De beste prijs bij het verkopen van je camper via de automakelaar

Een camper verkopen is lastiger dan je denkt. Mensen stellen andere eisen aan een camper dan aan een normale auto. Beide voertuigen worden op een andere manier gebruikt en bovendien ziet de markt voor campers er heel anders uit dan bij auto’s het geval is. Voor het verkopen van je camper kan een automakelaar voordelig uitpakken. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur legt je uit hoe je de beste prijs krijgt bij het verkopen van een camper.

Voordeel 1: besparen op kosten bij het verkopen van je camper

Om de beste deal te krijgen bij het verkopen van je camper is meer tijd nodig dan bij een auto. Bovendien kun je een auto tijdens het verkoopproces gewoon blijven gebruiken terwijl een camper meestal stil blijft staan in een garage of op de parkeerplaats. Dat is kostbaar aangezien je nog steeds moet voldoen aan de voertuigverplichtingen. Door je camper tijdens de verkoop bij autodealer MV Motive in Etten-Leur te stallen kan de auto worden geschorst. Dat betekent dat het voertuig gedurende de verkoopprocedure wordt vrijgesteld van voertuigverplichtingen en je dus niet hoeft te betalen voor verzekering, wegenbelasting en de APK.

Voordeel 2: een camper verkopen via een uitgebreid netwerk

De automakelaar gaat vanuit de autodealer in Etten-Leur op zoek naar de beste deal. Bij MV Motive heeft de automakelaar in 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd door heel Nederland. Hier wordt actief gebruik van gemaakt om zo de beste koper voor jouw camper te vinden. Bijkomend voordeel is dat je vanuit deze autodealer niet gebonden bent aan Etten-Leur en omstreken maar dat contacten in het hele land worden aangesproken.

Voordeel 3: een autodealer bij jou in Etten-Leur die met je meedenkt

De autodealer denkt ook met je mee over het traject na de verkoop. Heb je bijvoorbeeld een nieuw voertuig nodig dan wordt je ondersteund met financieringsmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven, verzekeringen en Autotrust garantie. Je wordt dus in alle opzichten ondersteund voor, tijdens en na de verkoop.

Langskomen voor het bespreken van de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij het verkopen van je camper, het kopen van een nieuwe auto of de financieringsmogelijkheden voor beide? Laat het weten en kom langs voor een vrijblijvende afspraak. Als je van tevoren belt is het ook mogelijk om buiten kantooruren langs te komen bij de autodealer in Etten-leur.

Hoe kies je de juiste rijschool

Na jarenlang wachten is het dan eindelijk zover. Je hebt het moment in je leven bereikt dat je mag beginnen met rijlessen. De zoektocht naar een goede rijschool is begonnen. Echter zijn er vele rijscholen waaruit je kunt kiezen en de keuze is dus reuze. De ene rijschool is echter de ander niet en er zijn vele criteria waarop je je keuze kunt baseren. De vraag is dus, hoe kies je de juiste rijschool? In deze blog lees je hoe je het best je keuze kunt maken om zo zonder problemen je rijlessen te volgen bij een rijschool om uiteindelijk met het felbegeerde roze pasje het gemeentehuis uit te lopen.

Bekijk van tevoren wat het slagingspercentage is

Aan de hand van het slagingspercentage kun je goed opmaken wat de kwaliteit van de rijschool is. Je zult opmerken dat de onderlinge verschillen groot zijn. Je kunt het slagingspercentage op verschillende manieren checken. Er zijn diverse websites waar een overzicht te vinden is, denk bijvoorbeeld aan het CBR of de website www.debesterijscholen.nl. Hier kun je per stad alle statistieken bekijken en zo een rijschool met een hoog slagingspercentage vinden.

