Eurprivacy

Alle zorginformatie gebundeld op 1 handige website

Staat ZIVI.be al bij je favorieten?

Zorginformatie voor iedereen, dat is kort gezegd waar ZIVI voor staat. Wat het concreet betekent en waarom ZIVI ook voor jou interessant is?

Op Zivi wordt een hele hoop praktische zorginformatie overzichtelijk samengebracht op 1 duidelijke website. Je kan er onder meer de contactgegevens van allerlei zorg- en hulpverleners terugvinden, maar dat is lang niet alles!

Huisartsen, kinesisten, diëtisten en vele andere gespecialiseerde zorgverleners hebben op ZIVI een informatiepagina waarop je hun contactgegevens, openingsuren, expertise en betaalmogelijkheden terug kan vinden en zelfs reacties van andere patiënten over hun service.

Iedereen kan namelijk in enkele seconden tijd een zorgverlener beoordelen op afspraak, luisteren, informatie, aandacht, vriendelijkheid en mobiliteit. Dus je weet meteen wat je van de huisarts, kinesist, tandarts of elke andere gespecialiseerde zorgverlener in je buurt mag verwachten. Die kan je trouwens zowel op locatie als op specialisatie opzoeken via de handige zoekfunctie.

Maar er is nog meer zorginformatie op Zivi te vinden. Ook de tandarts, apotheker of huisarts van wacht in je gemeente heb je in één klik bij de hand en je kan er ook informatie over woonzorgcentra en serviceflats opzoeken.

Of was je de bijsluiter van je geneesmiddelen kwijt? Typ de naam van je geneesmiddel in en je hebt die in 1-2-3 weer bij de hand!

Kortom, op Zivi vind je een heleboel handige zorginformatie verzameld op 1 toegankelijke website. Deze website zal dus zeker niet misstaan tussen je favorieten!

http://www.zivi.be