Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfsfotografie

Voor de fotografie van uw bedrijf of voor het bedrijf van uw opdrachtgever heeft u een veelzijdig fotograaf nodig. Het goed fotograferen van een pand of een interieur is immers heel wat anders dan een portretfoto of profielfoto van een medewerker. Voor het fotograferen van het productie proces, moet wellicht een speciaal effect gerealiseerd worden, of een hal worden uitgelicht. Productfotografie is weer helemaal een vak apart. En toch vatten veel mensen dat samen onder de noemer bedrijfsfotografie. Wat u nodig heeft is een veelzijdig fotograaf!

 

 

Fotograaf Zwolle 

 

De fotograaf van fotostudio STUDIOVHF heeft een brede interesse en heeft een hekel aan eentonigheid. Al vanaf de start van de studio in de jaren negentig is er een onophoudelijke drang verschillende takken van de fotografie te onderzoeken en te beheersen. Veelzijdigheid mag immers niet leiden tot gemiddelde prestaties. Destijds waren het portretten, landschappen en architectuur. Dit komt nu goed van pas bij interieurfotografie, redactioneel fotowerk, en profielfoto’s. In de loop der jaren is daar reclamefotografie aan toegevoegd en de uitdagende productfotografie. 

 

 

Productfotografie 

 

Het fotograferen van producten heeft een aantal overeenkomsten met interieurfotografie. Verhoudingen en perspectief moeten zo natuurgetrouw zijn. Een rechthoekig product moet op de foto niet vierkant worden bijvoorbeeld. Daar waar bij interieurfotografie de muren en tafelpoten verticaal moeten blijven lopen, ongeacht of er nu omhoog of omlaag gefotografeerd wordt geld dit ook bij het fotograferen van producten en verpakkingen. Bij een product waarbij de bovenzijde en twee zijkanten zichtbaar moeten zijn, moeten ook de verticale lijnen recht blijven lopen. Voor productfotografie werkt de fotograaf in de fotostudio bij Zwolle. Hier is een arsenaal aan licht (en schaduw) technieken aanwezig alsmede de laatste optiek voor verstelling van projectievlak en scherptevlak. De studio heeft een vaste rondwand voor grotere producten, mode en kleding, maar ook reclame en portret. Voor de kleinere producten is er de beschikking over een opnametafel en macro-objectieven. 

Dus als u op zoek bent naar een veelzijdige fotografdisch dienstverlener, breng dan eens een bezoekje aan STUDIOVHF in het Sallandse land bij Zwolle. Wij hebben heerlijke koffie!