Neem altijd een proefles

Nadat je online research hebt gedaan en een aantal rijscholen op het oog hebt, vraag dan een proefles aan. Bij sommige rijscholen is dit gratis en vrijblijvend en bij andere dien je ervoor te betalen. Ook kan het zijn dat indien je je rijlessen voortzet bij de desbetreffende rijschool, de proefles van het totale bedrag wordt afgetrokken. Indien dit niet het geval is dan zullen de kosten van de proefles alsnog in rekening worden gebracht. Wij hebben een aantal rijscholen in de omgeving van Tilburg vergeleken en bij de rijscholen met een hoog slagingspercentage, is Verkeersschool Michael een rijschool waar je een gratis proefles in Tilburg kunt krijgen.

Kijk niet alleen naar de prijs van de rijschool

Staar je niet blind op de prijs van de rijlessen. Vaak is goedkoop namelijk ook duurkoop. Wanneer je een rijschool hebt gevonden die voor minder dan 30 euro een rijles aanbiedt, is dit vaak terug te zien in de kwaliteit van de rijlessen. Ons advies luidt dus ook om een rijschool niet te beoordelen op de prijs maar op de kwaliteit van de lessen. Het is beter om net iets meer uit te geven om zo goede rijlessen te krijgen en in één keer te slagen voor je rijexamen dan wanneer je weinig geld uitgeeft aan de rijschool maar zo meerdere malen examen af moet leggen. De kosten voor een examen zul je zelf moeten betalen en uiteindelijk ben je vaak dus duurder uit en daarnaast brengt het ook nog een hoop stress met zich mee.

Kies voor een SRB aangesloten rijschool

Het is in onze ogen zeer belangrijk om te kiezen voor een rijschool die aangesloten is bij het Stichting Rijschool Belang(SRB). Deze stichting ziet toe op de kwaliteit van de rijscholen en houdt goed in de gaten of de rijschool aan belangrijke voorwaarden voldoet. In Tilburg zijn er diverse rijscholen die aangesloten zijn bij SRB waaronder Verkeersschool Michael. Bezoek deze pagina om contact op te nemen en een gratis proefles aan te vragen.

https://www.vsmichael.nl/

Prive auto leasen

Wel eens nagedacht over een prive auto leasen? Snel doen!

Heb je wel eens nagedacht over het leasen van een privéauto? Als dat niet zo is, dan wordt het zeker tijd om – als particulier, zzp’er of ondernemer – binnenkort eens na te denken over het leasen van een prive auto. Het huren van een privéauto is namelijk al jarenlang in opkomst en groeit steeds harder. Zou dit toeval zijn? Nee, natuurlijk niet! Een prive auto leasen levert de huurder het nodige op, dat een eigen auto niet kan bieden.

Wat een leaseauto allemaal te bieden heeft
Het grootste voordeel van een prive auto leasen is dat je geen geld hoeft te lenen voor een auto. Investeren is niet nodig bij een privé leaseauto, omdat je elke maand een standaard bedrag betaalt voor alles bij elkaar. In de maandelijkse totaalfactuur is alles – behalve de brandstofkosten – opgenomen: de apk, eventuele noodzakelijke reparaties, de wegenbelasting en alle verzekeringen. Zo simpel is het dus. Een volgende pluspunt is ook interessant: je rijdt met private leasen altijd in een spiksplinternieuwe auto. Jouw droomauto rijden is nu betaalbaar en bereikbaar geworden, wat vroeger natuurlijk onmogelijk was zonder je in de schulden te steken. Ten derde hoef je je bij het leasen van een prive auto niet druk te maken over de verkoop van je auto. Als de huurperiode afloopt, ben je van de auto én de bijhorende kosten en moeite af. Zo werkt dat bij het leasen van een auto! En als laatste voordeel: wie een auto least heeft gewoon een enorme keuze aan automerken en autotypes.

Een voordelige auto leasen doe je eenvoudig online bij XLEasy
Het regelen van een lease auto voor een langere tijd, is via het internet eenvoudig en snel geregeld. Zoek je een ervaren verhuurder, kijk dan eens op XLEasy.nl. XLEasy is een verhuurder van private leaseauto’s met veel ervaring, scherpe prijzen en een formidabele service.

