Meer gemoedsrust op vakantie

De aanwezigheid van een systeem voor huisbeveiliging biedt veel gezinnen gemoedsrust in de wetenschap dat hun huis beschermd is tegen een verscheidenheid aan vervelende situaties. Wanneer huiseigenaren bejaard zijn, op de een of andere manier arbeidsongeschikt of vaak alleen thuis gelaten worden, is deze gemoedsrust van onschatbare waarde. Voor ouderen die niet in staat zijn om met de vereiste snelheid uit een tehuis te komen in veel gevaarlijke situaties, sturen de thuisbeveiligingssystemen de autoriteiten aan die in staat zijn om te helpen.

Voor degenen die gehandicapt zijn en niet in staat zijn om de woning te verlaten, controleren de thuisbeveiligingssystemen niet alleen alle delen van de woning, maar sturen ze de autoriteiten ook weer aan wanneer dat nodig is. Sommige thuisbeveiligingssystemen bieden ook medische alarmhangers voor gebruikers om te dragen die ontworpen zijn om hulp te vragen voor specifieke medische situaties. Tot slot zijn thuisalarmsystemen gunstig voor gezinnen die vaak familieleden alleen thuis laten. Of het nu gaat om kinderen van werkende ouders die met rust worden gelaten of om echtgenoten van militairen die vaak voor langere tijd met rust worden gelaten, de thuisbeveiligingssystemen zorgen voor gemoedsrust.

Vooral als je zelf een tijd van huis bent en een lange vakantie hebt wil je niet steeds hoeven denken aan je huis en of het nog wel veilig is. Een alarmsysteem is gekoppeld aan je telefoon, zodat je bij een eventueel alarm direct bericht zou krijgen. Zo kun je veel meer genieten van je vakantie en je welverdiende rust.

Heb jij een alarmsysteem nodig? Vraag direct offertes op via Onafhankelijke Offertes.

https://onafhankelijkeoffertes.nl/alarmsysteem

Om een slot te openen met een lockpick heb je allereerst veel geduld nodig

Dit is ook de reden waarvoor lockpicking niet voor iedereen geschikt is als hobby. Je moet namelijk echt heel geduldig de pinnetjes stuk voor stuk naar de juiste positie brengen. Deze positie is volledig onbekend en je kunt ook niet zien wat er gebeurt in het slot. Je moet echt alles wat je doet voelen door de lockpick en dat is lastig.

 

Waarom lockpicking een sport is

Dit is ook de reden waarvoor het als een sport beoefent wordt en niet vaak in de praktijk wordt toegepast om sloten te openen. Slotenmakers maken altijd gebruik van andere technieken om een slot snel te openen. Lockpicking is echt voor sportief gebruik en het kost zeker wat moeite om het te kunnen bemeesteren en om er succesvol een slot mee te kunnen openen met een lockpick. Ook zijn er veel verschillende soorten sloten waardoor er dus ook veel verschillende manieren zijn om die sloten te lockpicken. Er zijn veel andere methodes en lockpick technieken die soms helemaal niet op elkaar lijken. 

 

Om een slot te lockpicken moet je creatief denken

Lockpickers moeten soms heel creatief zijn om een slot te kunnen openen. Zeker omdat er constant nieuwe sloten worden ontwikkeld zijn er dus ook elke keer weer nieuwe en creatieve manieren nodig om deze te doen openen zonder schade toe te brengen. Lockpickers hebben vaak een liefde voor techniek en vinden het leuk om de werking van een slot helemaal uit puzzelen en om zodoende en kwetsbaarheid te vinden en deze te beweren toe te passen.

https://www.eurprivacy.nl/lockpick-gun-werkt-het-echt/

Wat is de toekomst van huisbeveiliging?

We leven anno 2018 in een tijdperk van onbeperkte technologische vooruitgang. Met grote bedrijven die regelmatig nieuwe gadgets uitbrengen en mobiele telefoons steeds krachtiger worden dan een thuiscomputer, wat betekent dat voor de toekomst van de huisveiligheid?

