Op je smartphone serres voorbeelden bekijken

We leven in een tijdperk van gemak waar alles snel gaat en aan onze vingertoppen ligt. Zo kunnen we online winkelen en boodschappen thuis laten bezorgen. Je kunt bijna alles doen op je smartphone zo ook een offerte aanvragen voor een serre of de serres voorbeelden op je smartphone bekijken.

Onderweg van werk naar huis of juist andersom kun je even de tijd nemen om serres voorbeelden te bekijken op je smartphone. Zo gebruik je de tijd waarin je normaal niks doet om een serre te vinden. De serres voorbeelden kun je in 3d bekijken en zelfs doorheen lopen in 3d, ook kun je filmpjes en foto’s bekijken. Zo krijg je al een goed idee van hoe de serre er in het echt uitziet.

Voordat je daadwerkelijk een beslissing neemt kun je natuurlijk ook bij de verkoper langs om de serre in het echt te zien maar de serres voorbeelden hebben er al voor gezorgd dat je een veel kleiner lijst hebt en je weet wat je wilt. Ook is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen als je bepaalde serres voorbeelden je aanspreken. Door een offerte aan te vragen zit je namelijk nog nergens aan vast en kun je het alsnog in het echt gaan bekijken.

Basis bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring Amersfoort

Basiskeuring

Info

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak – Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. In het rapport worden de bouwkundige elementen met hun gebreken benoemd. Hierbij worden geen herstelkosten opgenomen en dit rapport voldoet niet aan de eisen van de NHG en andere financiele geldverstrekkers.

Wilt u een rapport met herstelkosten en welke voldoet aan de eisen van de financiele geldverstrekkers? Vraag dan een bouwkundige keuring incl. NHG aan.

Het rapport 

U ontvangt het rapport binnen 2 werkdagen na de keuring via de mail. In dit rapport staan alle gebreken met herstelkosten, voor de korte en lange termijn.
Klik hier voor een voorbeeldrapport. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de keuring uitgevoerd en het rapport opgeleverd binnen 3 werkdagenZie hier voor de extra kosten.  

Aanvragen

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat het afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

De genoemde tarieven zijn all-in incl.BTW en zonder bijkomende kosten (zoals voorrijdekosten etc.)!

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

De volgende aspecten komen aan bod bij deze keuring:

 • Fundering
 • Kruipruimte en/of kelder (ventilatie) (indien van toepassing en/of toegankelijk)
 • Riolering (indien van toepassing en/of toegankelijk)
 • Balken, vloerdelen en/of constructie
 • Gevels (beton) metsel/voegwerk
 • Dak en constructie (indien van toepassing en/of toegankelijk)
 • Dakbedekking, pannen, bitumen
 • Goten en hemelwaterafvoer
 • Schoorstenen (indien van toepassing en/of toegankelijk)
 • Overstekken en/op boeiboorden
 • Elektra (aardlek, bedrading)
 • Water (aanwezigheid loden leidingen)
 • Gas
 • CV, combiketel en/of gasgeiser
 • Brandveiligheid
 • Metalen en houten constructiedelen per verdieping
 • Kozijnen, ramen en buitendeuren per verdieping
 • Beglazing/waterslagen en ventilatie per verdieping
 • Kozijnen, ramen en binnendeuren per verdieping
 • Vloeren, plafonds en wanden per verdieping

Keuken, badkamer, toilet en sanitair per verdieping

 • Ventilatie en vocht per verdieping
 • Controle op aanwezigheid van asbesthoudende materialen (visueel)
 • Aanwezigheid olietank/septiktank 

Bij appartementen keurt de inspecteur alleen het privé gedeelte. De gemeenschappelijke gedeelten/ruimten worden niet gekeurd. Vraag een offerte aan voor een VVE keuring.

