Eurprivacy

badkamers

Complete badkamers

Een badkamer vervult een cruciale functie in uw huis. Natuurlijk, we brengen de meeste tijd door in onze woonkamers en slaapkamers, zijn ook vaker in de keuken dan in de badkamer, maar zonder een fijne badkamer is een huis een stuk minder prettig. Immers, het is toch een heerlijk gevoel als u weet dat u elke ochtend kunt genieten van een prachtige douche of kunt ontspannen in een geweldig bad, terwijl de kamer er zelf schitterend uitziet. Mooie huizen verdienen schitterende badkamers, maar het is niet altijd gemakkelijk om dit soort badkamers te vinden. Wat is immers precies de juiste stijl waar u naar op zoek bent? Badkamers komen in alle soorten en maten, in meer stijlen dan u zich voor mogelijk kunt houden en het uitkiezen van de juiste optie is daarom een lastig karwei. U kunt daarbij wel wat hulp gebruiken! Laat ons u helpen met het uitkiezen van een prachtige, nieuwe, complete badkamers. Via Sanitair Totaal komt u altijd op het juiste eindresultaat terecht. In onze enorme showroom kunt u talloze verschillende soorten badkamers vinden. Hierbij is het een bijkomend voordeel dat wij zowel complete badkamers aanbieden als onderdelen voor deze badkamers. U bent bij ons dus altijd aan het juiste adres, of u nu een klein deel wilt renoveren of de boel compleet wilt omgooien, wij hebben altijd de juiste spullen voor u.

  • Bent u dus op zoek naar schitterende nieuwe badkamers?
  • Of wilt u de mooiste accessoires die uw badkamer perfectioneert?
  • Wij bieden u dit alles aan, gekoppeld met zeer aantrekkelijke prijzen en de beste service.
  • Kom daarom snel langs bij onze showroom.

Om een idee te krijgen van wat u allemaal kunt verwachten van ons, kunt u ook gewoon eens een kijkje nemen op onze website. Kies op www.sanitairtotaal.nl eens voor het kopje badkamers en al snel zult u zien dat de mogelijkheden enorm zijn. Wij hebben werkelijk alles voor u en uw specifieke situatie. U kunt bij ons ook complete badkamers bestellen en deze dan naar smaak laten modelleren. Wij zullen er alles aan doen om uw eisen en wensen tot een zo mooi mogelijk resultaat te laten leiden. Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje op de website.

Een enorme showroom vol met badkamers

Als u de prachtige badkamers hebt gezien, dan is het misschien eens tijd om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u werkelijk alles vinden rondom badkamers. Om te beginnen is het goed om te vermelden dat onze badkamers alleen maar van de hoogste kwaliteit zijn. Wij werken slechts met absolute topmerken, zodat u er bij ons altijd op kunt vertrouwen dat u met een A-merk naar huis gaat. Dit is iets waar wij veel tijd en geld in investeren, maar net zo belangrijk als productkwaliteit vinden wij ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Bij ons geen agressieve verkooptechnieken van gesjeesde werknemers die een commissie binnen willen halen. Wij nemen graag de tijd voor u, om samen met u tot een perfect plaatje te komen. Het is belangrijk dat u tevreden bent met de keuze die maakt, zonder dat u hierbij onder druk wordt gezet. Service en dienstbaarheid staan centraal in onze winkelbelevenis. Kijk daarom op de website eens onder de noemer showroom. Hier vindt u bijvoorbeeld een contactformulier, zodat u een persoonlijke afspraak kunt maken met een van onze werknemers. Zij zullen er dan graag voor zorgen dat u het juiste advies krijgt en dat al uw vragen worden beantwoord. De showroom zelf is een absoluut hoogtepunt: vol met schitterende badkamers, en gevuld met producten die bijna allemaal direct mee te nemen zijn. Ziet u dus iets leuks, dan kunt u in een handomdraai besluiten om dit te kopen en dezelfde dag gaat u er nog mee naar huis. Met liefst 2000 vierkante meter is onze showroom ook groot genoeg om alle verschillende stijlen badkamers te herbergen. Daarnaast kunt u dan ook een kijkje nemen bij de unieke opstelling van het assortiment kranen en geven onze medewerkers u graag een demonstratie van de producten. Op die manier weet u echt zeker dat u altijd met het juiste product naar huis gaat! Wacht daarom niet langer en zet eens de stap. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers wachten u met open armen op.

Contact opnemen

U kunt de showroom vinden in Oud Gastel, een plaats in Noord-Brabant nabij de Belgische grens. Om die reden kunt u ons zowel bereiken vanuit België als vanuit Nederland. Dit kunt u 6 dagen per week doen, tijdens dezelfde uren als onze reguliere openingstijden. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag en op vrijdag kunt u zelfs tot 8 uur ’s avonds bij ons terecht. Er is dus altijd wel een momentje geschikt voor u om langs te komen, maar als u er liever voor kiest om ons per telefoon te bereiken dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Ook via de e-mail kunt u in contact met ons komen. Het e-mailadres staat vermeld op de website. Wees niet bang en stel ons gerust een vraag. Onze werknemers helpen u dan graag verder. We hopen dan ook snel van u te mogen horen, zien uw e-mail of telefoontje tegemoet en ontvangen u graag in onze winkel. U weet, er is maar een plek waar u de mooiste badkamers kunt vinden en dat is in onze showroom in Oud Gastel!

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/badkamers/