Drones

Deze kleine vliegende machines begonnen met een cool vliegend speelgoed dat de meeste kinderen (en volwassenen) met kerst wilden, maar ze zijn hard op weg een must have tool te worden. Amazon test de levering door drone en het leger heeft ze al jaren gebruikt. Het lijkt erop dat in de toekomst drones kunnen worden gebruikt om je huis te beschermen. Met behulp van sensoren die ujerondom je eigendom plaatst, kunt je beweging, trillingen en geluid detecteren, zodat je een 360 graden beeld krijgt van wat er in en om het huis gebeurt. Dus als een van de sensoren afgaat en je wilt controleren of het een vos is of iets sinister, dan kun je de drone inzetten om te onderzoeken en een live video terugsturen.

De drone kan zelfs een ongewenste bezoeker, zoals een vos of das afweren door middel van zwaailichten en een waarschuwingsgeluid. Of als je ontdekt dat je partner thuiskomt van zijn werk, kan de drone ze naar de voordeur leiden met een laag niveau licht.

Op geluid gebaseerde kunstmatige intelligentie

Er is een nieuw inbraakalarm op de markt: The Cocoon. De grootte van een cricketbal, de Cocoon luistert naar de alledaagse geluidspatronen van je huis, om een ​​beeld van je leven te maken. Cocoon kan het verschil leren tussen thuiskomen van je werk, je hond die aan het rondscharrelen is of als er iets ongewoons gebeurt, zoals een inbraak.

Deze slimme machine maakt gebruik van geluidsgolven op laag niveau (infrageluid) die menselijke oren niet kunnen detecteren. Infrageluid wordt veroorzaakt door beweging en reist door de muren en vloeren van je huis, dus door het te detecteren kon Cocoon zelfs zeer subtiele activiteit detecteren, zoals een hand tegen het glas van je raam. Het is gebaseerd op het concept dat je kunt zien wie er door de voordeur komt zonder te kijken, of dat je kunt zien welke van je kinderen de trap opkomt, gewoon door het geluid van hun voetstappen.

Gezichtsherkenningssoftware

In 2011 werd in Rotterdam een ​​proefproject uitgevoerd dat het gebruik van camera’s voor gezichtsherkenning in de detailhandel vertraagde. Een klant belt op de deurbel van een high-end juwelier en meteen scant de camera zijn gezicht en kruist hij zijn imago met een lijst van bekende winkeldieven van de plaatselijke politie. De winkelier wordt verteld dat deze man een politiedossier heeft voor winkeldiefstal, dus laat hem niet binnen. Dit was al in 2011, dus het lijkt logisch dat het niet lang zal duren voordat we dezelfde technologie in onze eigen huizen gebruiken.

 Er zijn al camera-deurbellen gekoppeld aan je telefoon, zodat je kunt zien wie er bij je voordeur staat. Maar dit zou een stap verder gaan door je te vertellen of de man die beweert van een energiebedrijf te zijn eigenlijk een crimineel is. Er kunnen een paar knikken zijn om uit te strijken voordat je een deurbel voor gezichtsherkenning bij Amazon kunt kopen, waarbij gegevensbescherming er één is.

Laatste technologie camera’s

Dit is niet echt een apparaat van de toekomst, maar een camera die nu al te koop is. De Nest is een slim camera-apparaat waarmee je je telefoon hebt verbonden. Je ontvangt een melding als de Nest vermoedt dat iemand zich in je  eigendom of daarbuiten bevindt. Je kunt de feed controleren en zien of er iemand rondsluipt. Je kunt dan rechtstreeks in de app praten met de indringer en ze wegjagen. Het zal je ook helpen de inbrekers te vangen, door je een duidelijk beeld van hun gezicht te geven.

De Nest maakt ook valse alarmen tot het verleden, de algoritmen kiezen de activiteit uit waar je om geeft. Je kunt je meldingen personaliseren door een speciale melding in te stellen voor wanneer de Nest Cam Outdoor voelt dat iemand de trap oploopt of een hoofd in het frame verschijnt. Of je kunt een melding ontvangen als er iets gebeurt in een door jou opgegeven zone, bijvoorbeeld rond een deuropening of een fietsenrek.

Je kunt het Nest ook verbinden met gloeilampen en zonwering zodat het lijkt alsof je thuis bent, ook als dat niet het geval is. Systemen zoals deze zijn de toekomst, door verbinding te maken met apps op onze telefoons en met relatief kleine apparaten in huis.

