Een betrouwbare en deskundige werkvoorbereider voor uw bouwproject

Bij Velox Engineering staat betrouwbaarheid en kwaliteit centraal tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw bouwproject inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. 

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

Voor elektronische, werktuigbouwkundige of andere bouwinstallaties maakt u gebruik van de expertise van een Revit modelleur die beschikt over de nodige ervaring en interesse in het vak. Daarnaast moeten de modellen getoetst worden op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw bouwproject. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.

Een betere integrale samenwerking door de werkvoorbereider in de bouwvoorbereiding

Om uw bouwproject of een ander project zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen i kunt u de expertise van de specialisten van Velox Engineering inschakelen. Door het bevorderden van de integrale samenwerking tussen alle disciplines kunnen de uitvoerder en de Revit modelleur die u inschakelt tijdens uw bouwproject beter hun werk doen. Tijdens de bouwvoorbereiding worden diverse berekeningen gecontroleerd en waar nodig aangepast. Maar ook overige werkzaamheden worden uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de bouwvergunningen, sloopvergunningen en andere verplichte vergunningen? Ook dit valt in de bouwvoorbereidingsfase. Wilt u zeker zijn van een uitstekend eindresultaat? Schakelt u dan de expertise van Velox Engineering in.

 

Welke posities binnen uw onderneming zijn geschikt als garantiebanen?

Heeft u uw organisatiestructuur al eens onder de loep genomen? Dikke kans dat er ruimte is voor een aantal garantiebanen. De specialist biedt u daarbij diverse voordelen. Zo vormt de specialist één aanspreekpunt voor alle informatie op het gebied van regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Daarnaast maakt de specialist een kosteloze bedrijfsanalyse en zorgt deze voor kosteloze werving en selectie. Wilt u bijvoorbeeld garantiebanen creëren binnen uw bedrijf? Dan helpt de specialist bij alles dat met de realisatie daarvan te maken heeft. Zo zorgt de specialist ervoor dat u het juiste personeel vindt voor de garantiebanen en u zich kunt blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Garantiebanen realiseren? De specialist helpt!

Dat doen ze door begeleiding bij de realisatie van garantiebanen te bieden. Dat begint met een analyse van uw huidige arbeidsprocessen. WerkgeversServicepunt West-Brabant, specialist in personeelsservice, kan u helpen bij het vinden van de juiste mensen voor garantiebanen. De specialist kan u allereerst alles vertellen over regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Daarnaast zorgt de specialist ervoor dat alle regelingen en diensten van de betrokken partners op een rijtje worden gezet. Op die manier worden uw personeelsvraagstukken u direct uit handen genomen en kunt u zich richten op uw bedrijfsprocessen. De specialist zorgt ervoor dat er altijd passende medewerkers worden gevonden, die passen in uw bedrijf én een toegevoegde waarde vormen voor uw bedrijf.

De voordelen van garantiebanen

Kunt u een aantal voordelen van garantiebanen opnoemen? We helpen u een handje door een paar op te sommen. U toont allereerst uw maatschappelijke betrokkenheid, wat goed is voor uw imago. Ondernemingen die arbeidsgehandicapten in dienst nemen, hebben daarnaast vaak recht op verschillende subsidies en andere financiële regelingen. Dit kan natuurlijk ontzettend interessant en voordelig zijn voor uw bedrijf of organisatie. Ook zijn arbeidsgehandicapten enthousiast en loyaal. Dit stralen zij uit naar andere werknemers, wat erg motiverend is. Dit heeft dus ook een positieve uitwerking op uw bedrijf of organisatie. Wilt u meer informatie? Een specialist in personeelsservice als WerkgeversServicepunt West-Brabant kan u alles vertellen over garantiebanen.

Start de training omgaan met agressie met een persoonlijk gesprek

Iedere situatie op de werkvloer is weer anders. Begrijpelijk is dat u een training wenst te volgen die naadloos op uw wensen aansluit. Of er nu gekozen wordt voor een traject, cursus of training omgaan met agressie. Bij PW Consultancy wordt er altijd met jou naar de best mogelijke werkwijze gezocht. Agressie hoort eenmaal bij mensen en bij het verdedigen van belangen. Iedereen zal hier wel eens mee te maken krijgen. Het traject begint met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waar wordt besproken wat de tijdinvestering is per persoon per groep en wat de belangrijkste doelen zijn. Bij alle trainingen kan er gebruik gemaakt worden van acteurs en co-trainers om zo een situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. PW Consultancy werkt samen met freelance trainers en acteurs waardoor er scherpe tarieven aangeboden kunnen worden.