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

http://keuringshuis.nl

Glas als decoratiemateriaal in huis

Als u overweegt om een aantal mooie aanpassingen in uw interieur aan te brengen, dan start u waarschijnlijk binnenkort een zoektocht naar verschillende kleuren, stoffen en meubels die uw woonomgeving een nieuwe impuls kunnen geven. 

Eén van de materialen die u zou kunnen overwegen om te verwerken in uw interieur is glas. Glas is sterk, glanzend en transparant materiaal dat voor veel toepassingen geschikt is. Tegenwoordig zijn er glasmaterialen beschikbaar die vrijwel onbreekbaar zijn. Indien u niet van glanzend materiaal houdt, is er matglas beschikbaar. Dit is tevens een oplossing voor wie materiaal zoekt dat niet transparant is. Glas kan naast de bekende toepassingen in ramen en ruiten ook op veel andere plaatsen in huis worden toegepast. Denkt u bijvoorbeeld aan een glazen voordeur. Door te kiezen voor dik, onbreekbaar glas is glas tegenwoordig niet inbraakgevoelig meer. U kunt op dit glas mooie motieven en decoraties aan laten brengen. Ook gekleurd glas is een optie.

In uw badkamer kunt u ook voor meerdere glazen toepassingen kiezen. Bijvoorbeeld een spiegelwand die een groot ruimtelijk effect met zich meebrengt. Ook een inloopdouche met een glazen wand is een mogelijkheid. Bij deze wand kunt u dan ook weer kiezen voor een transparante of matte versie, afhankelijk van het feit of u  een gevoel van ruimte of privacy nastreeft.

Wilt u iets heel bijzonders, dan kunt u overwegen om een glazen trap vanuit de woonkamer naar de bovengelegen verdiepingen te laten lopen. Een glazen vloer in één van de kamers, al dan niet transparant, is ook een optie. Tegenwoordig kan de gebruikte glassoort zo sterk gemaakt worden, eventueel met behulp van andere materialen, dat dit soort constructies, zoals een glazen trap of vloer, een heel veilig en stevig, maar vooral ook mooi resultaat oplevert.

Meer ideeën over de toepassing van glas in uw huis, vindt u op internet. Ook kunt u informeren bij de glasvakhandel. Bekijk hier ook de YouTube video’s van A&A Glashandel over printen op glas

http://www.aaglashandel.nl/Glas-Producten/Beloopbaar-glas/

Zoekmachine marketing voor uw bedrijf toepassen

Wat is zoekmachine optimalisatie ? 

Local Scope brengt u verder. Zoekmachine optimalisatie is het aanpassen van de website om deze voor zoekmachines zo leesbaar mogelijk te maken. Dit wordt o.a gedaan door de technische structuur en de teksten op de website te verbeteren. 

Waarom zoekmachine optimalisatie toepassen op uw website ? 

97% van alle internetgebruikers begint naar het zoeken van een product of website via Google.Google verwerkt dagelijks meer dan 50.000.000 zoekopdrachten, dit is alleen nog maar in Nederland. Natuurlijk is het niet haalbaar om bij al deze zoekopdrachten op de eerste pagina te komen, dat is immers ook niet van belang. U moet op de eerste pagina komen op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. Verkoopt u fietsen in Amsterdam, dan is een keyword fietswinkel Amsterdam zéér interessant om op de eerste pagina te komen, omdat men op zoek is naar een fietswinkel in Amsterdam. Door middel van een geavanceerde tool kunnen wij voor u bekijken wat belangrijke zoekwoorden zijn voor uw bedrijf om op deze manier interessante bezoekers naar uw website te krijgen die vervolgens aankopen doen in uw winkel. Dit kan lokaal, regionaal of landelijk afhankelijk van uw afzetgebied. 