Slimme deursloten

De Yale Smart Door Lock is een ander item dat je momenteel kunt kopen en heeft iets weg van een James Bond- achtig snufje. Yale geeft je de vrijheid om uw voordeur te beveiligen zonder het gebruik van sleutels.

Er zijn veel manieren om je deur te openen, bijvoorbeeld via een pincode, afstandsbediening of zelfs met je smartphone (via de app). Met de slimme deursloten van Yale kunt je je deur op afstand openen, waar je ook bent. Een functie die handig is voor het binnenlaten van gasten, schoonmakers of verzorgers. Als een familielid een sleutel verliest of zijn code vergeet, kunt je hem of haar vanaf je smartphone toegang verlenen. Een bonus is dat je bij kunt houden wie er door je deur gaat en wanneer.

Terwijl je wacht totdat de nieuwste technologie beschikbaar is voor het gemiddelde huishouden, zijn er veel dingen die je kunt doen om je huis veiliger te maken. Begin je liever laagdrempelig bij het begin of laat je liever een professional meekijken? Dan ben je bij Lock Secure aan het juiste adres. Lock Secure is een betrouwbare en gerenommeerde slotenmaker en is SVG geregistreerd en SKG gekeurd. Ondanks zijn roots heeft deze slotenmaker Rotterdam niet uitsluitend als werkgebied maar is actief in heel Nederland. Bekijk de website voor meer informatie over deursloten en huisbeveiliging an sich.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam

De beste beveiligingscamera sets bij Beveiligingscameras.nl

Laat uw huis altijd goed beveiligd achter met een beveiligingscamera set!

Het is natuurlijk belangrijk om een goede beveiliging te hebben voor uw huis. Misschien bent u veel thuis, maar dan alsnog is het belangrijk om altijd een goede beveiliging te hebben. Wanneer u dan ook uw huis en uw werk plek goed wilt beveiligen is het belangrijk om te kiezen voor een goed beveiligings systeem. De website van beveiligingscameras.nl bied verschillende sets met camera’s op een hoog waardige kwaliteit en een recorder die deze beelden weer opslaat en doorstuurt naar bijvoorbeeld uw smartphone of uw computer. Het kan ook voorkomen dat u zelf misschien al een aantal producten heeft. Daarom is de website bezoeken zeker de moeite waard. U kunt namelijk helemaal uw eigen set samen stellen en ook kunt u diverse producten los kopen om uw set helemaal compleet te maken en dus ook om optimaal beveiligd te zijn. 

Het aanbod

Het aanbod aan beveiligings producten op de website is erg groot. Zo kunt u kiezen voor een ip camera met een infra rood licht. Deze ip camera’s hebben vaak een goede kwaliteit en kunnen ook via uw smartphone bekeken worden. Verder is er ook de analoge bewakings camera die gemakkelijk is om aan te sluiten en die ook voordelig van prijs is.

Deze analoge camera’s zijn een van de beste soort analoge camera’s. Maar ook voor uw complete set is het belangrijk om een goede recorder te hebben. Kies bijvoorbeeld voor een analoge recorder, een analoge hd record of kies voor bijvoorbeeld een nvr netwerk camera record.

Wanneer u een groot huis of pand heeft is het natuurlijk belangrijk dat de verschillende uitgangen en dat er verschillende plekken goed in de gaten worden gehouden. Daarom is het dan ook een verstandige keus om te kiezen voor een beveiligingscamera set. Deze set bestaat dan uit meerdere camera’s en ook een recorder zodat u meteen aan de slag kunt gaan met de beveiliging. Deze camera beveiliging sets van beveiligingscameras.nl  zijn perfect voor de beveiliging van uw thuis of/en uw bedrijf.

Zo zijn er bijvoorbeeld camera beelden die in de nacht in kleur kunnen kijken waardoor u een inbreker extra goed kunt terug zien. Maar ook op het moment dat u een camera wilt hebben die ontzettend klein is en dan ook niet te zien is, kunt u kiezen voor een kleine spy camera. Deze kleine camera valt helemaal niet op en deze kunt u dan ook onzichtbaar opstellen.