Voordelen van de training omgaan met agressie

Is een traject, cursus of training omgaan met agressie ook voor u relevant? Heeft u een nare gebeurtenis meegemaakt op de werkvloer of wilt u dit voorkomen? Het grootste voordeel van een training omgaan met agressie bij PW Consultancy is dat vaardigheden worden ontwikkeld hoe om te gaan met agressie. De training wordt alleen gegeven aan mensen die bewust voor deze training gekozen hebben. Zij zullen dus allen gemotiveerd zijn en echt willen leren hoe zij met agressie om kunnen gaan. Tijdens de training worden er allerlei thema’s behandeld waardoor er kennis gemaakt wordt met verschillende situaties. Een training omgaan met agressie is ook zeer geschikt voor het bedrijfsleven. Hoe om te gaan met agressie op de werkvloer. Vaak wordt er niet bij stilgestaan totdat er echt een situatie ontstaat waar agressie aan de orde komt.

Waarom een training omgaan met agressie volgen

Er zijn vele redenen waarom een training een slimme keuze is. Vooral een training gegeven door bij PW Consultancy biedt u vele voordelen. In een bedrijf is het belangrijk dat de medewerkers weten hoe zij met agressie om moeten gaan wanneer zij in een bepaalde situatie terecht komen. De training omgaan met agressie is maatwerk omdat iedereen anders zal reageren op een situatie. Het traject bestaat uit een mengvorm van coachen, doceren, trainen en adviseren. Allereerst wordt er in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek ondervonden wat de uiteindelijke doelen zijn. De een wilt beter om kunnen gaan met zijn of haar eigen agressie en de ander wilt juist om kunnen gaan met agressie bij anderen. Wanneer de training omgaan met agressie bij PW Consultancy is afgesloten, hoeft de cursist niet opnieuw begeleid te worden. Het is dus een eenmalig traject waar je aan begint.

Benieuwd wat de kosten van een uitzendkracht zijn? Consultant helpt u!

Heeft u altijd al willen weten wat de exacte kosten zijn wanneer u een uitzendkracht inschakelt? Het is geen eenvoudige klus om dit te weten te komen. Als u dat lastig vindt, is het verstandig een professioneel inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau weet precies hoe met een uitzendbureau een redelijk tarief kan worden afgestemd. Eerst wordt een scan uitgevoerd. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald die ervoor zorgt dat de kosten voor een uitzendkracht omlaag kunnen. Alles wordt vastgelegd in een tenderdocument. Als u het er mee eens bent, kan de contractvorming plaatsvinden en later de implementatie. U kunt rekenen op een voordelig tarief van het uitzendbureau.

Kosten voor uitzendkracht verlagen én kwaliteiten binnen organisatie verhogen

Naast dat bedrijven ernaar streven om uitstekende kwaliteit te leveren aan klanten, willen bedrijven doorgaans zo veel mogelijk de kosten beperken. Dit zijn een aantal doelstellingen die bedrijven zichzelf opleggen. Men wil bijvoorbeeld geen te hoog tarief voor een uitzendbureau betalen als extra uitzendkrachten nodig zijn. Dat moet voordelig worden geregeld zonder hoge kosten aan een uitzendkracht. Een inkoopadviesbureau kan u daarbij helpen. Dit bureau adviseert niet alleen, maar helpt ook betere contracten met uitzendbureaus op te stellen. Resultaat is een flinke besparing enerzijds en een betere organisatie van flexibele arbeid anderzijds.

Structurele besparingen en voordelig tarief dankzij innovatief uitzendbureau

Net als vrijwel ieder ander bedrijf wilt u tegen lage kosten een uitzendkracht inhuren. Hiervoor wordt regelmatig een uitzendbureau ingeschakeld. Het tarief van een uitzendbureau kan laag liggen met het aanbieden van diensten. Toch valt er veel meer uit te halen dan u wellicht denkt. Het is mogelijk om structurele besparingen te realiseren op het gebied van arbeid. Uw budget voor flexibele arbeid kan flink worden ingeperkt. U kunt rekenen op een besparing van ongeveer 4 tot 12 procent. Dat zijn aardig wat kosten per uitzendkracht. Bovendien kan vaak ook worden geholpen processen te optimaliseren en eenvoud en eenduidigheid worden gecreëerd. Dat bespaart ook geld.