Ontdek wat chiptuning is en hoe het uw auto verbetert

Doet u niets liever dan tijdens het weekend aan uw auto sleutelen om zijn prestaties nog te verbeteren? Heeft u al eens gehoord van chiptuning, maar weet u niet echt wat het betekent. Chip Performance, de specialist in chiptuning, legt het graag uit. Op de site schrijft deze specialist dat chiptuning een manier is om het vermogen van een auto te vergroten, zonder de motor te beschadigen. Een moderne auto bevat namelijk chips die heel wat programma’s en processen van het voertuig besturen. Zo ook het vermogen, de turbodruk, de ingespoten hoeveelheid brandstof en het ontstekingstijdstip. Chiptuning maakt het mogelijk deze programma’s te optimaliseren en zo ook de prestaties van uw auto op te krikken.

Meer vermogen en zuiniger rijden dankzij chiptuning en ecotuning

U zoekt een manier om het vermogen van uw voertuig te verhogen omdat u niet tevreden bent met de huidige prestaties. Of bent u tevreden met het vermogen, maar niet met de energiezuinigheid van uw voertuig. In beide gevallen staat een specialist als Chip Performance u bij met raad en daad. Zij verkrijgen toegang tot de chips in het bestuurssysteem van uw voertuig, de Electronic Control Unit (ECU). Door de processen en programma’s op deze chips te optimaliseren via chiptuning, krijgt uw auto meer vermogen. Via ecotuning zorgt de specialist dat uw auto tot wel 20% bespaart op brandstofverbruik. Bovendien behoudt u nog steeds de garantie op uw auto na ecotuning.

Chiptuning bij uw auto leidt tot een aanzienlijke prestatiewinst

U wilt de prestaties van uw voertuig auto verbeteren. U wilt dit echter doen zonder zelf aan de auto te sleutelen en mogelijk iets verkeerd te doen. In dat geval bent u op zoek naar een specialist als Chip Performance die een chiptuning uitvoert. De meerderheid van de moderne auto’s wordt namelijk aangestuurd door een Electronic Control Unit (ECU). Deze ECU zit vol chips die verantwoordelijk zijn voor het motormanagement van uw auto. Door de programmering van de chips te optimaliseren via chiptuning, creëert u een beter vermogen voor uw auto. Al dit zonder dat u zelf de hele motor moet verwijderen en enkele onderdelen moet vervangen. Handig, nietwaar?

Waarom kiezen voor de rijschool nabij Goes?

Wil je zelf kunnen kiezen welk pakket je afneemt? Dan is Rijschool XLR8 de specialist die je zoekt. Je wilt een bedrijf dat je goed voorbereid op je theorie- en praktijkexamen. Bij Rijschool XLR8 krijg je lessen van minimaal 50 minuten. Zij passen alles volledig aan jouw behoeften aan. Tijdens de lessen maak je steeds meer kennis met het verkeer en staan veiligheid en rijplezier centraal. Je leert rijden in jouw omgeving, maar ook in andere regio’s om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Bij Rijschool XLR8 nabij Goes, is het naast rijlessen voor auto’s ook mogelijk om je rijbewijs te halen voor de motor, brommer en aanhanger. 

Start op je 16e al met lessen bij de rijschool in de omgeving van Goes

Voor je 18e een rijles volgen bij XLR8? Het kan.  Er is een nieuwe regeling waarbij je al start met rijlessen op je 16e. Bij Rijschool XLR8 in de omgeving van Goes slaag je op je 17e verjaardag voor je examen. Vervolgens moet je tot je 18e verjaardag met een begeleider rijden. Deze kies je zelf uit. Daarvoor vraag je voor je rijexamen een begeleiderspas aan. Op de pas mogen maximaal vijf begeleiders staan. Deze zijn minimaal 27 jaar en hebben minimaal vijf jaar het rijbewijs behaald. Op het moment dat jij achter het stuur zit moet er altijd een van deze begeleiders op de bijrijdersstoel zitten. Start met lessen bij de rijschool nabij Goes en vraag direct de pas aan.

Hoe gaat een rijexamen in zijn werk bij rijschool nabij Goes?