Voor welke situatie of welk product u ook op zoek bent, er is altijd wel een matchend product. Wacht dan ook niet te lang met het aanschaffen van goede beveiligings producten en kies er vandaag nog voor om uw set helemaal compleet te maken! 

 

https://beveiligingscameras.nl

Lockpick gun, werkt het echt?

Als je al bekend bent met lockpick guns dan komt dit hoogstwaarschijnlijk door een sensationele actie film en dan is de kans groot dat je een nogal verdraaid beeld hebt van de werkwijze van een lockpick gun.

 

In films worden ze namelijk zeer sensationeel in gebruik genomen en lijkt het wel heel erg makkelijk om een slot te openen met zo’n handige tool. Als dit echt zou zijn dan zou elke inbreker wel zo’n ding aanschaffen.

In de realiteit is het zeker niet zo makkelijk en is er aardig wat oefening voor nodig om een slot te kunnen openen met een lockpick gun.

Echter zijn er uitzonderingen. Het is bekend dat sommige sloten namelijk extreem gevoelig zijn voor deze techniek.

 

Wat voor sloten zijn gevoelig voor de lockpick gun?

Het is niet zozeer een specifiek merk of type slot maar de unieke combinatie van pinnetjes binnenin dat slot. Dat is namelijk bij elk slot uniek. Alleen is de opstelling daarvoor in sommige situaties dus extreem gevoelig voor de lockpick gun.

Dit kun je zelf het beste testen door een lockpick gun te bestellen en hem zelf uit te proberen op je slot. Wees hierbij wel voorzichtig want de pickgun kan ook permanente schade toebrengen aan je slot waardoor je het niet meer in gebruik kan nemen.

Wees dus erg voorzichtig en ga niet te roekeloos om met dit apparaat anders zul je alsnog een geheel nieuw slot moeten aanschaffen!

http://lockpickwebwinkel.nl/product-categorie/lockpickguns/

Introductie tot Sloten

Sloten zijn een belangrijk deel van ons leven. In ons dagelijks leven zijn we zeer afhankelijk van sloten. We gebruiken ze meer dan dat we ervan bewust zijn.
 
Elke dag wanneer we naar ons werk gaan en elke nacht wanneer we slapen. Sloten staan altijd paraat om onze veiligheid te waarborgen. Niet alleen op onze woningen maar ook op onze auto’s, brommer, fietsen, brievenbussen en ga zo maar door.
 
Voor al deze verschillende toepassingen zijn er ook verschillende soorten sloten meer geschikt dan andere. Maar er is een slot systeem wat al duizenden jaren vrijwel onveranderd is gebleven en welke we het meeste gebruiken van allemaal. Namelijk het pin tumbler slot systeem.
 

Pin Tumbler

Het pin tumbler slot systeem is een systeem dat gebruikt maakt van minscule pinnetjes. Deze pinnetjes moeten allemaal op een bepaalde positie komen te staan om opening van het slot toe te staan. Met een sleutel die specifiek aan sluit op de pinnen kunnen de pinnetjes naar de juiste positie gebracht worden. Zo kan het slot open gedraait worden.


 
Veel mensen denken dat dit type slot alleen in cilindersloten voor komt. Maar dat is niet waar. Het komt namelijk ook voor in hangsloten en veel andere soorten sloten.
 

Hangsloten

Bij hangsloten is het alleen het systeem eromheen dat ander is. Maar het binneste deel is wel gewoon een pin tumbler systeem.
 
Hangsloten zijn een zeer fascinerend stukje techniek. Er is veel over nagedacht en alles zit zeer compact en stevig in een efficient pakketje. De beugels van een hangslot worden door een of twee palletjes vast geklemt welke alleen kunnen worden ontmanteld door de sleutel te draaien.
 
Dit is natuurlijk alleen mogelijk met een sleutel. Ten minste dat is de bedoeling. Maar er zijn mensen die het als een sport zien om sloten schadeloos te kunnen ontmantelen. Deze sport noemt men lockpicking.
 