Een interim manager gespecialiseerd in Lean Green Belt, ware uitkomst voor uw bedrijf

Lean Green Belt is een veelgebruikte methode om het supply chain management binnen een bedrijf zo goed mogelijk te optimaliseren. Het inschakelen van een specialist op dit gebied, zorgt ervoor dat uw supply chain management eens goed onder de loep wordt genomen. Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.

Verschillende opleidingen voor verbeteren supply chain management, waaronder Lean Green Belt

Het is tegenwoordig erg in trek om een opleiding op het gebied van Lean management te volgen, zo bijvoorbeeld Lean Green Belt. Na deze opleiding kunt u dan ook een certificaat behalen waarmee u uw waarde maar ook die van uw bedrijf enorm verhoogt. Lean Green Belt is het basisniveau van het Lean certificaat. In de Lean Green Belt opleiding leert u dan ook over de fundamentele concepten en technieken van Lean management. Heeft u het Lean Green Belt examen gehaald, dan kunt u doorstromen naar de opleiding Lean Black Belt. Dit niveau omvat geavanceerdere tools en technieken, aangevuld met menselijke vaardigheden. Na het behalen van het Lean Black Belt examen, kunt u doorstromen naar het hoogste niveau van Lean management: Lean Champion. In deze opleiding wordt u opgeleid tot hoogste manager op het gebied van Lean.

Door een examen kunt u ook gecertificeerd worden in Lean Green Belt management

Volgt u één van de Lean management opleidingen, bijvoorbeeld Lean Green Belt, dan kunt u deze afsluiten door een examen te maken. Hiermee kunt u internationaal aantonen dat u beschikt over de nodige vaardigheden en kennis op het gebied van de Lean methode. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.

Schrijf u snel in voor cursus NEN 1010 installatie tester!

U kunt een cursus voor NEN 1010 installatie tester volgen. Het is ook mogelijk om een cursus te volgen waar in u leert ladders te keuren. U kunt zich zeer gemakkelijk voor een van de vele inspectie- en keuringscursussen inschrijven. U selecteert de cursus van uw keuze. Dat kan bijvoorbeeld de cursus voor het keuren van ladders of die voor NEN 1010 installatie tester zijn. Vervolgens kiest u de locatie en data die u het beste uitkomen. Na het invullen van uw gegevens, bent u meteen ingeschreven. Daarna hoeft u uw aandacht alleen nog maar te besteden aan het volgen en afronden van de cursus.

Cursus waarin u leert ladders te keuren

Ladders keuren is vrij eenvoudig. Tenminste, als u weet waar u op moet letten. Dat leert u in een speciale cursus genaamd de cursus Keuren Ladders, Trappen en (rol)Steigers. U leert dan al het klimmaterieel te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004. Na afronding van de cursus mag men zich keurmeester Voldoende Onderricht Persoon noemen volgens de Arbowet. U bent in staat zelf ladders te keuren. U kunt uw expertise nog verder uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een cursus voor NEN 1010 installatie tester volgen. U leert dan alles over het testen van elektrotechnische laagspanningsinstallaties. U kiest zelf of uw keurmeester van ladders of NEN 1010 installatie tester wilt worden.

Ladders en ander klimmaterieel laten keuren voor veiligheid

Het keuren van ladders en ander klimmaterieel is belangrijk. Zo zullen ook trappen en rolsteigers geregeld moeten worden gekeurd. Dit zijn met name fabrieksmatig gemaakte ladders en trappen die zijn uitgevoerd in metaal, kunststof of hout. Het doel van een keuring is het ontdekken van gebreken die na ingebruikneming kunnen ontstaan en voor gevaar kunnen zorgen. Vaak gebeurt het keuren van ladders één keer per jaar. Als de ladder is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een keuringssticker. Hierop staat ook wanneer de volgende keuring zal plaatsvinden. Het keuren kan bij u op locatie. U schakelt hiervoor een bedrijf in dat gespecialiseerd is in inspecties. Zo kunt u naast een keuring voor uw ladders ook een NEN 1010 installatie tester inschakelen bij eenzelfde bedrijf.