Natuurlijk wil je op een goede manier je rijexamen halen. Dan ga je naar een rijschool die lessen aanbiedt om op jouw tempo te leren. Bij Rijschool XLR8, in de omgeving van Goes, rijd je je examen in de auto waarin je les hebt gehad. Voor je rijexamen ga je nog even met je instructeur rijden om de laatste puntjes op de i te zetten. Het examen gaat vervolgens van start met een korte uitleg van de examinator. Dan worden je ogen getest en beantwoord je een aantal vragen over de auto. Tijdens het examen zelf rijd je met een navigatiesysteem en volg je ANWB-borden. Ook voer je twee bijzondere verrichtingen uit, welke je uiteraard hebt geoefend tijdens je lessen bij de rijschool nabij Goes.

Snel je motorrijbewijs halen bij een ervaren motorrijschool in Breda

Lijkt motorrijden je wel wat? Zodat je fijne lange tochten kunt maken door de natuur? Ga dan je motorrijbewijs halen bij een motorrijschool in Breda genaamd Motorskills. Hier kun je op je eigen tempo motorrijlessen in de lichte en zware categorie volgen. En wil je snel je motorrijbewijs halen in Breda? Dan is dat bij deze specialist ook mogelijk! Je kunt namelijk kiezen voor het volgen van een spoedopleiding. Hierbij leer je in een hele korte periode je motorrijbewijs halen. Kies je hiervoor? Dan moet je in het bezit zijn van een gezondheidsverklaring, een DigiD en theoriecertificaat A.

Gemakkelijk je motorrijbewijs halen in Breda

Wanneer je je motorrijbewijs gaat halen in Breda wil je les van een ervaren instructeur die veel kennis heeft. Zo’n ervaren motorrijschool is Motorskills in Breda. Zij werken enkel met instructeurs die gediplomeerd zijn door de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Voordat je gaat beginnen aan de motorrijlessen stellen deze ervaren instructeurs een persoonlijk leerplan voor je op, zodat je gegarandeerd snel je motorrijbewijs haalt bij deze gespecialiseerde motorrijschool in Breda. Ook als je versnelt je motorrijbewijs wilt halen, is dat bij deze motorrijschool in Breda mogelijk. Hier haal je je motorrijbewijs op jouw manier, met de hulp van ervaren instructeurs die veel kennis hebben.

Haal je motorrijbewijs in Breda zoals jij dat wilt

Wat is jouw ideale manier om je motorrijbewijs te halen? Wil je extra snel examen doen of neem je de tijd met uitgebreide lessen? Wat je wensen ook zijn voor het halen van je motorrijbewijs, bij Motorskills, een ervaren motorrijschool in Breda, is het allemaal mogelijk. Het is uiteraard wel belangrijk dat je begint bij de basis: de theorieles. Zodra je deze gehaald hebt is het mogelijk om te starten met de praktijklessen. Al vanaf les één krijg je les op de motor, zodat je alles direct in de praktijk kunt toepassen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Motorskills vertelt je graag meer.

Jouw rijbewijs in Den Bosch haal je bij een uitstekende rijschool

Wil jij je rijbewijs halen? Lekker roadtrippen door Nederland en niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer. Heerlijk toch? Maar je wilt natuurlijk wel veilig de weg op en daarom ben je op zoek naar een ervaren rijschool die jou rijlessen van een hoge kwaliteit aanbiedt. En die rijlessen vind je bij de Rijles4less. Wat deze rijschool uniek maakt is het online dashboard. Hier plan je zelf jouw eigen lessen in en zo weet je zeker dat de tijd jou altijd uitkomt. Het behalen van een rijbewijs in de omgeving van Den Bosch is zo ook gemakkelijk wanneer je onregelmatig werkt!