Lockpicking

Zoals ik al zei is lockpicking dus een sport. Veel mensen hebben er moeite mee om dit te geloven omdat ze denken dat er veel criminelen deze sport willen misbruiken. Ze er dus van overtuigd dat de mensen die lockpicking beoefenen een dubbel motief hebben.
 
Echter zijn de meeste technieken van lockpicking niet de makkelijkste, niet de betrouwbaarste en niet de snelste technieken om een slot te openen. In de meeste gevallen is het namelijk veel makkelijker om een slot te openen met schade.

 
Lockpickers doen er vaak namelijk erg lang over om een slot te openen met lockpicking technieken. Dit vinden ze niet erg want het gaat niet om de praktische toepassing van de methodes. Maar het gaat om het kunnen bemeesteren van zeer geavanceerde technieken. Lockpicking is zo moeilijk dat het als een kunde wordt gezien.
 
Alleen met veel toewijding, geduld en oefening zal men in staat zijn om een slot te openen met lockpicking. Maar zelfs met al die eigenschappen is er nooit zekerheid dat het ooit lukt. Het is dus niet op de praktijk gericht. Maar het gaat echt om het aangaan van de uitdaging en het te slim proberen af te zijn van een geavanceerd slot systeem.
 

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/

Veiligheid gaat voor

Codeslot

Een codeslot kan voor alles gebruikt worden. Om iets belangrijks te beveiligen of om gewoon iets te bewaren. Vroeger en nu nog steeds had je een sleutel voor kluizen, deuren etc. alles waar in ieder geval een slot op zat. Tegenwoordig is alles modern en bestaat er ook een elektrische codeslot.

De reden van een elektrische codeslot is omdat dat veel veiliger is dan een sleutel. Een sleutel kan namelijk zo na gemaakt worden,. Ook kan het zo zijn dat u de sleutel kwijt raakt en hij door iemand wordt gevonden die er slechte bedoelingen bij heeft. En niet alleen dat, als u uw sleutel kwijt raakt moet u weer een nieuwe sleutel aan maken en dat brengt kosten met zich mee. Een codeslot is ten slotte ook moeilijk om te breken.

Verschillende sloten

Er bestaan verschillende codesloten. De twee bekende opties zijn een code invoeren of een toegangspas. Kiest u voor de code, dan voert u meestal 4 cijfers in. Het kan zo zijn dat het slot dan voor een bepaalde tijd is uitgeschakeld of dat u zodra u klaar bent de code weer in moet toetsen. Zodat het weer is beveiligd. Kiest u voor een toegangspas, dan steekt u uw toegangspas in een gleuf en kunt u naar binnen. Dit ziet u vooral bij belangrijke instanties of bijvoorbeeld in hotels. Zij bieden u een toegangspas zodat alleen u in uw hotelkamer kunt.

Vingerafdruk

Maar niet alleen kluizen en deuren hebben een code. Tegenwoordig heeft alles een codeslot. Kijk rond in uw omgeving en u zult het bewijs zien. Terwijl je een auto vroeger kon openen met sleutel, kunt u nu uw auto openen met uw vingerafdruk en dat geldt ook voor uw telefoon. Apple werkt bijvoorbeeld met vingerafdrukken.

Hangslot

Maar naast codesloten bestaan er nog meer codesloten, zonder code, toegangspas of een vingerafdruk. De bekende codeslot komt van vroeger, het is een hangslot die of een cijferige code heeft of een kleine sleutel. Deze wordt voor gebruikt voor fietsen, dagboeken, sportkluisjes etc. Maar sloten worden niet alleen voor de veiligheid gebruikt. In bepaalde landen heeft ook een andere betekenis. Zo kunt u in Parijs een hangslot aan een brug hangen. Uw schrijft eerst de naam van uw geliefde op de hangslot of iets wat dichtbij u staat. De betekenis hiervan is dat u uw liefde voor altijd op sluit.

https://www.elocktron.nl/betrouwbare-toegangscontrole/elektrische-codesloten.html

Waar kan ik terecht voor een betrouwbare Sloten service?

