Advocaat echtscheiding

Advocaat echtscheiding

Op zoek naar een advocaat echtscheiding? Denk dan eens aan Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en zijn onder andere gespecialiseerd in het echtscheidingsrecht. Op onze kantoor worden dergelijke zaken behandeld door mr. E. Tuzkapan en mr. M.L. van Leer. Een echtscheiding is hoe je het ook wendt of keert erg vervelend en heeft altijd grote gevolgen voor alle betrokken partijen. Er is veel dat geregeld dient te worden. Er zijn financiële zaken die afgehandeld dienen te worden en natuurlijk is er ook sprake van een veranderde woonsituatie: wie blijft in de echtelijke woning blijven wonen en wie moet op zoek naar een ander verblijf? Vooral wanneer u kinderen heeft, zijn de gevolgen natuurlijk ingrijpend en moeten er afspraken gemaakt worden over de alimentatie en de zorg over de kinderen. Het is dus noodzakelijk een goede advocaat echtscheiding in de arm nemen die met een goede oplossing komt voor deze zaken. Wij van WTS Advocaten kunnen u deze advocaat echtscheiding bieden. Mr. Erdogan Tuzkapan stond in 1997 aan de basis van ons advocatenkantoor en is gespecialiseerd in het familierecht, in het bijzonder het echtscheidingsrecht. Hij kan bogen op meer dan twintig jaar ervaring als advocaat echtscheiding. De andere advocaat echtscheiding in ons team is mr. Lou van Leer. Zij is sinds 2008 werkzaam als advocaat en heeft zich in het bijzonder verdiept in het familie- en jeugdrecht. Aandacht voor de cliënt staat bij haar voorop.

Het werk van een advocaat echtscheiding

Globaal kan een advocaat echtscheiding geconfronteerd worden met twee soorten echtscheidingsprocedure: een eenzijdig echtscheidingsverzoek en een gemeenschappelijk echtscheidingsverzoek. Een goede advocaat echtscheiding kan met beide verzoeken natuurlijk uitstekend uit de voeten. In het geval van een eenzijdig echtscheidingsverzoek is het een van de echtgenoten die de echtscheiding aanvraagt. Naast om de echtscheiding kan gevraagd worden om een aantal nevenvoorzieningen. Denk hierbij aan een omgangsregeling, aan de eventuele alimentatie en vaststelling van de boedelverdeling. Bent u de partij die de echtscheiding aanvraagt? Dan kunt u een verweerschrift verwachten van de advocaat echtscheiding van u (voormalige) partner. De zaak wordt doorgaans vervolgd met een mondelinge behandeling. Na deze mondelinge behandeling vindt meestal een uitspraak plaats. Tijdens alle fases is het nog mogelijk dat beide partijen tot overeenstemming komen. Mocht dat nodig zijn dan kan de rechtbank voorzieningen treffen voor de duur van de zaak. Denk hierbij aan zaken als wie tijdens de lopende procedure in de echtelijke woning mag verblijven, wie voorlopig de zorg over de kinderen op zich mag nemen en of er al alimentatie betaald dient te worden. Bij een gemeenschappelijke echtscheiding vraagt u samen de echtscheiding aan en neemt u samen een advocaat echtscheiding in de arm. Dit wordt natuurlijk uitsluitend gedaan wanneer beide partijen het overal over eens zijn. Het is de taak van de advocaat echtscheiding om een convenant op te stellen waarin alle afspraken tussen beide partijen worden vervat. Het convenant kan vervolgens deel gaan uitmaken van de echtscheidingsbeschikking.

Welke procedure er ook gevolgd wordt, een advocaat echtscheiding is noodzakelijk om de zaak goed te laten verlopen. Neem daarom in het geval een echtscheiding altijd een betrouwbare en bekwame advocaat echtscheiding in de arm. Een die de belangen van u als cliënt voorop stelt en een zo gunstig mogelijk regeling probeert te treffen. Bij WST Advocaten bent u wat dat betreft aan het juiste adres. Wij vinden dat rechtsbijstand voor iedereen betaalbaar moet zijn en staan in de bres voor uw belangen, niet voor de onze. Onze advocaat echtscheiding zorgt voor een soepele en bevredigende afhandeling van de echtscheidingsprocedure, die u natuurlijk zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben, zodat u weer verder kunt met uw leven.

Over Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten

WST Advocaten bestaat dus reeds sinds 1997 en is gevestigd aan de mooie Keizersgracht in hartje Amsterdam. Naast een advocaat echtscheiding kunnen we u op nog veel meer rechtsgebieden van dienst zijn. Ons team bestaat uit zeven advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Al onze advocaten zijn volledig gediplomeerd en beschikken over de nodige ervaring en expertise om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. De rechtsgebieden waarbij u ons kunt inschakelen zijn:

 • strafrecht
 • arbeidsrecht
 • personen- en familierecht
 • jeugdrecht
 • contract- en verbintenissenrecht
 • aansprakelijkheidsrecht en letselschade
 • huurrecht
 • vreemdelingenrecht
 • bestuursrecht en sociale zekerheid
 • Turks recht
 • mediation
 • ambtenarenrecht

Ons advocatenkantoor verleent juridische diensten aan bedrijven, instellingen, ondernemers en particulieren. Niet alleen in Amsterdam en omgeving, maar ook daarbuiten. Op zoek naar een advocaat echtscheiding? Wij hebben twee ervaren en zeer bekwame advocaten ter beschikking die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Een echtscheiding is een bijzonder vervelende aangelegenheid, een moment dat uw leven behoorlijk overhoop kan halen, helemaal wanneer u kinderen heeft. U wilt daarom dat de zaak zo snel en zo bekwaam mogelijk wordt afgehandeld, zodat uw relatie snel weer in een wat rustiger vaarwater komt. Een goede advocaat echtscheiding is daarbij onmisbaar. Een advocaat echtscheiding die uw belangen voorop stelt en ervoor zorgt dat er een oplossing wordt gevonden die voor beide partijen acceptabel is. Een dergelijke professionele en betrokken advocaat vindt u bij WST Advocaten, een van de meest vooraanstaande advocatenbureaus in onze hoofdstad. Wij zorgen voor een bevredigende afhandeling van de echtscheidingsprocedure en staan u in juridische zin bij in deze moeilijke tijden.

http://www.wstadvocaten.nl/seo/advocaat-echtscheiding/