijvoorbeeld een hele klus. Elk jaar weer een nieuwe uitzoeken in de winkel. Het naar huis sjouwen, terwijl je een spoor van naden achter je laat lopen die weer opgeruimd moeten worden. Daar hebben wij een perfecte oplossing voor!

Bij ons kunt u gemakkelijk via de site een kerstboom bestellen. Dat is al een klus minder tijdens de drukke dagen. Via Xmasdeco kunt u kunstkerstbomen bestellen. Onze bomen zijn niet van echte bomen te onderschrijden! U kunt de bomen leeg bestellen en simpel in elkaar zetten. De bomen zijn naadloos, dus vindt u geen spoor van naden om op te ruimen. En na de feestdagen kunt u de boom weer in de doos zetten voor volgend jaar!

Ook kunt u versierde kerstbomen bestellen. U heeft daarbij de keuze tussen een basis pakket en een luxe pakket. Het verschil zit ‘m in de versiering. U kunt de hoeveelheid versiering bepalen. U kunt zelfs kiezen voor besneeuwde bomen. Led-lampjes zijn altijd inbegrepen. De bomen hebben een sterke boomtop voor de mooiste piek. In bepaalde pakketten zijn die inbegrepen, zoals honderden andere ornamenten voor de meest magische bomen. Deze bomen garanderen een gezellig kerstfeest waarbij u veel minder moeite voor hoeft te doen. Dat is eens een goed kerstcadeau!

De bomen worden gratis thuisbezorgt. Ze zijn ook direct leverbaar! Als u ze voor 16.00 besteld, zijn ze binnen 24 uur al bij u thuis! Dan zit u ruim op tijd al in de kerstsfeer!

https://www.xmasdeco.nl/