Supersnelle sleutelservice in noodgevallen

We vergeten allemaal onze sleutels wel eens. Vaak kunnen we dan nog wel een vriend of familielid bellen die een reservesleutel heeft. Maar als je midden in de nacht buiten voor de deur staat? Dan kan je beter gebruik maken van de sloten service die wordt geleverd door slotenmakers. Deze sloten specialisten werken zeer snel en efficiënt en kunnen binnen 30 minuten ter plekke om je uit de brand te helpen. Ze plaatsen dan direct een nieuw slot en je hebt dan ook meteen het beste slot dat je verkrijgbaar is, want de sloten van de slotenmaker dragen allemaal het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De politie is dan ook erg blij met de specialisten van Slotenmaker.

Een rustiger gevoel voor de hele familie met veiligheidscheck

De service van de gecertificeerde slotenspecialisten gaat verder dan de voordeur. Ook als je je autosleutels kwijt bent geraakt of je autosleutels in de autosleutels hebt laten zitten en de deuren zijn in het slot gevallen komen de slotenspecialisten binnen 30 minuten naar je toe om je in de auto te laten. En ze zijn heel voorzichtig, er is geen enkele kans op enig krasje op je mooie lak. Voor de sloten in huis kan het slim zijn om eens een veiligheidscheck te laten uitvoeren. Die komen zij gratis bij jou thuis uitvoeren. Dit is een heel waardevolle service waar  het gehele gezin zich een stuk veiliger bij zal voelen.

Laat oude sloten vervangen voor nieuwe met veiligheidskeurmerk

Wij Nederlanders zijn vaak nog een beetje naïef. We denken dat een slot een slot is en als het dicht is zijn we veilig. Daar denken inbrekers doorgaans helaas iets anders over. Die herkennen een slecht slot al van verre en zijn dan binnen enkel seconden in je huis. Daar moet je toch niet aan denken. Beter laat je voor de zekerheid die verouderde sloten vervangen voor sloten met een veiligheidskeurmerk. De specialisten van Slotenservice weten exact hoe zij dit moeten doen en hebben dan altijd nog wat gratis tips voor je. Je kan ze dag en nacht bereiken en staan je graag met raad en daad te woord.

 

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/

Alarmsysteem installateur Antwerpen? Ramcom Security!

Alarmsystemen Antwerpen

Alarmsystemen in Antwerpen laten plaatsen door een alarmsystemen installateur met ruim 10 jaar ervaring in Inbraakbeveiliging? Ramcom is de beveiliging expert die u nodig heeft! Vertrouw op ons om uw alarmsysteem installatie in de provincie Antwerpen te installeren.

Erkend aannemer alarmsystemen dagelijks actief in Antwerpen

Voorziet u de plaatsing van een alarmsysteem installatie in uw woning of bedrijf? Neem dan geen risico en kies voor een erkend installateur met meer dan 10 jaar ervaring zoals Ramcom.

Hier kan u rekenen op een deskundige installatie van uw alarmsysteem. Alleen met een correcte plaatsing verzekert u zich van een veilig gevoel.

Vraag hier uw offerte aan voor alarmsystemen in Antwerpen.

 

Op zoek naar doeltreffende alarmsystemen om inbrekers preventief te weren uit uw woning of bedrijf? Dan gaat u bij Ramcom Security zeker de juiste oplossing vinden die u daadkrachtig zal bijstaan bij de zoektocht naar het juiste alarmsysteem voor uw huis of bedrijf! Dagelijks zijn er in ons land meer dan 200 inbraken. Wacht dus niet tot u aan de beurt bent en investeer vandaag nog in een adequaat alarm!

 

 

 

Alarmsystemen weren ongewenste bezoekers

Het doel van alarmsystemen is om ongewenste bezoekers effectief te weren. Een beveiligingsysteem in de vorm van een alarmsysteem is gebruiksvriendelijk, doeltreffend en verschaft veiligheid. De toenemende criminaliteit in de maatschappij spoort burgers steeds vaker aan om hun eigendom preventief te gaan beveiligen.

Alarmsystemen signaleren de poging tot inbraak en meldt deze aan de eigenaar of de meldkamer van de desbetreffende beveiligingsfirma. Dit gebeurt door middel van een binnen- en/of buitensirene. Het overweldigende lawaai van een sirene schrikt de inbreker af waardoor ie het hazepad kiest.