Vacature tekenaar werktuigbouw: soft skills zeer gewenst

Soft skills zijn zeer gewenst als tekenaar werktuigbouw. Gaat u solliciteren op een vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw, dan komt dat sterk naar voren. Soft skills zijn persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden. Deze worden vaak onderschat als men solliciteert op een vacature voor BIM modelleur of 3D tekenaar. Toch zijn ze zeer belangrijk. Een CAD-recruitmentbureau kan ze testen door middel van het DISC-instrument. Deze onderscheidt vier gedragsstijlen: Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Als u een test maakt, krijgt u een beter inzicht in uw sociale competenties. Ook kunt u ze trainen, zodat u zich geschikter maakt voor uw ideale vacature voor BIM modelleur of technisch tekenaar werktuigbouw.

 

Talentontwikkeling om voor bereiden op solliciteren op vacature voor technisch tekenaar

Solliciteren op een BIM modelleur vacature, 3D vacature, een vacature tot technisch tekenaar of een tekenaar werktuigbouw vacature, vereist voorbereiding. Zo is talentontwikkeling een belangrijk aspect als u solliciteert op een vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw. Het functioneren van u als kandidaat verbetert door het ontdekken en ontwikkelen van uw talenten. Er kunnen diverse coaching tools en meetinstrumenten worden gebruikt voor het ontdekken en ontwikkelen van talenten als u solliciteert op een BIM modelleur of 3D tekenaar vacature. Veelgebruikt is de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Er worden 22 drijfveren, 44 talenten en 52 competenties gemeten. Vaak wordt ook een beroepskeuzetest en capaciteitentest afgenomen. Zo wordt bepaald of u geschikt bent voor de vacature van technisch tekenaar werktuigbouw. U ontdekt bovendien uw eigen drijfveren, talenten en competenties. Iets dat altijd van pas zal komen.

 

Op zoek naar een vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw?

Reageren op een 3D tekenaar vacature, BIM modelleur vacature of een vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw kan via een recruitmentbureau. Alle technici die om kunnen gaan met CAD-software kunnen via een speciaal CAD-recruitmentbureau de ideale baan vinden. U kunt hier een gevarieerd aanbod van CAD-vacatures vinden. Als u reageert op een BIM modelleur of 3D tekenaar vacature, gaan wij bij een positieve beoordeling eerst persoonlijk met u in gesprek. Daarna wordt een anoniem profiel gepubliceerd en wordt u geïntroduceerd binnen het klantennetwerk. U kunt solliciteren op de gewenste vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw. Vaak wordt er door middel van assessments bepaald of u geschikt bent voor een bepaalde vacature. Hopelijk kunt u dan binnenkort genieten van een nieuwe baan!

Waar is het maken van een VCA examen goed voor?

Dient u binnenkort een VCA examen te maken? Dan is het natuurlijk goed om te weten waar zo’n examen goed voor is. VCA, u heeft vast weleens van deze afkorting gehoord. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en duidt op een lijst met voorwaarden waaraan een bedrijf zou moeten voldoen wil het veilig functioneren. Pas wanneer een bedrijf aan alle voorwaarden voldoet, kan het VCA gecertificeerd worden. Een VCA certificaat wordt pas uitgereikt als een deskundig certificatenkantoor het desbetreffende bedrijf gecontroleerd heeft. Natuurlijk is het aan het bestuur van het bedrijf om een veilige werkplek voor medewerkers te creëren, echter, medewerkers moeten ook weten hoe zij hun werk op een veilige manier moeten uitvoeren. Om medewerkers de nodige kennis bij te brengen, kunnen zij een cursus VCA E-learning volgen. Hiermee bereiden zij zich optimaal voor op het VCA examen. Slagen de deelnemers voor het examen? Dan behalen zij het VCA diploma en zijn zij in staat om veilig te handelen op de werkvloer.

Maak het VCA examen op uw eigen manier

Een examen is niet voor iedereen een gemakkelijke opgave. Voor sommige mensen kost dat net even wat meer moeite. U heeft met succes uw cursus VCA E-learning doorlopen. U bent klaar voor het VCA examen! Een examen maken is echter niet zo vanzelfsprekend als u last heeft van bijvoorbeeld dyslexie, geen goede kennis van de Nederlandse taal heeft, of als u uw examen met spoed moet maken. Bij een professioneel examencentrum hebben ze daar vaak wel een oplossing voor. Hier kunt u vaak een VCA examen op een manier die bij u past. Zo kunt u een examen dat u dient te maken bijvoorbeeld in het Engels maken. Voor mensen die moeite hebben met lezen is het vaak mogelijk om een voorleesexamen te maken. Een VCA examencentrum biedt vaak ook e mogelijkheid aan om een spoedexamen aan te vragen of om een in-company groepsexamen te organiseren.

