Eurprivacy.nl
Image default
Financieel

AOV Vergelijken

Het is nooit leuk om arbeidsongeschikt te raken. Toch zijn dit facetten in het leven waar u geen invloed op heeft. En hoe naar het ook is, u heeft toch een redelijke kans om een keer arbeidsongeschikt te raken. 1 op de 7 mensen tussen de 35 en 65 jaar wordt 5 jaar of langer arbeidsongeschikt. Dat is dus een aardig groot percentage!

Indien u een zelfstandige bent (bijvoorbeeld een ZZP), dan is het zeer belangrijk om goed na te denken wat u gaat doen als u arbeidsongeschikt raakt. Een zelfstandige met een groot bedrijf die heeft vaak een vangnet in de vorm van personeel. Hij zou zijn eigen taken kunnen uitbesteden. In het geval van een ZPP’er wordt dit lastiger. Vaak zijn zij zelf de motor die het bedrijf draaiende houden. Als dit wegvalt dan ontstaat er een probleem.

Gelukkig is er de AOV verzekering. Inruil voor een maandelijkse premie heeft u de garantie dat uw inkomsten blijven doorgaan in geval van arbeidongeschiktheid.

Dan ontstaat er nog een probleem: Welke verzekering moet ik kiezen? Ik zijn namelijk tal van AOV verzekeringen op het internet te vinden.

Hoe vindt u tussen deze wir war aan AOV aanbieders nou de juiste? Gelukkig is er AOV-zzp.nl! Zij bieden een objectieve vergelijking tussen alle aanbieders en kunnen u op een persoonlijke manier uitleg geven. Een AOV vergelijken doet u dus bij AOV-zzp.nl!

http://www.aov-zzp.nl