Zelf rijlessen voor jouw rijbewijs inplannen in Den Bosch

Je kunt goed én goedkoop lessen bij Rijles4less. Deze rijschool werkt met een online programma, waar jij online jouw rijlessen inplant. In het online dashboard zie je meteen een stappenplan waarin beschreven wordt wat je moet doen om je rijbewijs in de omgeving van Den Bosch te behalen. Vanuit daar plan je snel en eenvoudig de lessen in op een tijdstip dat het jou uitkomt. Dat doe je door middel van een kalender waar je de beschikbare tijden en instructeurs kiest. Lessen gepland? Dat kun je snel jouw rijbewijs nabij Den Bosch behalen.

Goed en goedkoop je rijbewijs halen in Den Bosch

Je wilt je rijbewijs halen in Den Bosch. Deze periode ervaart iedereen heel anders. Sommigen zijn echte natuurtalenten en zij behalen het rijbewijs zonder moeite. Voor anderen gaat het gepaard met stress en zij doen wat langer over het halen van het rijbewijs nabij Den Bosch. Het is dan erg makkelijk als je zelf het aantal rijlessen of het pakket kiest. Wat je ook kiest, je wilt natuurlijk wel altijd verzekerd zijn van kwaliteit. En die goede lessen vind je bij Rijles4less. Deze lessen zijn niet alleen van een hoge kwaliteit, maar ook nog eens goedkoop. Snel en goedkoop jouw rijbewijs halen doe je in Den Bosch.

Een aanhanger rijbewijs halen bij een vakkundige rijschool

Je vindt het handig om een aanhanger rijbewijs te halen en daarom ga je naar een goede rijschool. Verkeersschool te Winkel helpt je graag verder. Naast de jarenlange ervaring, geniet je hier ook van hoogwaardige lessen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor je theorie zit je hier goed. Met een eigen theorielokaal volg je bij de specialist altijd prettige theoriecursussen. Uiteraard is betaalbaarheid ook een belangrijk aspect. Bespaar op je rijlessen door een rittenkaart aan te schaffen. Dat is nog eens goedkoop! Daarnaast kies je zelf of je contact betaalt of afrekent met je pinpas. Wat wil je nog meer?

Je aanhanger rijbewijs halen bij een ervaren rijschool

Ga naar een vakkundige en professionele rijschool als je op de juiste manier je aanhanger rijbewijs wilt halen. Het komt regelmatig voor dat rijscholen dezelfde pakketten aanbieden en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar waar ga je dan het best heen voor het halen van je aanhanger rijbewijs? Bij een specialist ben je altijd aan het juiste adres. Verkeersschool te Winkel heeft al ervaring met het geven van rijlessen sinds 1962. De ervaren medewerkers weten correct te handelen in iedere (verkeer)situatie en schatten elke klant precies goed in. Zo weet je zeker dat je snel je rijbewijs haalt.

Aanhanger rijbewijs halen? Dit is wat je kan verwachten

Met verhuizingen en als je regelmatig op vakantie een fiets wilt meenemen, is het handig om een aanhanger te hebben. Hiervoor moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B en moet je een aanhanger rijbewijs halen. Waar je die volgt? Bij Verkeersschool te Winkel! Tijdens de cursus rijopleiding categorie BE volg je ongeveer zes praktijklessen en een praktijkexamen. Eerst wordt het praktijkexamen aangevraagd, waarna je ongeveer twee weken voor het examen begint met lessen. Zaken als voor- en achteruitrijden, de combinatie beheersen en algemene voertuigcontrole komen aan bod, zodat jij deze perfect onder de knie hebt vóór het examen. Voor je het weet rijd jij zelf rond met een aanhanger!

Trek de aandacht en huur een Volkswagen T1 of een Volkswagen T2 bij autoverhuur in Limburg

Bent u op zoek naar fantastische auto’s? Denk dan eens aan een Volkswagen T1 en een Volkswagen T2. Erg handig wanneer u reclame wilt maken voor uw bedrijf. Deze klassiekers huurt u bij Autoverhuur RentaRolla Limburg. De Volkswagen T2 is te personaliseren met uw reclame-uitingen of een echte eyecatcher op een beurs. Deze klassieker levert leuke foto-momenten op! Ook voor trouwerijen is onze Volkswagen T1 erg geschikt. Uiteraard zorgt Autoverhuur RentaRolla Limburg in alle gevallen voor de chauffeur, zodat u optimaal geniet van de meest bijzondere dag uit uw leven. Wanneer u kiest voor deze klassiekers, kiest u voor authenticiteit en pracht.