VCA examen doen in groepsverband: thuis via VCA E-learning voorbereiden

Een VCA examen kost de nodige voorbereiding. Daarvoor kunt u een cursus volgen, maar het is ook mogelijk om u thuis daarop voor te bereiden. Dienen er binnen uw bedrijf meerdere medewerkers een VCA examen te maken? Dan is het wel zo handig als iedereen in één het examen kan maken. Een erkend examencentrum biedt vaak maatwerk aan, waaronder ook de optie om een in-company groepsexamen te organiseren. Deze optie is vaak interessant vanaf een groep van zeven kandidaten. Een werkgever dient zelf voor een geschikte examenruimte te zorgen, die onder meer voldoende verlicht moet zijn, goed geventileerd, over de juiste opstelling beschikt en waar natuurlijk geen storend geluid te horen is. Wilt u uw medewerkers ook de juiste materialen meegeven om zich op het desbetreffende VCA examen voor te bereiden? Misschien is een cursus VCA E-learning heel geschikt.

Een training volgen, maar welke leervorm kiezen?

Vaak worden wij geacht zelf onze kennis en vaardigheden op een goed niveau te houden. Vooral in branches die continu aan verandering of vernieuwing onderhevig zijn wordt veel gevraagd van de medewerkers. De IT-branche is zo’n voorbeeld met een breed aanbod voor opleidingen als ook voor het management met bijvoorbeeld een excel training zoals hier; www.tailorit.nl/trainingen/excel-cursus/. De ontwikkelingen in deze branche staan nooit stil en om bij te blijven zal je regelmatig een bijscholing moeten volgen. Het aanbod aan opleidingscentra is groot, maar je kunt je keuze makkelijker bepalen als je van tevoren weet hóe je wilt gaan studeren. Daarom is het zaak te weten welke leermethoden er zo aangeboden worden.

Van klassikaal tot e-learning

Het is op de eerste plaats een persoonlijke voorkeur die bepaalt wat de makkelijkste vorm voor jou is. Je denkt dat e-learning het meest praktische is, en dat is ook zo, maar is het voor jou wel geschikt? E-learning vraagt om discipline van de deelnemer. Omdat je zelf kunt bepalen wanneer je je lesstof doorneemt, kan je hiervoor het best een bepaald moment of momenten in de week vastleggen. Met de vrijblijvende aard van e-learning kan niet iedereen overweg. De tegenhanger van e-learning is de ouderwetse klassikale manier van leren, waarbij je geacht wordt aanwezig te zijn tijdens de lessen.

Blended learning en fasttrack

Tussenvormen van leermethodes zijn bijvoorbeeld blended learning en fasttrack. Blended learning bestaat deels uit praktijkoefeningen in de klas en deels zelfstudie via e-learning. Deze leervorm wordt niet door alle opleidingsinstituten aangeboden. Dit geldt ook voor fasttrack. Fasttrack wordt ook wel bootcamp genoemd. In dit geval krijg je in een relatief korte periode een zeer intensieve training. Het slagingspercentage bij de fasttrack leermethode ligt hoger dan alle andere vormen van leren. Deze vorm zie je vaak bij talenstudies en IT-opleidingen. Heb je een opleidingscentrum op het oog voor jouw benodigde training, informeer dan dus vooral naar de lesmethodes die zij hanteren of neem eens een kijkje bij TailorIT

The English Center leert jou foutloos de Engelse taal spreken, lezen en schrijven

Wil je snel Engels leren in Amsterdam? Dan is The English Center the place to be! Hier leer je Engels spreken, lezen en schrijven.

Engels is een internationale taal. Het is een groot voordeel als jij dankzij een taalcursus Engels in Amsterdam deze taal ook spreekt. In je werkomgeving of tijdens zakenreizen bijvoorbeeld, maar ook op vakantie .

Bij een taalcursus Engels bij The English Center bepaal je zelf wat je leert. Wil je beter Engels leren lezen, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een belangrijk gesprek in het Engels? Voor elk doel is er een taalcursus om snel Engels te leren.

Ervaar meer zekerheid in Engelse meetings door een spoedcursus Engels in Amsterdam te volgen

Zoek je naar een leuke cursus waarbij je snel Engels kan leren in het mooie Amsterdam? Verrijk jezelf en volg een spoedcursus Engels in Amsterdam. Hiervan heb je levenslang plezier, zowel zakelijk als privé. Al snel zie je de eerste resultaten van je inspanningen.

http://www.englishcenter.nl/#!business-english/cihc