Hoe hoger in Google hoe eerder iemand op de link klikt
Hoe meer bezoekers op de website komen des te groter de kans op aanvragen
Hoe vaker mensen de website voorbij zien komen, des te groter de naamsbekendheid
Hoe logischer de website ingedeeld is des te groter de kans op conversie

Zoekmachine optimalisatie bij Local Scope

Wij zorgen met een specialistisch team ervoor dat u het juiste zoekverkeer krijgt naar uw website, immers meer bezoekers is fijn maar als deze geen klant worden heeft u er weinig aan. Door onze keyword tools te gebruiken gaan wij kijken hoe er naar uw product wordt gezocht en wat voor benamingen de consument aan uw product geeft om op deze manier teksten te schrijven waar de bezoeker in geïnteresseerd is.

http://www.localscope.nl/

Interieurfotografie

Interieurfotografie Zwolle

Net buiten de stad ligt de Fotostudio van StudioVHF, oftewel Vincent Hartman Fotografie. De fotograaf is actief op de gebieden reclamefotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie, redactioneel en uiteraard interieurfotografie. Het portfolio interieurfotografie is erg uitgebreid met foto’s van interieurs in de retail, kantoor en openbare ruimtes.

Interieurfotografie

Interieurfotografie is een van de belangrijke pijlers van de activiteiten van fotograaf Zwolle. Het is een discipline waarbij ruimtelijk inzicht en compositieleer in elkaar over moeten gaan. Ook zaken als kijklijnen, routing en sequenties zijn van belang bij het goed en interessant fotograferen van ruimtes.

Verticale lijnen

Bij het fotograferen van interieur en architectuur is het van belang de verticale lijnen recht te houden anders zouden muren omvallen en meubilair bijvoorbeeld taps toelopen. Dit betekent dat de camera waterpas moet staan en met behulp van optische onthoekingstechnieken wordt er meer vrijheid gecreerd voor het camera standpunt. Voor een overzicht kan de camera zo iets hoger geplaatst worden zonder dat de muren naar buiten vallen of divergeren. Bij het fotograferen van een pand kan het dak er op staan zonder dat de muren naar binnen vallen of convergeren.

Contrastbeheersing

Ook een uitdaging bij interieurfotografie zijn de enorme contrast- of helderheidsverschillen. Met name daar waar er ook daglicht van buiten naar binnen valt. In dergelijke situaties valt het contrast buiten het bereik van de digitale sensor en kunnen er 2 technieken toegepast worden. De eerste is het toevoegen van licht aan een ruimte zodat de helderheidsverschillen verkleind worden. Dit moet echter wel subtiel gebeuren omdat anders het kunstmatig aangebrachtte flitslicht de bestaande verlichting gaat overheersen en de sfeer van een ruimte verandert. De andere methode, al of niet in combinatie gebruikt met de eerste, is het combineren van verschillende belichtingen en die in de digitale nabewerking combineren tot 1 beeld. De fotograaf van STUDIOVHF gebruikt hiervoor geen geautomatiseerde software, maar maakt handmatig maskers aan zodat iedere situatie een eigen aanpak krijgt. Deze interieurfoto’s zien er dan ook heel natuurlijk en krachtig uit.

Kleurverschillen

Verschillende lichtbronnen hebben behalve verschil in intensiteit ook verschil in kleurspectrum. Zo is daglicht blauw, halogeen rood en fluorescent groen. In een interieur worden vaak verschillende lichtbronnen door elkaar heen gebruikt en dit vormt een extra uitdaging voor de fotograaf die de kleuren van wanden, plafonds, vloeren en meubels correct wil weergeven. Ook hierbij helpt het toevoegen van (flits)licht , daar de kleurtemperatuur vergelijkbaar is met het binnenvallende daglicht. De overige veelal lokale verschillen in kleur moeten handmatig achteraf in de digitale nabewerking bijgewerkt worden.

Interieurfotografie, een specialisme op zich!

StudioVHF heeft ruime ervaring met verschillende interieurs en werkt hierdoor door heel Nederland in opdracht van interieurbouwers, architecten, en inrichters. Voor een nadere kennismaking nodigen wij u graag uit op de website.

 

http://www.studiovhf.com/