Bij autoverhuur in Limburg huurt u een auto met accessoires

Een kleine auto, een grote auto, een bestelbus of een bakwagen, u kunt het allemaal huren bij RentaRolla Autoverhuur Limburg. Zij zijn uw Limburgse partner in mobiliteit. Of u deze auto gebruikt voor een dagje uit, een zakelijke afspraak of een verhuizing maakt voor ons niets uit. U huurt bij ons een wagen compleet met accessoires zoals verhuisdekens, navigatie en in de wintermaanden met winterbanden. Daarnaast huurt u een auto of bus met een autoverzekering en pechhulp, zodat u altijd veilig op pad kunt. Zeker niet minder belangrijk is dat Autoverhuur RentaRolla Limburg bij de BOVAG aangesloten is. Onbezorgd rijden, dat is wat u wilt.

Kies voor gemak en huur een verhuiswagen bij autoverhuur in Limburg

Heeft u onlangs uw droomwoning gekocht? Dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk verhuizen. Alle spullen, groot en klein, moeten veilig en heel in de nieuwe woning aankomen. De kleine spullen kunnen nog wel in een gewone auto, maar voor de grotere spullen is dat een moeilijk verhaal. Maar wilt u geen verhuisbedrijf inhuren en wilt u liever zelf uw bezittingen veilig verhuizen? Dan is het huren van een verhuiswagen bij RentaRolla Autoverhuur Limburg wat voor u. Verhuizen is erg gemakkelijk en leuk met deze verhuiswagen. Zo geniet u snel in uw nieuwe woning!

Zo wordt de prijs berekend als u een Amerikaanse auto laat importeren door een specialist

Auto import bedrijven hanteren vaak allemaal een andere prijs. De een hanteert een lager servicetarief dan het andere én de een kan voordeliger importeren dan de ander. Als u kiest voor auto import expert Marlog Car Handling, weet u zeker dat u altijd de scherpste prijs ontvangt als u een Amerikaanse auto laat importeren. Deze prijs wordt bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij aan de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en de motorrijtuigbelasting. Neem contact op met deze specialist om een offerte te ontvangen, waarin u exact ziet wat het importeren van een Amerikaanse of andere auto u gaat kosten. Laat snel uw typische Amerikaanse auto importeren.

Auto laten importeren door een van de grootste import bedrijven van Europa

Kiest u ervoor om een auto te laten importeren door een van de bedrijven die dit uitvoeren, dan wilt u uiteraard wel hoge service. Kies daarom voor Marlog Car Handling. Dit is een van de grootste auto import bedrijven van Europa. Zij zijn gespecialiseerd in het importeren van auto’s van over de hele wereld. Of u nu een klassieke Amerikaanse auto wilt laten importoren of een auto van een Japans merk, Marlog Car Handling neemt u alle zorg uit handen. Zo geniet u in een mum van tijd van de auto van uw dromen. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij deze specialist aan het juiste adres voor het importeren van auto’s.

Laat de Amerikaanse auto van uw dromen importeren

Heeft u al een idee welke Amerikaanse auto u zou willen laten importeren? Welke Bent u al jaren fan van een Amerikaanse klassieker als de Mustang? Of gaat uw interesse meer uit naar een grote pick-up truck? Wat uw wensen ook zijn, Marlog Car Handling zorgt ervoor dat u zonder zorgen de Amerikaanse auto van uw dromen laat importeren. In vergelijking met andere auto import bedrijven, biedt Marlog Car Handling altijd een persoonlijke en uitgebreide service. Hierdoor weet u zeker dat u de beste prijs betaalt, dat de auto aan al uw eisen voldoet en dat het transport veilig en netjes gebeurt. Benieuwd naar wat de mogelijkheden om de Amerikaanse auto van uw dromen te importeren? Neem dan contact op met deze specialist voor meer informatie.