 

Persoonlijk advies op maat

Standaardoplossingen voor inbraakbeveiliging en alarmsystemen zijn zo goed als onbestaande, ieder gebouw is immers anders. Om absolute zekerheid te krijgen over de voldoening van een bepaald alarmsysteem is persoonlijk beveiligingsadvies een noodzaak. Deze vereiste stap garandeert een volledige tegemoetkoming aan al uw wensen en eisen.

» Offerte aanvraag

 

 

Alarmsystemen: draadloos of bekabeld

Is uw woning niet voorzien van de nodige bekabeling of is deze esthetisch niet gewenst? Dan is er het draadloos alarmsysteem. Alarmsystemen kunnen draadloos of bekabeld ge plaatst worden. Draadloze alarmsystemen zijn zeer betrouwbaar en bieden een perfect alternatief voor een bekabeld alarmsysteem. De huidige draadloze alarmsystemen op de markt zijn veelzijdig en uiterst gebruiksvriendelijk.

Weer inbrekers uit uw woning of huis met een van de vele draadloze of bekabelde alarmsystemen die er op de markt te verkrijgen zijn!

 

 

Belangrijk te weten over de inbreker

Er zijn immers nog nooit zoveel inbraken geweest in België. Inbrekers zijn actief bij afwezigheid van de bewoner(s). Dit benadrukt het belang van vergrendelsystemen te gebruiken die van buitenaf te bedienen zijn, zeker aangaande de deur die het vaakst gebruikt wordt om de woning of het gebouw te verlaten.

Het risico tot inbraak is even hoog overdag als ’s nachts. In de namiddag en het tweede deel van de nacht slaan inbrekers het vaakst hun slag. De achterzijde van de woning wordt meestal gebruikt om de woning te betreden. Deze manier van werken verschaft hem niet alleen meer discretie, maar de beveiliging is hier vaak ook het zwakst.

Het is eerder zeldzaam dat een confrontatie tussen de inbreker en de bewoner voorvalt. Inderdaad, heel wat daders werken bij voorkeur in een vertrouwde omgeving en zij hebben dus geen enkel voordeel of belang bij het uitlokken van een confrontatie zodat ze herkend of goed beschreven kunnen worden.

Het plaatsen van efficiënte alarmsystemen is dus de boodschap om preventief op te treden en zeker niet vergeten te activeren wanneer u de woning of het gebouw verlaat!

Alarmsystemen nodig voor in uw woning of bedrijf?

http://www.ramcom.be/beveiliging/alarmsystemen/

Hangslot lockpicken

Wanneer je een hangslot gebeurt openen dan zijn er diverse manieren waarop je dit voor elkaar kan krijgen. Hangsloten zijn over het algemeen best goede sloten.

Er is natuurlijk best een verschil een hangsloten. Zo heb je de goedkope hangsloten uit China die niet van een bepaald merk zijn. Maar je hebt ook de bekendere hangsloten zoals van bekende merken als ABUS of LIPS. Deze merken staan erom bekend dat echt kwaliteit leveren.

Dus deze sloten kunnen nog wel best wel lastig open te maken zijn als je een sleutel ervan kwijtgeraakt. Een optie die kan proberen om het slot te openen is lockpicking.

De kunde der lockpicking

Lockpicking is een vaardigheid die gebruikt kan worden om sloten te openen zonder daarbij schade toe te brengen aan het slot. Het is een vaardigheid waar wel oefening voor nodig is om het onder de knie te krijgen maar als het je eenmaal lukt dan heb je de rest van je leven er baat bij. Als je tenminste een lockpicksetje bij je hebt…

Als het je leuk lijkt om dus te beginnen met beoefenen van deze vaardigheid. Dan heb je dus eerst een lockpick setje nodig. Je kunt deze zelf maken of kunt dus gewoon kopen. Tegenwoordig kan je ze voor minder dan € 10 inclusief verzendkosten al online vinden. Dus eigenlijk is dat niet eens de moeite waard om helemaal zelf een lockpick setje te maken.

Want als je dat wil doen dan ben je er toch wel even zoet mee terwijl je dan waarschijnlijk toch een lagere kwaliteit hebt dan wanneer je deze gewoon nieuwe aanschaft.

http://lockpickwebwinkel.nl